logo
Кафедра
Кафедра
logo
Кафедра
img

ОбьявленияВСЕ

Співробітництво

Під керівництвом викладачів кафедри студенти проходять навчально-виробничу та науково-дослідну практику на базах Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України та Інституту соціальної та політичної психології НАПН України та ін.

    На кафедрі функціонує аспірантура зі спеціальності 19.00.10 - організаційна психологія; економічна психологія (денна та заочна форма навчання).  Науковою роботою аспірантів керують професори. Аспіранти, які успішно закінчили аспірантуру, мають змогу захищати дисертацію в спеціалізованій вченій раді, що функціонує в університеті.


    Кафедра підтримує наукові зв’язки з іншими центрами психології в Україні та за її межами: Інститутом психології ім. Г. С. Костюка НАПН України, Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України, Інститутом соціології НАН України, Національним університетом цивільного захисту України, Інститутом державного управління у сфері цивільного захисту МНС України, Волинським національним університетом ім. Лесі Українки, Миколаївським державним педагогічним університетом, Мукачівським гуманітарним університетом, Чернігівським  колегіумом №11 Чернігівської міської ради, Європейською спілкою психологів травматичного стресу ( Голландія) та ін.

Документи про співробітництво кафедри

15.10.2013
Vladimir
2300
остання редакція 28.06.2023
40903