logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

Гра зосередженості, енергії та емоцій

фізичної культури, спорту та реабілітації

Мотиви спортсменів дуже динамічні за своїм змістом. У процесі вдосконалення спортивної майстерності вони змінюють, трансформують та оцінюють свої спортивні здобутки й поведінку під час гри.

Спартакіада серед збірних команд факультетів не могла оминути найпопулярніший вид спорту у світі – футбол, залучивши студентів університету до змагань. Під час гри у футбол, окрім м’язів для бігу, потрібні ще й знання про тактику та стратегію, футболісти повинні постійно працювати над координаційними здібностями та вміти застосовувати їх у ситуаціях, які неможливо передбачити. Результат вдалої гри ховається в систематичних та комплексних тренуваннях, необхідних для молоді, аби розвинути весь свій потенціал.

Кубок переможців здобули студенти ФТМ, другими стали студенти ФРГТБ, а третіми – ФМТП.

«Важливим елементом успіху команди виступила важливість усіх гравців, адже кожен з нас вносив свій вклад до завоювання бажаного кубку. Гравець під час гри повинен володіти ситуацією, що склалася на полі. Кожному з нас важливо аналізувати, як м’яч поводиться на траві, відчувати час для можливих реальних дій, вміти візуально знаходити товаришів по команді. Додатковим випробуванням було не пропустити жодного м’яча – і завдяки нашим голкіперам ми досягли і цього! Дякую університету за можливість професійно займатися спортом!» - член футбольної збірної команди  ДТЕУ «Меркурій», студент 1 курсу ОС «Магістр» ФТМ Мержан Костянтин.

Вітаємо переможців та бажаємо усім факультетам наполегливо готуватися до нових дисциплін Спартакіади, адже ми виходимо на фінішну пряму і вже на День університету дізнаємося володаря кубку переможців!

   

   

   

19.04.2023
43722
156
остання редакція 19.04.2023
43722