logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

Гра не на час, а на результат

фізичної культури, спорту та реабілітації

Основною метою Спартакіади є формування у здобувачів вищої освіти здатності підтримувати на достатньому рівні стан фізичного здоров’я та мотивацію до занять руховою активністю як складової здорового способу життя. Цього разу у спортивному манежі ДТЕУ зустрілися дівчата, які розіграли нагороди з волейболу.

Командні види спорту відрізняються своєю емоційністю, шаленою енергетикою та захоплюючими спортивними протистояннями. І хоча змагання доводилося переносити через повітряні тривоги, дівчата щоразу проявляли витримку та нестримне бажання перемогти.

У фінальному протистоянні зійшлися потужні збірні ФТМ та ФЕМП. Вболівальники наповнили майданчик несамовитими оплесками та підтримкою. Усі учасниці змагань боролися за кожен м’яч, наче саме він був вирішальним. Перемогу здобули дівчата ФТМФЕМП до своєї скарбниці привносить срібло, а бронза у збірної ФМТП.

Вже 5 листопада на День вступника на майданчику зустрінуться збірні факультетів з баскетболу. Новий вид змагань та нові емоції чекають в цей день на кожного!

10.11.2022
43722
195
остання редакція 10.11.2022