ресторанних і крафтових технологій
|
МЕДВЕДЄВА АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій
e-mail: a.medvedeva@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Scopus...
ORCID...
Researcher ID...
Індекси бібліографічних посилань Google
Академія
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
наукові дослідження в галузі розроблення технологій харчової
продукції з використанням біологічно активної сировини і дієтичних
добавок
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
“Кондитерське та пекарське мистецтво”, “Ресторанна справа”,
“Гігієна та санітарія”
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства, 2011 р.
- кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія продуктів
харчування", тема дисертації: «Технологія борошняних кондитерських
виробів з використанням соєвої пасти», 2000 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, з 2011 р. до цього часу.
- старший викладач кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2007 – 2008 рр.
- асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 1998 – 2007 рр.
- закінчила аспірантуру Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за спеціальністю
05.18.16 «Технологія продуктів харчування", 1998 р.
- закінчила Київський національний торговельно-економічний
університет МОН України за спеціальністю «Технологія і організація
громадського харчування", 1992 р.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
З 1998 року опубліковано понад 180 наукових та
науково-методичних праць, у тому числі 2 підручника, 5 навчальних
посібників, 1 монографія, 32 статті у наукових фахових виданнях
https://knute.edu.ua/file/NzU4Nw==/4b3eb012ebd8255b511b2fb1900fe2ab.pdf
|
|
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
- Подяка Київського міського голови за багаторічну сумлінну
працю, вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти і
науки, високий професіоналізм та з нагоди ювілею, 2019 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну і
плідну працю та з нагоди ювілею, 2019 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну і
плідну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня, 2017 р.
- Подяка Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України за волонтерську допомогу Головному
військовому клінічному госпіталю, 2015 р.
- Подяка Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України за небайдужість, підтримку і допомогу
воїнам АТО та їх родинам, 2015 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за досягнення у
науково-педагогічній роботі, найвищий результат в університетському
рейтингу «Викладач очима студентів» за 2010/11 н. р. та з нагоди
Дня працівників освіти, 2011 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за вагомий внесок
у виховання студентської молоді, 2010 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2009 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 1998 р.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Фірма «Convotherm», Німеччина, м. Мюнхен, 2011 р.
- Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзеєва АМНУ
(лабораторія спеціальних харчових продуктів), м. Київ, 2011 р.
- Майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко
(Ісландія) – «Sugar flowers for all seasons», 2016 р.
- The master class «Ottoman cuisine», «Food&Beverace», 2018
р.
- The master class «Flavors of Baku», 2018 р.; The master class
of course «Features of cooking Japanese dishes», 2018 р.
- Базовий тренінг «Історія, регламентація і культура споживання
коньяків України», 2018 р.
- Workshop «Modern Bakery» by David Michel Mizon, 2019 р.
- Workshop «Modern Danish cuisine» by Knud-Erik Larsen, 2019
р.
- Workshop «Modern British Bakery», 2020 р.
- Курс навчальних вебінарів щодо знайомства з можливостями
хмарних сервісів для організації дистанційного навчання «Початок та
практика роботи у Microsoft Teams», 2020 р.
- Курс вебінарів Web of Sience «Профілі автора: створення,
корегування, можливості», 2020 р.
- Курс вебінарів Web of Sience «Хижацькі видання: розпізнати і не
припуститися помилки», 2021 р.
- Відкритий онлайн-курс «4 кроки до здорового харчування» від
платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, 2021 р.
- Відкритий онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне
законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» від
платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus за підтримки
Міністерства аграрної політики та продовольства України, 2021
р.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Член групи забезпечення по підготовці ОП за спеціальність 181
«Харчові технології» освітній ступінь «бакалавр».
- Відповідальна за сертифікатні програми по кафедрі.
- Відповідальна за Систему управління якості по кафедрі.
|
|
|
ХОБІ |
дієтичне харчування; вирощування кімнатних рослин, читання,
мандрування, фотографування
|
остання редакція 13.04.2024