logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

База практики спеціальності 017 Фізична культура і спорт: міжуніверситетський студентський яхтовий клуб

фізичної культури, спорту та реабілітації

           Під час виробничої практики у лютому 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт освітньо-професійноі програми «Спортивний менеджмент» взяли участь у засіданнях Міжуніверситетського студентського яхтового клубу, що знаходиться у Гідропарку на базі яхт-клубу ТОВ «Фрегат».
      Студентський яхт-клуб - це самостійна автономна некомерційна організація створена на початку минулого 2023 року. Міжуніверситетський, адже у клубі займаються здобувачі різних закладів вищої освіти! Зокрема, для здобувачів освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт освітньо-професійної програми «Спортивний менеджмент» державного торговельно-економічного університету - це майданчик для виробничої практики, а керівник закладу є стейкхолдером освітньої програми.
             Під час засідань яхт-клубу, його керівник - Боканичев Олександр Викторович ознайомив з організацією освітнього простору та практичної підготовки. Відтак у головній будівлі обладнано кабінети та декілька навчальних класів для проведення вебінарів, в елінгу створено виробничу лабораторію. З лютого до квітня викладачі-волонтери проводять у змішаному форматі заняття з теоретичної, а з травня практичної підготовки, зокрема, це заняття в екіпажах на акваторії. Окрім освітньої діяльності ознайомлено і з науково-методичною діяльністю клубу, зокрема це - робочі програми з теорії та методики веслування та вітрильного спорту, навчання веслувальників та яхтсменів-студентів вітрильного спорту, а також методичні рекомендації «Удосконалення психолого-педагогічного супроводу підготовки студентів у веслувальному спорті».

04.03.2024
43722
71
остання редакція 04.03.2024
43722