logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас "Шлях до професії HR-менеджера"

Загальна інформація

Кожної третьої середи вересня фахівці у сфері управління персоналом в Україні святкують міжнародний День HR-менеджера! Не пройшла повз цієї події й кафедра менеджменту КНТЕУ, на якій протягом понад 10 років здійснюється підготовка студентів зі спеціалізації "Менеджмент персоналу". В цей день на кафедрі менеджменту за ініціативи доцента Михайла Волобуєва було організовано й проведено майстер-клас на тему "Шлях до професії HR-менеджера".

Участь у святі взяли практики HR-сфери – представники 3-х вітчизняних підприємств, серед яких колишні випускники КНТЕУ різних спеціальностей Катерина Железняк (рекрутер ТОВ "Бюро Вин" (Good Wine) та Ірина Римар (керівник відділу підбору персоналу компанії Golden Share), Оксана Мухіна (менеджер з персоналу ТОВ "Рітейл-Тренд").

На зустрічі із фахівцями були присутні студенти, які навчаються за спеціалізацією "Менеджмент персоналу" бакалаврської та магістерської освітніх програм зі спеціальності "Менеджмент", а також зі спеціалізації "Публічне управління та адміністрування".

У майстер-класі взяли участь, а також привітали присутніх студентів із професійним днем та можливістю отримання сучасної та актуальної інформації викладачі кафедри менеджменту – Михайло Волобуєв, який має не один рік практичного досвіду роботи у сфері HR-менеджменту, керівники магістерської та бакалаврської програм "Менеджмент персоналу" проф. Дєєва Н. Е. та Миколайчук І. П., керівник бакалаврської програм "Управління бізнесом" Алла Безус.

Присутнім студентам та викладачам було цікаво послухати презентацію доповідачів щодо їх власного шляху в професію HR, пріоритетів її вибору та цінностей, чинників, що сприяли реалізації професійних амбіцій та мрій, а також дізнатися думку фахівців щодо можливостей та перспектив майбутньої професійної діяльності.

Підсумком HR-події стала дегустація усіма присутніми святкового торту, що був виготовлений працівниками навчально-виробничого об'єднання КНТЕУ саме для святкування Дня HR-менеджера!

Щиро дякуємо усім присутнім, гостям свята за можливість цікавого корисного спілкування та бажаємо студентам освітньої програми "Менеджмент персоналу", яка щороку набуває все більшої популярності серед інших спеціальностей, успішної кар’єри у сфері HR-менеджменту!

18.09.2018
42265
1657
остання редакція 28.05.2019
43220