logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
img

ПІДДУБНИЙ ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ

технології і організації ресторанного господарства

ПІДДУБНИЙ ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ

Доктор технічний наук, професор, професор
кафедри технології і організації ресторанного господарства

e-mail: profpod@ukr.net

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Webof Science 
ResearcherID  
GoogleScholar 
ORCID 

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

інноваційні харчові технології,  технології харчової продукції підвищеної поживної цінності

ДИСЦИПЛІНИ

«Ресторанна справа», «Інноваційні харчові технології», «Інжиніринг харчових технологій»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
ДОСВІД РОБОТИ
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Стажування:

  Міжнародне стажування: 

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
ХОБІ

25.03.2021
40885
328
остання редакція 01.04.2021
40885