logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Інноваційні технології веганських борошняних виробів»

Загальна інформація

В межах дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» для студентів освітніх програм «Технологія та організація ресторанного бізнесу» і «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 10 квітня 2024 року відбувся майстер-клас на тему «Інноваційні технології веганських булочок для бургерів та бейглів без яєць» у дистанційному форматі. Майстер-клас провів експерт із пекарського і кондитерського мистецтва з Ірландії Девід Мішель Мізон (David Michel Mizon) – директор компанії Train2bake.com Ltd (Велика Британія).

Девід Мішель Мізон – стейкголдер освітніх програм кафедри ресторанних і крафтових технологій, висококваліфікований міжнародний експерт із кондитерського та пекарського мистецтва, член суддівських колегій міжнародних професійних конкурсів з кулінарного і кондитерського мистецтва. Девід співпрацює з університетом і громадською спілкою «Український кулінарний союз» протягом багатьох років, неодноразово був запрошеним членом журі міжнародного фестивалю «BestCoockFest», кулінарних змагань, тренером воркшопів, майстер-класів, які були організовані для студентів Державного торговельно-економічного університету.

Майстер-клас з інноваційних технологій веганських булочок для бургерів та бейглів без яєць Девід Мішель Мізон провів сумісно з представником французької компанії інгредієнтів для пекарської галузі AIT Ingredients, Thibault Dussaussoy. Представник компанії надав цікаву інформацію про поліпшувачі для хлібних виробів, такі як медовий мікс, замінник яєць, гороховий протеїн тощо. Під час майстер-класу учасники мали змогу ознайомитися із сучасними техніками та новими інгредієнтами в пекарському мистецтві. Девід Мішель Мізон продемонстрував інноваційні підходи використання сучасних інгредієнтів у виробництві веганських булочок для бургерів та медових бейглів.

Щиро дякуємо Девіду та іншим організаторам майстер-класу за цікавий досвід та інноваційні ідеї, які стануть у пригоді під час виконання наукових робіт наших студентів!

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Медведєва А.О.,
канд. техн. наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

10.04.2024
Вінс Валерій Вікторович
323
остання редакція 19.04.2024
43630