logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

Викладачі кафедри підвищують свої компетенції в цифровізації освіти

фізичної культури, спорту та реабілітації

             Застосування цифрових технологій в освіті сьогодні є однією з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього процесу.

            Представники кафедри фізичної культури, спорту та реабілітації завітали на презентацію інноваційного інструменту штучного інтелекту, який був розроблений командою DataIsland. Інструмент розроблений для оптимізації освітнього процесу та наукових досліджень, він забезпечує глибокий аналіз навчальної та наукової літератури, що надає студентам та науковцям можливості для індивідуалізації навчання, проведення незалежних освітніх вимірювань і підвищення якості наукових досліджень. Це створює умови для ефективної викладацької діяльності та наукової роботи здобувачів освіти.

            Серед спікерів заходу були: заступник Міністра МОН України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Дмитро Завгородній, ректор НУФВСУ Євгеній Імас,  безпосередньо презентував освітньо-дослідницький інструмент проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку НУФВСУ Олександр Пижов, маркетинг-менеджер «Binance» Дар'я Голинська.

              Дякуємо організаторам та спікерам за цікаву презентацію!

   

 

04.05.2024
43722
12
остання редакція 04.05.2024