logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Акредитація освітної програми «Ресторанні технології та фуд-дизайн»

ресторанних і крафтових технологій

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

Освітньо-професійна програма «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023      Освітньо-професійна програма Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024
Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023 Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024
Навчальний план 2023 Навчальний план 2024

Рекламний інформаційний пакет 

 НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

                        ОБОВ'ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ                                                   ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ


 

ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

Гарант освітньої програми

1.Федорова Діна Володимирівна

д-р техн. наук, професор, завідувач кафедри ресторанних і крафтових технологій

Члени групи забезпечення

2. Антонюк Ірина Юріївна

канд. техн. наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

3.Марцин Тетяна Олександрівна

канд. техн. наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

21.02.2024
43505
119
остання редакція 23.04.2024
43505