logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
img

Оголошеннявсі

Демідов Павло Георгійович

комп'ютерних наук та інформаційних систем

ДЕМІДОВ ПАВЛО ГЕОРГІЙОВИЧ
 

кандидат технічних наук, доцент
 

гарант освітньо-професійної програми 1 рівня вищої освіти  «Комп’ютерні науки»
 

e-mail: p.demidov@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science
Google Scholar
ORCID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

формалізація організаційно-економічних задач, розроблення автоматизованих інформаційних систем та систем  штучного інтелекту

ДИСЦИПЛІНИ «Теорія алгоритмів», «Штучний інтелект», «Інформаційні системи та технології в управлінні», «Нечіткі моделі та мережі»
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

доцент кафедри систем автоматизації проектування та управління Київського державного технічного університету будівництва та архітектури, 1994 р.

кандидат технічних наук, 05.13.06 «Автоматизовані системи управління», тема дисертації: «Автоматизація планування виробництва і поставок будівельних виробів і конструкцій», 1991 р.

ДОСВІД РОБОТИ

з 2002 року працюю в КНТЕУ,  займав в різні часи посаду доцента кафедр: комп'ютерних наук та інформаційних систем; економічної кібернетики та інформаційних систем. На даний час доцент кафедри комп'ютерних наук та інформаційних систем КНТЕУ

з другої половини 1998 року по 2002 рік працював у Європейському університеті м. Києва на посадах завідувача науково-дослідної лабораторії із впровадження інформаційних систем, директора обчислювального центру, доцента кафедри інформаційних систем та технологій

з 1983 по 1986 рік навчався в аспірантурі та захистив дисертацію, присвячену проблемам впровадження автоматизованих систем управління виробництвом та поставками будівельних конструкцій на об’єкти будівництва (1991 р.)

з 1981 по 1998 рік працював у Київському інженерно-будівельному інституті на кафедрі систем автоматизації проектування та управління на посадах стажиста-викладача, асистента та доцента

з 1982 по 1990 рік працював в Главкиївміськбуді за сумісництвом на різних посадах (інженер, провідний інженер) в підрозділах з розробки, впровадження та супроводу прикладного програмного забезпечення

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Навчальні посібники
Основні публікації
Навчально-методичні видання
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота Київського торговельно-економічного  університету за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в науково-педагогічній діяльності та з нагоди Дня працівників освіти, 2018 р.

Почесна грамота Київського торговельно-економічного  університету факультету обліку, аудиту та інформаційних систем у номінації «Кращий куратор», 2016 р.

Почесна грамота Київського торговельно-економічного  університету за багаторічну сумлінну працю та з нагоди ювілею,2015 р.

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

III INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS.  Тема:  SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE.
Назва організації, де відбувалося підвищення кваліфікації: Foundation of the future. Місце проходження: KRYVYI RIH. Документ, що видано  Certificate of scientific internship N 534-2020.
Період проходження: September 24-25, 2020 (75 hours; 2,5 ESTS credits)

Теоретично-практичний курс. Тема: Технології програмування та конфігурація на платформі 1С:Підприємство 8. Місце проходження: м. Київ. Документ, що видано: сертифікат від 30.01.2017 р.

Навчальний курс. Тема: Галактика ERP: основи функціональності. Місце проходження: м. Київ.
Документ, що видано: Свідоцтво № 290116/263 від 29.01.2016 р.

Стажування. Назва організації, де проходило стажування:  компанія BGS Solutions. ІТ рішення для бізнесу. Місце проходження: м. Київ. Документ, що видано: програма стажування та її виконання.

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Член ради факультету інформаційних технологій Київського торговельно-економічного університету

Гарант освітньої програми для ОС «БАКАЛАВР» галузі знань 12 Інформаційні технології спеціальності «Комп’ютерні науки»

ХОБІ подорожі, штучний інтелект, рибалка

13.02.2021
433884
1429
остання редакція 20.06.2023
41883