logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

ДТЕУ серед лідерів спортивної молоді

фізичної культури, спорту та реабілітації

В рамках відзначення Міжнародного дня студентського спорту відбулася низка фізкультурно-оздоровчих заходів, організаторами яких виступили Комітет з фізичного виховання і спорту МОН України та Спортивна студентська спілка України за підтримки Президента України Володимира Зеленського.

Під час урочистої частини до учасників звернулися міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, народні депутати України Іван Крулько та Ігор Молоток, голова комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко, президент Спортивної студентської спілки України Євгеній Імас, президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба

В рамках заходів відбулося нагородження призерів XVIII Універсіади, за результатами якої Державний торговельно-економічний університет посів ІІ місце у загальнокомандній першості серед ЗВО IV категорії. Почесну нагороду отримав ректор університету Анатолій Мазаракі.

Спортивна молодь ДТЕУ вже активно тренується та готова виборювати все нові та нові перемоги для рідної Альма-матер. І все це можливо лише завдяки нашим захисникам, яким ми не перестаємо дякувати день у день!

  

28.09.2023
43722
110
остання редакція 28.09.2023