logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

ПІДДУБНИЙ ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ

ресторанних і крафтових технологій

ПІДДУБНИЙ ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ

Доктор технічних наук, Професор

Член-кореспондент Національної академії аграрних наук України

Академік Української академії наук

Заслужений діяч науки і техніки України

Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

Лауреат Премії Кабінету Міністрів України

Відмінник освіти України 

професор кафедри ресторанних і крафтових технологій

e-mail: profpod@ukr.net

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science
GoogleScholar 
ORCID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

інноваційні харчові технології,  технології харчової продукції підвищеної поживної цінності

ДИСЦИПЛІНИ

«Ресторанна справа», «Інноваційні харчові технології», «Інжиніринг харчових технологій»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
ДОСВІД РОБОТИ
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Стажування:

  Міжнародне стажування: 

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
ХОБІ Катання на конях,подорожі, спортивна стрільба

25.03.2021
40885
2073
остання редакція 13.04.2024
43505