logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Марцин Тетяна Олександрівна

ресторанних і крафтових технологій

МАРЦИН ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА

Кандидат технічних наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

e-mail: t.martsyn@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

ResearcherID

ORCID

Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного бізнесу, НАССР для HoReCa

ДИСЦИПЛІНИ

Технології високої кухні, НАССР в закладах ресторанного господарства, Фуд-дизайн, Кондитерське та пекарське мистецтво, Ресторанна справа

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

Київський національний торговельно-економічний університет
Кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування», 2010 р., тема дисертації: «Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення»

ДОСВІД РОБОТИ
  • Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, з 2013 р. по теперішній час.
  • Старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, 2011-2013 рр.
  • Асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, 2008-2011 рр.
  • закінчила аспірантуру Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за спеціальністю 05.18.16 «Технологія продуктів харчування», 2008 р.
  • Київський національний торговельно-економічний університет, 2001 рік, спеціальність: «Технологія харчування», кваліфікація: «магістр».
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

https://scholar.google.com.ua/citations?user=CLslXYMAAAAJ&hl=ru&authuser=1

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Цифрові інструменти Google для освіти: базовий та середній рівні, 10.2022р.
  • Пекарський майстер-клас «Christmas panettone»(CertificateRest.Art.Kitchen), 2017 р.
  • Всеукраїнській науково-практичний тренінг «Інформаційні технології в навчальному процесі: якісна освіта», 2017 р.
  • Майстер-клас кондитерської майстерності «Sugar flowers forall seasons» (Certificate International Culinary Arts Center), 2016 р.
  • Тренінг «ПАРУС-ПІДПРИЄМСТВО 7.40» модулі «Ресторан», «Готель», 2016 р.
  • Стажування в Інституті продовольчих ресурсів НААН України (з 7.09.2015 по 7.10.2015р.)
  • Участь у навчально-методичному семінарі «Психологічні особливості етико-педагогічної взаємодії викладача зі студентами», 2015 р.
  • Навчання за програмою дистанційного курсу «Розробка навчальних курсів у системі дистанційної освіти», 2012 р.
  • Тренінг «Концепти автентичної Європейської кухні» (Німецько-український тренінговий центр гостинності, м. Київ), 2011 р.
  • Опанування сучасними формами і методами навчання (Вища школа педагогічної майстерності КНТЕУ, м. Київ), 2010 р.
  • Майстер-клас технології шоколаду, карамелі (Certificat de Participation. Certificate of Attendance Demonstration Le Cordon Bleu), 2008 р.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Відповідальна за підготовку студентів до кулінарних конкурсів, керівник кулінарного клубу
  • Розроблення документації та маркетингове супроводження сертифікатних програм
  • Підготовка сертифікатної програми «Національні страви ЮНЕСКО»
ХОБІ

Подорожі, збирання пазлів, читання, «полювання» на новий досвід

14.11.2022
43630
531
остання редакція 13.04.2024
43505