технології і організації ресторанного господарства

ФЕДОРОВА ДІНА
ВОЛОДИМИРІВНА
доктор технічних наук, професор
завідувач кафедри технології і організації ресторанного
господарства
гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти
«Ресторанні технології та фуд-дизайн»
|
КРАВЧЕНКО
МИХАЙЛО ФЕДОРОВИЧ
доктор технічних наук, професор
виконувач обов'язків завідувача кафедри технології і організації
ресторанного господарства
гарант освітньо-професійної програми 2 рівня вищої
освіти
«Ресторанні технології та бізнес»
|

ГНІЦЕВИЧ
ВІКТОРІЯ АЛЬБЕРТІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного
господарства
гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти
«Технологія і організація ресторанного бізнесу»
|
ВАСИЛЬЄВА
ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА
канд. техн. наук, доцент, доцент
кафедри технології і організації ресторанного господарства
|

ЮДІНА ТЕТЯНА
ІЛЛІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного
господарства
гарант освітньо-професійної програми 2 рівня вищої освіти
«Крафтові технології»
|

ПІДДУБНИЙ
ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ
доктор технічний наук, професор, професор кафедри
технології і організації ресторанного господарства
|
ВІТРЯК
ОКСАНА ПАВЛІВНA
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
|

АНТОНЮК ІРИНА
ЮРІЇВНА
кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації
ресторанного господарства
|

ГРАБОВСЬКА
ОЛЕНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного
господарства
|

ПЕРЕПЕЛИЦЯ
МИРОСЛАВА ПАВЛІВНА
кандидат технічних наук,
доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
|

МЕДВЕДЄВА
АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
|
СЕРЕНКО
АНТОН АНДРІЙОВИЧ
асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
|

ГОНЧАР ЮЛІЯ
МИКОЛАЇВНА
доктор філософії (PhD), старший викладач кафедри технології і
організації ресторанного господарства
|
РИБЧУК ЛАРИСА
АНАТОЛІЇВНА
доктор філософії (PhD), старший
викладач кафедри технології і організації
ресторанного господарства
|

МАРЦИН ТЕТЯНА
ОЛЕКСАНДРІВНА
кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації
ресторанного господарства
|

КРАЄВСЬКА
СВІТЛАНА ПЕТРІВНА
асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
|
|
|
ЗАЛУЧЕНІ ПРАКТИКИ ТА
НАУКОВЦІ
|
Лосєва
Галина Іванівна – співвласник готельно-ресторанного
комплексу «Трипільське сонце», експерт з ресторанних технологій,
член журі міжнародних кулінарних конкурсів.
|
Чуницька Любов Петрівна – експерт із харчових
технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний
технолог мережі закладів ТОВ «Київ Інтертеймент Груп», заслужений
працівник сфери послуг (ресторанне господарство).
|

Козар Віта Дмитрівна – бренд-шеф пекар
компанії «Profitex» в Україні.
|

Шрамко Марія – чемпіонка світу з
кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з
кулінарії, акредитована суддя Всесвітньої асоціації кулінарів
WACS.
|
Паоло
Брешіа – президент
Асоціації UCM "Середземноморський
союз шеф-кухарів"
|

Сефер Япіджі – член Асоціації шеф-кухарів
Туреччини (Aegean Professional Chefs Association). Акредитований
суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, переможець багатьох
міжнародних кулінарних конкурсів і чемпіонатів.
|

Тимчишин Віктор – шеф-кухар ресторанів
«Guramma Italia», «Guramma Asia».
|

Науменко Микола – національний представник
компанії Robot Coupe (Франція) в Україні.
|
Кошелєв
Гліб Вячеславович
Бренд амбассадор – «Vitis
Group»
Шеф сомельє – «Vino.ua»
Засновник винної школи – «Vitis Wine School»
|
|
|
|
|
|
остання редакція 14.03.2023