logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
img

Викладацький склад

технології і організації ресторанного господарства

ФЕДОРОВА ДІНА ВОЛОДИМИРІВНА

доктор технічних наук, доцент
завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства

гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти «Ресторанні технології та фуд-дизайн»

КРАВЧЕНКО МИХАЙЛО ФЕДОРОВИЧ

доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного господарства

гарант освітньо-професійної програми 2 рівня вищої освіти
«Ресторанні технології та бізнес»

ГНІЦЕВИЧ ВІКТОРІЯ АЛЬБЕРТІВНА

доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного господарства

гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти «Технологія і організація ресторанного бізнесу»

ВАСИЛЬЄВА ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА

канд. техн. наук, доцент, доцент
кафедри технології і організації ресторанного господарства

ЮДІНА ТЕТЯНА ІЛЛІВНА

доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного господарства

гарант освітньо-професійної програми 2 рівня вищої освіти
«Крафтові технології»

ЛЕВАНДОВСЬКИЙ ЛЕОНІД ВІКТОРОВИЧ

доктор технічних наук, професор,
професор кафедри технології і організації ресторанного господарства

ВІТРЯК ОКСАНА ПАВЛІВНA

кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

АНТОНЮК ІРИНА ЮРІЇВНА

кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

ГРАБОВСЬКА ОЛЕНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА

доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного господарства

ПЕРЕПЕЛИЦЯ МИРОСЛАВА ПАВЛІВНА

кандидат технічних наук,
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

МЕДВЕДЄВА АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА

кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

СЕРЕНКО АНТОН АНДРІЙОВИЧ

асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства

    


     ПІДДУБНИЙ ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ

      доктор технічних наук, професор
      професор кафедри технології і організації ресторанного господарства


 


ЗАЛУЧЕНІ ПРАКТИКИ ТА НАУКОВЦІ

Лосєва Галина Іванівна – співвласник готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце», експерт з ресторанних технологій, член журі міжнародних кулінарних конкурсів.

Чуницька Любов Петрівна – експерт із харчових технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний технолог мережі закладів ТОВ «Київ Інтертеймент Груп», заслужений працівник сфери послуг (ресторанне господарство).

Козар Віта Дмитрівна – бренд-шеф пекар компанії «Profitex» в Україні.

Шрамко Марія – чемпіонка світу з кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з кулінарії, акредитована суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS.

  Паоло Брешіа –       президент Асоціації UCM   "Середземноморський     союз шеф-кухарів"

Сефер Япіджі – член Асоціації шеф-кухарів Туреччини (Aegean Professional Chefs Association). Акредитований суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, переможець багатьох міжнародних кулінарних конкурсів і чемпіонатів.

Тимчишин Віктор – шеф-кухар ресторанів «Guramma Italia», «Guramma Asia».

Науменко Микола – національний представник компанії Robot Coupe (Франція) в Україні.

23.02.2021
43220
1272
остання редакція 09.09.2021
43505