logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Аспіранти кафедри

ресторанних і крафтових технологій

ЛАНСЬКА ВІТА ДМИТРІВНА

v.lanska@knute.edu.ua

Рік вступу в аспірантуру: 2021

Назва дисертації, спеціальність: 181, "Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною картоплі"

Науковий керівник: д.т.н., проф. Федорова Д.В. 

Google Scholar    ORCID

ВЕНГЛІНСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР РОСТИСЛАВОВИЧ

o.venhlinskyy@knute.edu.ua

Рік вступу: 2023

Назва дисертації, спеціальність: 181, "Технологія виробів із бездріжджового тіста для дітей з особливими дієтичними потребами"

Науковий керівник: д.т.н., проф. Федорова Д.В.

Google Scholar    ORCID

ДОРОНІН КИРИЛО АНАТОЛІЙОВИЧ

k.doronin@knute.edu.ua

Рік вступу: 2023

Назва дисертації, спеціальність: 181 "Технологія ферментованих паст з бобових з використанням стартових культур"

Науковий керівник: д.т.н., проф. Гніцевич В.А.

Google Scholar    ORCID

04.02.2023
43505
1318
остання редакція 04.08.2024
43505