logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Михайлик Віталій Сергійович

ресторанних і крафтових технологій

Михайлик Віталій Сергійович

кандидат технічних наук, аситент кафедри ресторанних і крафтових технологій 

e-mail: v.mykhaylyk@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

SCOPUS

Web Of Science ResearcherID 

Google Scholar

ORCID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Наукові дослідження в галузі розроблення технології кондитерської продукції з додаванням рослинної сировини.

ДИСЦИПЛІНИ

«Ресторанна справа»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія харчової продукції», тема дисертації:  "Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням шроту ", 2023 р.
  • магістр, спеціальність «Харчова технологія та інженерія», Київський національний торговельно-економічний університет,  2008 р.
  • бакалавр, спеціальність «Харчова технологія та інженерія», Київський національний торговельно-економічний університет,  2007 р.
ДОСВІД РОБОТИ

асистент кафедри ресторанних і крафтових технологій Державного торговельно-економічного університету, з 2024 р. до цього часу.

завідувач лабораторії «Енології та барної справи» кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного Університету МОН України, 2022-2024 рр.

інженер кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2011-2022 р.

старший лаборант кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2010-2011 р.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Основні публікації
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Академія освітнього дизайну ДТЕУ, сертифікат, 25 червня 2024 р.

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Відповідальний з профорієнтаційну роботу кафедри
ХОБІ

кіно, музика, футбол, теніс, компютерні технології

23.08.2024
43505
158
остання редакція 21.11.2024
40885