ресторанних і крафтових технологій
|
ЮДІНА ТЕТЯНА ІЛЛІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри ресторанних і крафтових технологій
гарант освітньо-професійної програми 2 рівня вищої освіти
«Крафтові технології»
e-mail: t.yudina@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Scopus
WebofScience
GoogleScholar
ORCID
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
фундаментальні та прикладні дослідження у галузі технологій
харчової продукції із заданими властивостями на основі вторинної
молочної і рослинної сировини
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Технології крафтових виробництв», «Ресторанна справа»,
«Концепції і ресторанний креатив», Науковий семінар «Інжиніринг
харчових продуктів»
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- професор кафедри технології і організації ресторанного
господарства, 2019 р.
- доктор технічних наук, 05.18.16 «Технологія харчової
продукції», тема дисертації: «Наукове обґрунтування технологій
структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів
сколотин», 2016 р.
- доцент кафедри організації громадського харчування, 2004
р.
- кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія продуктів
харчування», тема дисертації: «Розробка молочно-білкового
концентрату зі сколотин та його використання у технологіях
продуктів харчування», 2001 р.
- інженер-технолог, спеціальність «Технологія та організація
громадського харчування» (ОС «спеціаліст»), Донецький інститут
радянської торгівлі, 1984 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- професор кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, з 2017 р. до цього часу.
- доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2014 – 2017
рр.
- доцент кафедри технологій в ресторанному бізнесі Донецького
національного університету економіки і торгівлі імені Михайла
Туган-Барановського МОН України, 2013 – 2014 рр.
- доцент кафедри організації громадського харчування Донецького
державного університету економіки і торгівлі МОН України, 2001–
2013 рр.
- старший викладач кафедри організації громадського харчування
Донецького комерційного інституту МОН України, 1994 – 2001 рр.
- асистент кафедри проектування підприємств громадського
харчування Донецького інституту радянської торгівлі МОН України,
1986 – 1994 рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
https://knute.edu.ua/file/NzU4Nw==/bf7b548870695d15ed84cf84705f3a1d.pdf
|
|
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
- Лист подяки голови Деснянської районної у м. Києві державної
адміністрації за сумлінну працю, вагомі досягнення у професійній
діяльності та з нагоди Дня науки, 2019 р.
- Лист подяки Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України за особистий внесок у розвиток науки,
забезпечення високого індексу цитування, публікацію статей у
міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science,
забезпечення інтеграції науки у світовий освітянський простір, 2018
р.
- Почесна грамота управління освіти і науки Донецької
облдержадміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм,
досягнуті успіхи в науково-педагогічній діяльності, 2010 р.
- Лист подяки Донецького національного університету економіки і
торгівлі імені Михайла Туган-Барановського МОН України за високий
рівень наукового керівництва, 2010 р.
- Лист подяки Донецького національного університету економіки і
торгівлі імені Михайла Туган-Барановського МОН України за високі
показники у науково-дослідній діяльності, 2009 р.
- Почесна грамота Донецького державного університету
економіки і торгівлі МОН України за сумлінну працю, вагомі
досягнення у професійній діяльності, 2007 р.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Онлайн тренінг для гарантів освітніх програм, Національне
агентство із забезпечення якості вищої освіти, 2021 р.
- Курс навчальних вебінарів щодо знайомства з можливостями
хмарних сервісів для організації дистанційного навчання «Початок та
практика роботи у Microsoft Teams», 2020 р.
- Програма стажування «Академічна доброчесність», Вищий
Семінаріум Духовного Університету Кардинала Стефана Вишинського
(Варшава, Польща), 2019 р. Certyficat № DA-019-02 Stazu
naukowego «Uczciwоsc akademicka».
- Workshop «Modern Bakery» by David Michel Mizon, 2019 р.
- Workshop «Modern Danish cuisine» by Knud-Erik Larsen, 2019
р.
- The master class «Ottoman cuisine», «Food&Beverace», 2018
р.
- The master class «Flavors of Baku», 2018 р.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Член спеціалізованої вченої ради К 26.058.03 Національного
університету харчових технологій МОН України, з 2019 р. до цього
часу.
- Член редакційної колегії збірнику наукових праць «Обладнання та
технології харчових виробництв», ДонНУЕТ, Кривий Ріг, з 2018 р. до
цього часу.
- Запрошений рецензент міжнародного науково-практичного журналу
«Товари і ринки» КНТЕУ; ISSN: 1998-2666 (Print) 2616-6755 (Online),
2018 - 2020 рр.
- Запрошений рецензент наукового журналу «Східно-Європейський
журнал передових технологій» ISSN: 1729-3774 (Print), 2018 -
2020рр.
- Член робочої групи з розробки стандартів вищої освіти,
освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові
технології»
- Керівник наукової держбюджетної кафедральної теми: «Технологія
крафтових сирів з використанням нетрадиційної сировини», 2019 –
2022 рр.
- Відповідальний виконавець наукової держбюджетної
кафедральної теми: «Інноваційні технології харчових продуктів
спеціального призначення» (номер державної реєстрації 0119U100296),
2019 - 2022 рр.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі, сучасне мистецтво, фуд-дизайн
|
остання редакція 13.04.2024