ресторанних і крафтових технологій
|
ВІТРЯК ОКСАНА ПАВЛІВНA
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій
e-mail: o.vitryak@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Scopus...
ORCID...
Web Of Science...
Google Scholar
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
Інноваційні технології харчових продуктів і напоїв;
використання рослинної пряно-ароматичної сировини у технології
десертів і напоїв; методи аналізу харчових продуктів і напоїв;
НАССР у харчових технологіях.
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
“Технології крафтових виробництв", "НАССР у закладах
ресторанного господарства", "НАССР у закладах ресторанного
господарства", "Енологія".
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства, 2013 р.
- кандидат технічних наук, 05.18.05 «Технологія продуктів
бродіння», тема дисертації: «Удосконалення технології
безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних
культур мікроорганізмів», 2002 р.
- інженер-технолог бродильних виробництв, Київський технологічний
інститут харчової промисловості,1990 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- доцент кафедри технології і організації
ресторанного господарства Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, з 2012 р. до
цього часу.
- старший викладач кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2010 – 2011 рр.
- асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2009 – 2010 рр.
- технолог департаменту технологічного розвитку ТОВ
«МСТ Регіон» (виробництво соків, пива, безалкогольних напоїв), 2003
– 2009 рр.
- асистент кафедри біотехнології продуктів бродіння,
екстрактів і напоїв Національного університету харчових технологій,
2001 – 2003 рр.
- інженер-технолог Українського науково-дослідного інституту
спирту та біотехнології продовольчих продуктів, 1990 – 1997
рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
https://knute.edu.ua/file/NzU4Nw==/647886fcf2e9e0c039a235af4f66132b.pdf
|
|
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну і
плідну працю, 2020 р.
- Подяка від голови Деснянської районної в місті
Києві державної адміністрації за сумлінну працю, вагомі досягнення
у професійній діяльності, 2018 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну
працю, 2018 р.
- Odessa National Academy of Food Technologies, Gratitude on high
professionalism of young scientists training, winner of the
International Competition of Student Scientific Works “Black Sea
Science 2018”, 2018
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Онлайн тренінг для підготовки експертів із забезпечення якості
вищої освіти, Національне агентство із забезпечення якості вищої
освіти, 2021 р.
- Онлайн тренінг «Експерт з акредитації освітніх програм»,
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 2021 р.
- Інтенсив цикл онлайн-тренінгу за темою: "Впровадження на
підприємстві заходів по зменшенню ризиків перехресного
забруднення", Свідоцтво ТОВ "ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ", 2020 р.
- Онлайн-навчання за темою:"Оцінювання ризиків, пов'язаних з
системами менеджменту, на основі міжнародних стандартів серії ISO
31000", Свідоцтво ТОВ "ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ", 2020 р.
- Семінар з обміну аудиторським досвідом стосовно ISO 22000 та
FSSC, Свідоцтво ТОВ«ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА»«DQS CERTIFIC UKRAINE»
LLC, 2020р.
- Міжнародне стажування в Пряшівському університеті (Словаччина),
Академії професійної освіти «Меркур» (Словаччина), тема
«Стратегічне партнерство України з країнами ЄС у сфері освіти та
науки»: отримано сертифікат щодо проходження стажування
(Certificate “Professional development at European universities of
Slovak republic”, 09-12.04.2019, Strategic partnership of Ukraine
with EU partnership in sphere of education and science) обсягом 120
годин, 2019 р.
- отримано компетентність «Аудитор систем управління безпечністю
харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2007, ISO 22000:2005)» від
Органу сертифікації персоналу Української асоціації якості,
акредитований в Національному агентстві з акредитації України
(НААУ), 2019 р.
- Міжнародна Асоціація сомельє, президент Н. Благополучна: The
sommelier course Wine Project. Отримано сертифікат, 2018 рік.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Позаштатний експерт/стажер офіційного представника компанії DQS
Group (Німеччина) в Україні сертифікаційного органу ТОВ «ДКС
СЕРТИФІК УКРАЇНА», з червня 2019 року до цього часу.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі, сучасне мистецтво
|
остання редакція 13.04.2024