Новини і анонси
ресторанних і крафтових технологій
Анонси
Новини
Вступ до фаху для студентів-першокурсників спеціальності 181 «Харчові технології»
Міжнародний студентський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge»
Практичний майстер-клас для майбутніх технологів-харчовиків від фахівців компанії «Дебет Плюс»
Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science»
Відкрита лекція «Глобальні тренди харчування: екологія і здоров’я людини» (досвід Фінляндії)
IІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Відзначення Міжнародного дня кухаря та кулінара – 2023
Вітання до Міжнародного дня кухаря!
Всеукраїнський круглий стіл «Ресторанні та крафтові технології: інтеграція освіти, науки і бізнесу»
Лекція «Фуд-дизайн гастрономічного концепту в організації обслуговування івентів»
Майстер-клас «Healthy Масляна в ДТЕУ»
Результати проведення міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»
Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science»