logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Емпіричне навчання

міжнародного, цивільного та комерційного права

Формування практичних навичок юриста, адвоката, судді та інших юридичних професій залежить не лише від знання законів, але і від розуміння їх та правильності застосування в життєвих ситуаціях.

Наші освітні програми надають здобувачам можливість формувати теоретичний базис та застосовувати  свої знання для вирішення юридичних проблем через участь в реальних правових консультаціях клієнтам, аналізі життєвих ситуацій клієнтів з роз’ясненням законодавства, яке регулює певні відносини.

Здобувачам пропонується практичне навчання з першого семестру з можливістю обрання індивідуальної освітньої траєкторії. Практична підготовка дозволить постійно поглиблювати знання, детально відстежувати зміни в законах, постановах, нормативних актах, навчить працювати з документами, сформує професійний світогляд на дотримання норм моралі, забезпечення справедливості, захисту прав, свобод, людської честі та гідності.

Наші студенти мають змогу безпосоредньо спостерігати за роботою юристів - практиків, відвідувати судові засідання, допомогати адвокатам у роботі.

Долучайтесь до робочої групи адвоката Олени Кононець, викладача нашої кафедри https://t.me/+AGE3uouNyvRhODky 

 

13.07.2022
42241
889
остання редакція 08.03.2023
40677