logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Оголошеннявсі

Перепелиця Мирослава Павлівна

ресторанних і крафтових технологій

ПЕРЕПЕЛИЦЯ МИРОСЛАВА ПАВЛІВНА

кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

e-mail: m.perepelytsya@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science
Google Scholar
ORCID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного бізнесу

ДИСЦИПЛІНИ

“Етнічна кулінарія”, “Ресторанна справа”

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія харчової продукції», тема дисертації: "Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій", 2014 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2016 р. до цього часу.
  •  старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2014 – 2016 рр.
  • асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2010 – 2014 рр.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=CTOv7v0AAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в науково-педагогічній діяльності, 2018 р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Стажування в Академічному співтоваристві імені Михайла Балудянського (Словацька республіка), Пан-європейському університеті (м. Братислава, Словацька республіка); Кошицькому технічному університеті (м. Кошице, Словацька республіка); Віденському університеті (м. Відень, Австрія) 2018 р.
  • Майстер-клас кондитерської майстерності «Caramel. The art of pulled sugar. Ikebana» (Certificate International Culinary Arts Center), 2016 р.
  • Опанування сучасними формами і методами навчання (Вища школа педагогічної майстерності КНТЕУ, м. Київ), 2014 р.
  • Майстер-клас технології шоколаду, карамелі (Certificat de Participation. Certificate of Attendance Demonstration Le Cordon Bleu), 2008 р.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Секретар оргкомітету Всеукраїнської олімпіади Київського національного торговельно-економічного університету зі спеціальності 181 «Харчові технології», з 2018 р. до цього часу.
  • Технічний секретар приймальної комісії Київського національного торговельно-економічного університету, з 2019 р. до цього часу.
ХОБІ

 подорожі,читання

24.02.2021
43220
1741
остання редакція 13.04.2024
43505