logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Стейкхолдери

ресторанних і крафтових технологій

Розвиток партнерства - 2023 

Анкета опитування роботодавців

Компанія «Nemiroff»

Компанія ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» розпочала свою  діяльність в 2014 року році. А історія цієї компанії бере початок ще з 1872 року, коли графиня Шербатова в м. Немирів Вінницькій області побудувала гуральню. З 1996 року – це всім знайома компанія «Nemiroff».

Станом на сьогодні – це сучасне підприємство з повним циклом, як масового так і крафтового  виробництва міцних алкогольних напоїв (горілок, горілок особливих та настоянок). Асортиментний портфель компанії складає більше 42 видів лікеро-горілчаних напоїв, продукція підприємства постачається в 48 країн світу.

Виклик бренда «NEMIROFF» - увійти в TOP 3 лідерів світу міцного алкоголю.

Мережа піцерій «Mamamia!»

«Mamamia!» - це мережа затишних ресторанів, в яких подають популярні страви італійської та європейської кухні. Піцерія "Mamamia!" пропонує у своєму меню оригінальні рецепти піци, яких налічується понад 15 сортів.  Надійність та якість бренду перевірена 20 роками доставки піци, фрі та барбекю-меню споживачам та пошановувачам (поціновувачам) смачної їжі.

ГС «Асоціація Крафтових Дистиляторів України»

Ukrainian Craft Distillers Association  -  організація, заснована у 2019 році, представляє і захищає інтереси ринку крафтових спиртних напоїв та його гравців. Створена для  сприяння розвитку, допомого гравцям ринку, об'єднання навколо себе представників суміжних ринків та популяризації культури споживання напоїв.

Мета АКДУ– поліпшити бізнес-середовище для виробників крафтових спиртних напоїв в Україні та популяризувати українського виробника в усьому світі.

FIGARO-CATERING

Лідер подієвого кейтерингу в Україні, флагман культури гастрономічних вражень і стандартів кейтерингу в Україні. 5-кратний володар звання «Кращий КейтерингУкраїни», премія Ukrainian Event Awards. Перевагами компанії є широка пропозиція різних форматів обслуговування, послуг кейтерингу для Event-маркетингу, інфоприводи подій, портфоліо івентів і шоуріл.

ТОВ «Медовий Спас», м. Бровари

Підприємець з Броварів Сергій Липко побудував першу в Україні промислову медоварню, де виготовляють сікеру – алкогольний напій на основі меду та фруктів. Завод переробляє 60 тонн меду щороку та виготовляє близько 200 тонн напою, який робили східні країни ще три тисячі років тому. Сікера – це напій шумерського походження. Власник медоварні Сергій Липко спробував відтворити стародавню рецептуру із застосуванням сучасних технологій і використанням натуральних інгредієнтів. Сировину отримують від українських виробників – пасічників із Сумської області, Черкащини та ін

ЗАЛУЧЕНІ ПРАКТИКИ ТА НАУКОВЦІ

Лосєва Галина Іванівна – співвласник готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце», експерт з ресторанних технологій, член журі міжнародних кулінарних конкурсів.

Чуницька Любов Петрівна – експерт із харчових технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний технолог мережі закладів ТОВ «Київ Інтертеймент Груп», заслужений працівник сфери послуг (ресторанне господарство).

Ланська Віта Дмитрівна – Головний технолог департаменту хлібобулочного і кондитерського виробництва ТОВ "Фудком" (регіональна мережа супермаркетів Велмарт").

Шрамко Марія – чемпіонка світу з кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з кулінарії, акредитована суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS.

  Паоло Брешіа –       президент Асоціації UCM   "Середземноморський     союз шеф-кухарів"

Сефер Япіджі – член Асоціації шеф-кухарів Туреччини (Aegean Professional Chefs Association). Акредитований суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, переможець багатьох міжнародних кулінарних конкурсів і чемпіонатів.

Тимчишин Віктор – шеф-кухар ресторанів «Guramma Italia», «Guramma Asia».

Науменко Микола – національний представник компанії Robot Coupe (Франція) в Україні.

  Кошелєв Гліб     Вячеславович

Бренд амбассадор –  «Vitis Group»
Шеф сомельє – «Vino.ua» 
Засновник винної школи – «Vitis Wine School»

  Сабіров Олександр

Головний технолог «Mamamia!»

 Камишева Катерина

Засновник ГС «Асоціація Крафтових Дистиляторів України», директор ТОВ «Українська Академія дистиляції»

21.05.2023
43505
455
остання редакція 28.05.2023
43505