logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
img

Серенко Антон Андрійович

технології і організації ресторанного господарства

СЕРЕНКО АНТОН АНДРІЙОВИЧ

асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства

e-mail: a.serenko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

ResearcherID 
Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

розроблення технології харчових продуктів з регульованим нутрієнтним складом із використанням вторинної молочної сировини

ДИСЦИПЛІНИ

«Енологія», «Ресторанна справа»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • аспірант за спеціальністю 181 «Харчові технології» Київського національного торговельно-економічного університету, з 2020 р.
  • магістр за спеціальністю «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології», Київський національний торговельно-економічний університет,  2019 р.
  • бакалавр за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» спеціалізація «Технології в ресторанному господарстві», Київський національний торговельно-економічний університет,  2018 р.
  • технік технолог з технології харчування (ОС «молодший спеціаліст»), Київський технікум готельного господарства, 2015 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, з 2020 р. по теперішній час.
  • зав. лабораторії «Енології та барної справи» кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, 2018-2020 рр.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Статті у фахових виданнях


Матеріали конференцій


Об’єкти права інтелектуальної власності

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Грамота Київського національного торговельно-економічного університету за високі досягнення у науковому, громадському, культурно-масовому житті університету, 2018 р.
  • Подяка Київського національного торговельно-економічного університету за активну участь та високі досягнення у науковій діяльності університету, 2018 р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • навчальний курс «Тренди барної індустрії»  MR.Bar School (сертифікат), березень 2018 р.
  • курс сомельє «WINE PROJECT», школи сомельє «Майстер-клас» (сертифікат), квітень 2018 р.
  • Навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальних споживач» (сертифікат), червень 2020 р.
  • Навчальний курс «4 кроки до здорового харчування» (сертифікат), серпень 2019 р.
  • Workshop «Modern Bakery» by David Michel Mizon (сертифікат), березень 2020 р.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • наставник 1 курсу 16 групи ФРГТБ
  • технічний секретар приймальної комісії Київського національного торговельно-економічного університету
ХОБІ

кіно, музика, прогулянки

24.02.2021
43220
198
остання редакція 07.08.2021
43505