logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Вітряк Оксана Павлівнa

ресторанних і крафтових технологій

ВІТРЯК ОКСАНА ПАВЛІВНA

кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

e-mail: o.vitryak@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus...   

ORCID...   
Web Of Science...

Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Інноваційні технології харчових продуктів і напоїв; використання рослинної пряно-ароматичної сировини у технології десертів і напоїв; методи аналізу харчових продуктів і напоїв; НАССР у харчових технологіях.

ДИСЦИПЛІНИ

“Технології крафтових виробництв", "НАССР у закладах ресторанного господарства", "НАССР у закладах ресторанного господарства", "Енологія".

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства, 2013 р.
  • кандидат технічних наук, 05.18.05 «Технологія продуктів бродіння», тема дисертації: «Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мікроорганізмів», 2002 р.
  • інженер-технолог бродильних виробництв, Київський технологічний інститут харчової промисловості,1990 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2012 р. до цього часу.
  • старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2010 – 2011 рр.
  • асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2009 – 2010 рр.
  • технолог департаменту технологічного розвитку ТОВ «МСТ Регіон» (виробництво соків, пива, безалкогольних напоїв), 2003 – 2009 рр.
  • асистент кафедри біотехнології продуктів бродіння, екстрактів і напоїв Національного університету харчових технологій, 2001 – 2003 рр.
  • інженер-технолог Українського науково-дослідного інституту спирту та біотехнології продовольчих продуктів, 1990 – 1997 рр.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

https://knute.edu.ua/file/NzU4Nw==/647886fcf2e9e0c039a235af4f66132b.pdf

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну і плідну працю, 2020 р.
  • Подяка від голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за сумлінну працю, вагомі досягнення у професійній діяльності, 2018 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну працю, 2018 р.
  • Odessa National Academy of Food Technologies, Gratitude on high professionalism of young scientists training, winner of the International Competition of Student Scientific Works “Black Sea Science 2018”, 2018
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Онлайн тренінг для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 2021 р.
  • Онлайн тренінг «Експерт з акредитації освітніх програм», Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 2021 р.  
  • Інтенсив цикл онлайн-тренінгу за темою: "Впровадження на підприємстві заходів по зменшенню ризиків перехресного забруднення", Свідоцтво ТОВ "ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ", 2020 р.
  • Онлайн-навчання за темою:"Оцінювання ризиків, пов'язаних з системами менеджменту, на основі міжнародних стандартів серії ISO 31000", Свідоцтво ТОВ "ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ", 2020 р.
  • Семінар з обміну аудиторським досвідом стосовно ISO 22000 та FSSC, Свідоцтво ТОВ«ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА»«DQS CERTIFIC UKRAINE» LLC, 2020р.
  • Міжнародне стажування в Пряшівському університеті (Словаччина), Академії професійної освіти «Меркур» (Словаччина), тема «Стратегічне партнерство України з країнами ЄС у сфері освіти та науки»: отримано сертифікат щодо проходження стажування (Certificate “Professional development at European universities of Slovak republic”, 09-12.04.2019, Strategic partnership of Ukraine with EU partnership in sphere of education and science) обсягом 120 годин, 2019 р.
  • отримано компетентність «Аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2007, ISO 22000:2005)» від Органу сертифікації персоналу Української асоціації якості, акредитований в Національному агентстві з акредитації України (НААУ), 2019 р.
  • Міжнародна Асоціація сомельє, президент Н. Благополучна: The sommelier course Wine Project. Отримано сертифікат, 2018 рік.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Позаштатний експерт/стажер офіційного представника компанії DQS Group (Німеччина) в Україні сертифікаційного органу ТОВ «ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА», з червня 2019 року до цього часу.
ХОБІ

подорожі, сучасне мистецтво

23.02.2021
43220
1513
остання редакція 13.04.2024
43505