ресторанних і крафтових технологій
|
ПЕРЕПЕЛИЦЯ МИРОСЛАВА ПАВЛІВНА
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій
e-mail: m.perepelytsya@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Scopus
Web of Science
Google Scholar
ORCID
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
фундаментальні та прикладні дослідження у сфері
ресторанного бізнесу
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
“Етнічна кулінарія”, “Ресторанна справа”
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія харчової
продукції», тема дисертації: "Технологія борошняних кулінарних
виробів на основі функціональних композицій", 2014 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, з 2016 р. до цього часу.
- старший викладач кафедри технології і організації
ресторанного господарства Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2014 – 2016
рр.
- асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2010 – 2014 рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=CTOv7v0AAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate
|
|
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну
працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в
науково-педагогічній діяльності, 2018 р.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Стажування в Академічному співтоваристві імені Михайла
Балудянського (Словацька республіка), Пан-європейському
університеті (м. Братислава, Словацька республіка); Кошицькому
технічному університеті (м. Кошице, Словацька республіка);
Віденському університеті (м. Відень, Австрія) 2018 р.
- Майстер-клас кондитерської майстерності «Caramel. The art of
pulled sugar. Ikebana» (Certificate International Culinary Arts
Center), 2016 р.
- Опанування сучасними формами і методами навчання (Вища школа
педагогічної майстерності КНТЕУ, м. Київ), 2014 р.
- Майстер-клас технології шоколаду, карамелі (Certificat de
Participation. Certificate of Attendance Demonstration Le Cordon
Bleu), 2008 р.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Секретар оргкомітету Всеукраїнської олімпіади Київського
національного торговельно-економічного університету зі
спеціальності 181 «Харчові технології», з 2018 р. до цього
часу.
- Технічний секретар приймальної комісії Київського національного
торговельно-економічного університету, з 2019 р. до цього
часу.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі,читання
|
остання редакція 13.04.2024