Гриценко Олександр Юрійович
ресторанних і крафтових технологій
Гриценко Олександр
Юрійович асистент кафедри ресторанних і
крафтових технологій e-mail: o.hrytsenko@knute.edu.ua Розроблення технологій харчових продутів з регульованим
нутрієнтним складом, дизайн нових концептів їжі «Ресторанна справа», "Фуд-дизайн", "Технологія ресторанної
продукції" Асистент кафедри ресторанних і крафтових технологій Державного
торговельно-економічного університету з 09.2023 по теперішній
час. Шеф-кухар. Ресторан «La Frusta» з 2020 по теперішній час. Шеф-кухар. Кафе «Idealist» з 05.2020 по 09.2020. Шеф кухар. Ресторан «Чорноморка» з 05.2019 по 02.2020. Шеф-кухар. Ресторан «Beeze Black» з 03.2018 по 03.2019. Академія освітнього дизайну ДТЕУ, сертифікат, 25 червня 2024
р.
Кулінарія, серіали, подорожі, кулінарний блог
ІДЕНТИФІКАТОРИ
АВТОРА
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ
ДИСЦИПЛІНИ
АКАДЕМІЧНА
КВАЛІФІКАЦІЯ
ДОСВІД РОБОТИ
ОСНОВНІ
ПУБЛІКАЦІЇ
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ
ХОБІ