logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Матеріально-технічне забезпечення КНТЕУ

Навчальний відділ

Київський національний торговельно-економічний університет має сучасну матеріально-технічну базу. Для організації освітнього процесу університет використовує  приміщення за адресами: вул. Кіото, 19, 21, 23; вул. Лобачевського, 23; вул. Матеюка 2, 2а; вул. Мілютенка, 4, 6, 6а, 8; Радунська, 20; Раєвського, 36; Чигорина 57, 57а.

Площа навчальних приміщень для проведення освітнього процесу становить 4,5 кв. м. на одного здобувача освіти.

Забезпечено доступність навчальних приміщень для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, зокрема безперешкодний доступ до будівлі, навчальних приміщень та іншої інфраструктури.

Всі приміщення відповідають санітарним нормам, вимогам правил пожежної безпеки, нормам з охорони праці.

Забезпеченість комп’ютерними робочими місцями, лабораторіями, обладнанням, устаткуванням в університеті достатня для виконання освітніх програм. Комп’ютерна техніка має строк експлуатації не більше восьми років.

Значна частина аудиторій в університеті, а саме 41% (при нормативі 30%), має мультимедійне обладнання.

На базі конгрес-центру та 2 актових залів в університеті діє культурно-мистецький центр, в якому діють творчі аматорські колективи: народний студентський камерний академічний хор, студія сучасного танцю «Light», студія вокалу та сучасної музики, фольклорно-інструментальний ансамбль «At libitum».

Створено всі умови для занять фізкультурою та спортом: сучасний стадіон зі штучним покриттям, спортивний майданчик, 15 спортивних залів. Працюють спортивні секції з футболу (чоловічого та жіночого), волейболу (чоловічого та жіночого), баскетболу, бадмінтону, загальної фізичної підготовки, легкої атлетики, настільного тенісу, атлетичної гімнастики, аеробіки, фітнесу, боді-фітнесу, дзюдо-самбо, боксу, фізичної реабілітації.

У складову соціально-побутової інфраструктури університету також входять 11 пунктів харчування та медичні пункти.

Вагомою складовою інформаційного забезпечення університету є бібліотека, яка є науковим, інформаційно-навчальним, культурно-освітнім структурним підрозділом університету.

КНТЕУ має 5 власних гуртожитків. Здобувачі вищої освіти, які потребують гуртожиток, ним забезпечені.

11.04.2019
42265
1064
остання редакція 17.12.2019
41655