logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
img

Кравченко Михайло Федорович

технології і організації ресторанного господарства

КРАВЧЕНКО МИХАЙЛО ФЕДОРОВИЧ

доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного господарства

гарант освітньо-професійної програми 2 рівня вищої освіти
«Ресторанні технології та бізнес»

e-mail: m.kravchenko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus 
Web Of Science...   
ORCID...    
Google Scholar...

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Інноваційні технології харчових продуктів.

ДИСЦИПЛІНИ

«Інноваційні технології харчових продуктів», «Інжиніринг харчових продуктів»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
ДОСВІД РОБОТИ
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

Опубліковано понад 200 наукових і науково-методичних праць, патенти України і затверджено технічні умови на інноваційну кулінарну продукцію.

Публікації

23.02.2021
43220
961
остання редакція 13.07.2022
40885