logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

Студенти та викладачі відвідали чемпіонат України з художньої гімнастики

фізичної культури, спорту та реабілітації

          Сучасний розвиток спорту в Україні залежить від його кадрового потенціалу. Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації приділяє цьому велике значення. Майже кожен викладач кафедри має можливість підвищувати свій кваліфікаційний рівень, отримувати нові знання та навички.

          Цікавим досвідом як для викладачів, так і для студентів є відвідування змагань з олімпійських видів спорту. Один з таких видів це художня гімнастика, де поєднується сила та грація. На початку травня відбувся чемпіонат України з художньої гімнастики, який проходив в столичному Палаці спорту.

        Змагання відвідали викладачі кафедри та спортсменки збірної команди ДТЕУ з черлідингу. Студентки мали змогу поспілкуватися з відомими тренерами та подивитися виступи кращих гімнасток України та призерок світу. Тренери відомої «Школи Дерюгіних» поділилися цікавими лайфхаками для тренувань та особливостями хореографічних постановок.

           Яскравим виступом чемпіонату був номер призерки Кубку світу - Таїсії Онофрійчук, яка вперше для України здобула одразу три медалі на етапі Кубку світу в 2024 році.

    

08.05.2024
43722
18
остання редакція 13.05.2024
43722