logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

Гостьова лекція від стейкхолдера - Богдани Короваєвої

фізичної культури, спорту та реабілітації

               У перший день травня відбулася гостьова лекція від стейкхолдера на тему: «Основи медіаграмотності для майбутніх спортивних менеджерів» для здобувачів освітньої програми «Спортивний менеджмент» спеціальності 017 Фізична культура і спорт Кафедра фізичної культури та спорту ДТЕУ. Наша лекторка - Богдана Короваєва є медіа тренеркою та головою громадської організації «Горизонт-17», що займається різними соціально значимими та освітніми проєктами.
              На лекції вона вчила вирізняти опрацьовувати різноманітну інформацію у потужному інформаційному потоці. Адже, щодня кількість повідомлень зростає, рух інформаційного потоку не припиняється. Наше завдання – не потонути у щоденному вирі. Ми маємо усвідомити та підкорити цей потік. Саме тому медіаосвіта освітянської спільноти, тим паче майбутнім спортивним менеджерам надзвичайно важлива.
             Ми маємо не тільки знати, які небезпеки несуть із собою цифрові технології та як на нас впливає інформаційний тиск. Надзвичайно важливо вміти захищатися від цих небезпек і користуватися можливостями, які надають медіа.
           Вдячні нашій гості за важливу інформацію та практичну складову. Продовжуємо співпрацю.

  

07.05.2024
43722
19
остання редакція 07.05.2024
43722