logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Гриценко Олександр Юрійович

ресторанних і крафтових технологій

Гриценко Олександр Юрійович

асистент кафедри ресторанних і крафтових технологій

e-mail: o.hrytsenko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Розроблення технологій харчових продутів з регульованим нутрієнтним складом, дизайн нових концептів їжі

ДИСЦИПЛІНИ

«Ресторанна справа», "Фуд-дизайн", "Технологія ресторанної продукції"

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Магістр за спеціальністю «Харчові технології», Київський національний торговельно-економічний університет,  2019 р.
  • Бакалавр за спеціальністю «Харчові технології та інженерія», Київський національний торговельно-економічний університет,  2017 р.
  • Молодший спеціаліст харчової промисловості. Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету, 2015 р.
  • Кухар 5-го розряду. Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету, 2014 р.
ДОСВІД РОБОТИ

Асистент кафедри ресторанних і крафтових технологій Державного торговельно-економічного університету з 09.2023 по теперішній час.

Шеф-кухар. Ресторан «La Frusta» з 2020 по теперішній час.

Шеф-кухар. Кафе «Idealist» з 05.2020 по 09.2020.

Шеф кухар. Ресторан «Чорноморка» з 05.2019 по 02.2020.

Шеф-кухар. Ресторан «Beeze Black» з 03.2018 по 03.2019.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Академія освітнього дизайну ДТЕУ, сертифікат, 25 червня 2024 р.

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Наставник кулінарної збірної ДТЕУ
  • Куратор кулінарного клубу
  • Викладач кулінарної академії Ігоря Брагіна
  • Ведучий подкасту «Horeca Masters»
  • Суддя телепрограми «Народний шеф» на телеканалі «Світло»
  • Проведення кулінарних майстер-класів
  • Ведення кулінарного блогу
ХОБІ

Кулінарія, серіали, подорожі, кулінарний блог

25.08.2024
43505
57
остання редакція 25.08.2024
43505