logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

Команда ДТЕУ з чирлідингу – срібні призери Універсіади Києва

фізичної культури, спорту та реабілітації

   В рамках проведення ХІХ Універсіади Києва відбулися змагання Студентської ліги з чирлідингу. В заході прийняли участь 6 столичних ЗВО, серед яких НУБіП, КНУБА, НМУ ім. О.О. Богомольця, ДУІКТ та ДТЕУ. Змагання проведені за підтримки Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і Федерації чирлідингу та чирспорту України.

   Державний торговельно-економічний університет представляла команда «Kyiv Cheerleading Team», яка вже не вперше займає чемпіонські позиції в цьому виді спорту.

   За регламентом змагання були особистісно-командними. Студенти мали змогу виступити в сольних програмах, дуетах та командою. Наші дівчата показали високий рівень підготовки та запалили емоції всього залу своїми енергійними виступами.

   Спортсменки ДТЕУ, які виступали в індивідуальних номерах та дуетами вибороли призові місця у номінаціях: 1 місце в «Urban Cheer solo» - Шапошнікова Влада (ФТМ 4-27), 2 місце в «Cheer Dance solo» - Роженцева Ксенія (ФТМ 3-4), 3 місце в «Jazz Dance solo» - Король Каріна (ФТМ 1-18), 1 місце в «Urban Cheer double» - Шапошнікова Влада (ФТМ 4-27) та Гордієнко Марина (ФЕМП 2-16).

   Дві першості вибороли в командних виступах в номінаціях: «Pom Dance team» та «Cheer Dance Show».

   З невеликим відривом у 1,5 бали команда ДТЕУ поступилася першим місцем команді НМУ ім. О.О. Богомольця і стала срібним призером в загальнокомандному заліку Універсіади м. Києва.

   Спортсменки команди «KCT» висловлюють свою подяку університету та ректору Анатолію Антоновичу за підтримку та змогу розвиватись на професійному рівні!

   Пишаємося нашими спортсменами та бажаємо перемог у подальших змаганнях!

      

     

   

25.03.2024
43722
79
остання редакція 25.03.2024
43722