logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Аспіранти кафедри

ресторанних і крафтових технологій

СЕРЕНКО АНТОН АНДРІЙОВИЧ

 a.serenko@knute.edu.ua

Рік вступу в аспірантуру: 2020

Назва дисертації, спеціальність: 181, "Технологія низьколактозних кисломолочних напоїв на основі сколотин"

Науковий керівник: д.т.н., проф. Юдіна Т.І.

Наукові профілі у міжнародний наукометричних базах

Google Scholar     Web of Science      ORCID

ЛАНСЬКА ВІТА ДМИТРІВНА

v.lanska@knute.edu.ua

Рік вступу в аспірантуру: 2021

Назва дисертації, спеціальність: 181, "Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною картоплі"

Науковий керівник: д.т.н., проф. Федорова Д.В. 

Google Scholar    ORCID

ВЕНГЛІНСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР РОСТИСЛАВОВИЧ

o.venhlinskyy@knute.edu.ua

Рік вступу: 2023

Назва дисертації, спеціальність: 181, "Технологія виробів із бездріжджового тіста для дітей з особливими дієтичними потребами"

Науковий керівник: д.т.н., проф. Федорова Д.В.

Google Scholar    ORCID

ДОРОНІН КИРИЛО АНАТОЛІЙОВИЧ

k.doronin@knute.edu.ua

Рік вступу: 2023

Назва дисертації, спеціальність: 181 "Технологія ферментованих паст з бобових з використанням стартових культур"

Науковий керівник: д.т.н., проф. Гніцевич В.А.

Google Scholar    ORCID

04.02.2023
43505
1071
остання редакція 23.02.2024
43505