logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Головна

міжнародного, цивільного та комерційного права

     

Наукові об’єднання

Наші контакти


Наша кафедра – це колектив висококваліфікованих науковців та практиків, які присвячують свою діяльність розвитку правової науки та освіти. Наші викладачі – це не лише професіонали з великим досвідом, але й люди, що справді люблять свою справу та своїх студентів. 

Кожен та кожна з нас не тільки досконало володіє теоретичними знаннями, але й має значний практичний досвід у різних сферах права. Ми вміємо зацікавити студентів, надихнути їх на вивчення права та навчити мислити як справжні правники. Ми передаємо свою любов до права кожному студенту, розвиваючи у них критичне мислення, аналітичні здібності та професійні навички.

Ми активно співпрацюємо з органами влади та юридичними фірмами, щоб забезпечити актуальність змісту освіти та відповідність сучасним вимогам професії. Це дозволяє нашим студентам бути в курсі останніх змін у законодавстві та мати практичні навички, необхідні для успішної кар'єри.

Ми щиро пишаємося нашими випускниками, які досягли значних успіхів у різних галузях як в Україні, так і за кордоном. Кожен та кожна з них є свідченням того, що знання та вміння, отримані на нашій кафедрі, є потужним фундаментом для професійного зростання та розвитку.

   Цього року ми відкрили набір на освітню програму бакалаврату "Право", яка є втіленням нашого майже 30-річного досвіду підготовки правників - всі інформація на https://knute.edu.ua/blog/read/?pid=48162&uk 


НАШІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

Початок кар’єри юриста
3 роки 10 місяців

  

Шлях до юридичної практики
1 рік 4 місяців


Шлях до академічної кар’єри
4 роки

 


  

31.08.2022
443230
2281
остання редакція 04.07.2024
40677