ресторанних і крафтових технологій
|
АНТОНЮК ІРИНА ЮРІЇВНА
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій
e-mail: i.antonyuk@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Scopus...
Researcher ID...
ORCID...
Індекси бібліографічних посилань Google
Академія
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
Наукові дослідження в галузі розроблення технології кулінарної
продукції спрямованої біологічної дії для різних верств населення.
Наукові досягнення щодо розвитку організації процесів
обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
різних типів і класів.
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Організація ресторанного господарства», «Ресторанна справа»
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- Доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства, 2009 р.
- Кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія продуктів
харчування», тема дисертації: «Технологія булочних виробів із
використанням мікронізованого зерна», 2002 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- Доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, з 2007 р. до цього часу.
- Старший викладач кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, з 2005 р.
- Асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, з 1998 р.
- З 1995 по 1998 р. навчалася в аспірантурі КНТЕУ за
спеціальністю 05.18.16 «Технологія продуктів харчування».
- У 1995 р. закінчила з відзнакою Київський державний
торговельно-економічний університет за спеціальністю «Технологія
громадського харчування».
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
З 1998 року опубліковано понад 250 наукових і науково-методичних
праць, зокрема, понад 125 наукових, 60 навчально-методичних,
отримано понад 35 патентів України на корисну модель і затверджено
2 технічні умови на інноваційну кулінарну продукцію.
https://knute.edu.ua/file/NzU4Nw==/8a4dbe5719638ebb047ad40775cded18.pdf
|
|
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
- Почесна грамота університету, 1998 р.
- Подяка Голови Деснянської районної адміністрації м. Києва
членам збірної команди кулінарів України, 2005 р.
- Почесна грамота КНТЕУ за вагомий внесок у розвиток вищої
освіти, високий рівень педагогічної діяльності та з нагоди
Дня працівників освіти, 2009 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету за сумлінну і плідну працю та
з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня, 2013 р.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- ТОВ «Фішка», ресторан «Меланж», м. Київ, 2020 р.
- Навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне
законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»
03.02.2021 р. (через платформу масових відкритих онлайн-курсів
Prometheus).
- Навчальний курс «4 кроки до здорового харчування» 03.02.2021.
р.(через платформу масових відкритих онлайн-курсів
Prometheus).
- Курс вебінарів Web of Science «Профілі автора: створення,
коригування, можливості», 2021 р.
- Курс навчальних вебінарів щодо знайомства з можливостями
хмарних сервісів для організації дистанційного навчання «Початок та
практика роботи у Microsoft Teams», 2020 р.
- The master class «Ottoman cuisine», «Food&Beverace», 2018
р.;
- The master class «Flavors of Baku», 2018 р.; The master class
of course «Features of cooking Japanese dishes», 2018 р.
- Базовий тренінг «Історія, регламентація і культура споживання
коньяків України», 2018 р.
- The bar course «Trends of the bar industry», 2018 р.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Член групи забезпечення у підготовці ОП за спеціальністю 181
«Харчові технології» ОС «бакалавр».
- Відповідальна за розроблення робочих начальних планів
підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС
«бакалавр», «магістр» денної і заочної форми навчання.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі, інтелектуальні ігри, мистецтво, читання
|
остання редакція 13.04.2024