logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Медведєва Анжеліка Олександрівна

ресторанних і крафтових технологій

МЕДВЕДЄВА АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА

кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

e-mail: a.medvedeva@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus...      
ORCID...   
Researcher ID...   
Індекси бібліографічних посилань Google Академія

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

наукові дослідження в галузі розроблення технологій харчової продукції з використанням біологічно активної сировини і дієтичних добавок

ДИСЦИПЛІНИ

“Кондитерське та пекарське мистецтво”, “Ресторанна справа”, “Гігієна та санітарія”

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства, 2011 р.
  • кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія продуктів харчування", тема дисертації: «Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти», 2000 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2011 р. до цього часу.
  • старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2007 – 2008 рр.
  • асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 1998 – 2007 рр.
  • закінчила аспірантуру Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за спеціальністю 05.18.16 «Технологія продуктів харчування", 1998 р.
  • закінчила Київський національний торговельно-економічний університет МОН України за спеціальністю «Технологія і організація громадського харчування", 1992 р.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

З 1998 року опубліковано понад 180 наукових та науково-методичних праць, у тому числі 2 підручника, 5 навчальних посібників, 1 монографія, 32 статті у наукових фахових виданнях

https://knute.edu.ua/file/NzU4Nw==/4b3eb012ebd8255b511b2fb1900fe2ab.pdf

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Подяка Київського міського голови за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти і науки, високий професіоналізм та з нагоди ювілею, 2019 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну і плідну працю та з нагоди ювілею, 2019 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну і плідну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня, 2017 р.
  • Подяка Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за волонтерську допомогу Головному військовому клінічному госпіталю, 2015 р.
  • Подяка Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за небайдужість, підтримку і допомогу воїнам АТО та їх родинам, 2015 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за досягнення у науково-педагогічній роботі, найвищий результат в університетському рейтингу «Викладач очима студентів» за 2010/11 н. р. та з нагоди Дня працівників освіти,  2011 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за вагомий внесок у виховання студентської молоді, 2010 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2009 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 1998 р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Фірма «Convotherm», Німеччина, м. Мюнхен, 2011 р.
  • Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзеєва АМНУ (лабораторія спеціальних харчових продуктів), м. Київ, 2011 р.
  • Майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко (Ісландія) – «Sugar flowers for all seasons», 2016 р.
  • The master class «Ottoman cuisine», «Food&Beverace», 2018 р.
  • The master class «Flavors of Baku», 2018 р.; The master class of course «Features of cooking Japanese dishes», 2018 р.
  • Базовий тренінг «Історія, регламентація і культура споживання коньяків України», 2018 р.
  • Workshop «Modern Bakery» by David Michel Mizon, 2019 р.
  • Workshop «Modern Danish cuisine» by Knud-Erik Larsen, 2019 р.
  • Workshop «Modern British Bakery», 2020 р.
  • Курс навчальних вебінарів щодо знайомства з можливостями хмарних сервісів для організації дистанційного навчання «Початок та практика роботи у Microsoft Teams», 2020 р.
  • Курс вебінарів Web of Sience «Профілі автора: створення, корегування, можливості», 2020 р.
  • Курс вебінарів Web of Sience «Хижацькі видання: розпізнати і не припуститися помилки», 2021 р.
  • Відкритий онлайн-курс «4 кроки до здорового харчування» від платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, 2021 р.
  • Відкритий онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» від платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, 2021 р.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Член групи забезпечення по підготовці ОП за спеціальність 181 «Харчові технології» освітній ступінь «бакалавр».
  • Відповідальна за сертифікатні програми по кафедрі.
  • Відповідальна за Систему управління якості по кафедрі.
ХОБІ

дієтичне харчування; вирощування кімнатних рослин, читання, мандрування, фотографування

24.02.2021
43220
1701
остання редакція 13.04.2024
43505