logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас "Трансформація знань в успішний досвід: управлінський підхід"

Загальна інформація

15 вересня 2017 року в рамках проекту «Майстерня професійного зростання» за сприянням кафедри менеджменту відбувся майстер-клас практикуючого бізнес-тренера з досвідом понад 13 років у сфері HR-менеджменту, начальника відділу навчання та розвитку ТОВ «Ліга-Закон» Наталії Яцуляк на тему «Трансформація знань в успішний досвід: управлінський підхід».

Зустріч відбулася у форматі активного та невимушеного спілкування тренера зі студентами 4-го курсу та магістрами спеціальності «Менеджмент» спеціалізацій «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент організацій». Тренер присвятила своє спілкування актуальній проблематиці застосування випускниками набутих знань у практичній діяльності та методам роботи майбутніх менеджерів з новими працівниками на етапі їх первинної адаптації.

Експерт поділилася тонкощами мистецтва HR-менеджера та функціональних керівників ставити різні питання новачкам, аналізувати отримані відповіді, детально зупинилася на основних помилках під час цього процесу, поділилася цінними порадами у вмінні оцінювати новачків, враховуючи їх бажання та можливості реалізувати свої знання на практиці.

Пані Наталя акцентувала увагу слухачів на переліку навичок, на які варто звернути увагу майбутнім менеджерам задля отримання бажаної роботи, на умінні ставити цілі та умовах їх досягнення в реальному житті. Студенти брали активну участь у спілкуванні, відповідаючи на питання тренера, ділилися власним досвідом та отриманими знаннями в університеті.

Під час майстер-класу студенти та викладачі кафедри менеджменту (Дєєва Н.Е., Білявська Ю.В., Бєляєва Н.С. та Миколайчук І.П.) мали можливість пройти тренінг у постановці проективних питань, додатково розвинути комунікаційні здібності та отримати більше інформації один про одного.

За підсумками проведення майстер-класу учасники отримали практичні інструменти з управління власними знаннями в подібному форматі та висловили бажання продовжувати такі зустрічі, з урахуванням їх потреб та практичних інтересів.

Дякуємо бізнес-тренеру Наталії Яцуляк за цікавий і корисний майстер-клас та сподіваємося на майбутні зустрічі!

14.09.2017
42265
2501
остання редакція 07.02.2018
456287