ресторанних і крафтових технологій
|
МАРЦИН ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА
Кандидат технічних наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових
технологій
e-mail: t.martsyn@knute.edu.ua
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ
АВТОРА |
ResearcherID
ORCID
Google Scholar
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
Фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного
бізнесу, НАССР для HoReCa
|
ДИСЦИПЛІНИ |
Технології високої кухні, НАССР в закладах ресторанного
господарства, Фуд-дизайн, Кондитерське та пекарське мистецтво,
Ресторанна справа
|
АКАДЕМІЧНА
КВАЛІФІКАЦІЯ |
Київський національний торговельно-економічний університет
Кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.16 «Технологія
продуктів харчування», 2010 р., тема дисертації: «Технологія
бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення»
|
ДОСВІД
РОБОТИ |
- Доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, з 2013 р. по теперішній час.
- Старший викладач кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, 2011-2013 рр.
- Асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, 2008-2011 рр.
- закінчила аспірантуру Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за спеціальністю
05.18.16 «Технологія продуктів харчування», 2008 р.
- Київський національний торговельно-економічний університет,
2001 рік, спеціальність: «Технологія харчування», кваліфікація:
«магістр».
|
ОСНОВНІ
ПУБЛІКАЦІЇ |
https://scholar.google.com.ua/citations?user=CLslXYMAAAAJ&hl=ru&authuser=1
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Цифрові інструменти Google для освіти: базовий та середній
рівні, 10.2022р.
- Пекарський майстер-клас «Christmas
panettone»(CertificateRest.Art.Kitchen), 2017 р.
- Всеукраїнській науково-практичний тренінг «Інформаційні
технології в навчальному процесі: якісна освіта», 2017 р.
- Майстер-клас кондитерської майстерності «Sugar flowers forall
seasons» (Certificate International Culinary Arts Center), 2016
р.
- Тренінг «ПАРУС-ПІДПРИЄМСТВО 7.40» модулі «Ресторан», «Готель»,
2016 р.
- Стажування в Інституті продовольчих ресурсів НААН України (з
7.09.2015 по 7.10.2015р.)
- Участь у навчально-методичному семінарі «Психологічні
особливості етико-педагогічної взаємодії викладача зі студентами»,
2015 р.
- Навчання за програмою дистанційного курсу «Розробка навчальних
курсів у системі дистанційної освіти», 2012 р.
- Тренінг «Концепти автентичної Європейської кухні»
(Німецько-український тренінговий центр гостинності, м. Київ), 2011
р.
- Опанування сучасними формами і методами навчання (Вища школа
педагогічної майстерності КНТЕУ, м. Київ), 2010 р.
- Майстер-клас технології шоколаду, карамелі (Certificat de
Participation. Certificate of Attendance Demonstration Le Cordon
Bleu), 2008 р.
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Відповідальна за підготовку студентів до кулінарних конкурсів,
керівник кулінарного клубу
- Розроблення документації та маркетингове супроводження
сертифікатних програм
- Підготовка сертифікатної програми «Національні страви
ЮНЕСКО»
|
ХОБІ |
Подорожі, збирання пазлів, читання, «полювання» на новий
досвід
|
остання редакція 13.04.2024