logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Антонюк Ірина Юріївна

ресторанних і крафтових технологій

АНТОНЮК ІРИНА ЮРІЇВНА

кандидат технічних наук, доцент

доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

e-mail: i.antonyuk@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus...
Researcher ID...   
ORCID...      
Індекси бібліографічних посилань Google Академія

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Наукові дослідження в галузі розроблення технології кулінарної продукції спрямованої біологічної дії для різних верств населення. Наукові досягнення щодо розвитку організації процесів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.

ДИСЦИПЛІНИ

«Організація ресторанного господарства», «Ресторанна справа»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства, 2009 р.
  • Кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія продуктів харчування», тема дисертації: «Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна», 2002 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, з 2007 р. до цього часу.
  • Старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, з 2005 р.
  • Асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, з 1998 р.
  • З 1995 по 1998 р. навчалася в аспірантурі КНТЕУ за спеціальністю 05.18.16 «Технологія продуктів харчування».
  • У 1995 р. закінчила з відзнакою Київський державний торговельно-економічний університет за спеціальністю «Технологія громадського харчування».
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

З 1998 року опубліковано понад 250 наукових і науково-методичних праць, зокрема, понад 125 наукових, 60 навчально-методичних, отримано понад 35 патентів України на корисну модель і затверджено 2 технічні умови на інноваційну кулінарну продукцію.

https://knute.edu.ua/file/NzU4Nw==/8a4dbe5719638ebb047ad40775cded18.pdf

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна грамота університету, 1998 р. 
  • Подяка Голови Деснянської районної адміністрації м. Києва членам збірної команди кулінарів України, 2005 р.
  • Почесна грамота КНТЕУ за вагомий  внесок у розвиток вищої освіти, високий рівень педагогічної діяльності та з нагоди  Дня працівників освіти, 2009 р.
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за сумлінну і плідну працю та з  нагоди святкування Міжнародного жіночого дня, 2013 р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • ТОВ «Фішка», ресторан «Меланж», м. Київ, 2020 р.
  • Навчальний курс  «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» 03.02.2021 р. (через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus).
  • Навчальний курс «4 кроки до здорового харчування» 03.02.2021. р.(через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus).
  • Курс вебінарів Web of Science «Профілі автора: створення, коригування, можливості», 2021 р.
  • Курс навчальних вебінарів щодо знайомства з можливостями хмарних сервісів для організації дистанційного навчання «Початок та практика роботи у Microsoft Teams», 2020 р.
  • The master class «Ottoman cuisine», «Food&Beverace», 2018 р.;
  • The master class «Flavors of Baku», 2018 р.; The master class of course «Features of cooking Japanese dishes», 2018 р.
  • Базовий тренінг «Історія, регламентація і культура споживання коньяків України», 2018 р.
  • The bar course «Trends of the bar industry», 2018 р.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Член групи забезпечення у підготовці ОП за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр».
  • Відповідальна за розроблення робочих начальних планів підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр», «магістр» денної і заочної форми навчання.
ХОБІ

подорожі, інтелектуальні ігри, мистецтво, читання

22.02.2021
43220
1649
остання редакція 13.04.2024
43505