logo
Кафедра менеджмента
Кафедра менеджмента
logo
Кафедра менеджмента
img

ОбьявленияВСЕ

Події

менеджмента

Участь кафедри менеджменту у студентській науковій конференції ФЕМП «Пріоритети соціально-економічного розвитку суспільства»
Конкурс наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій» в черговий раз підтвердив високий рівень підготовки менеджерів в КНТЕУ!
Перемога студентки ФЕМП Тетяни Долженко у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності»!
Чергова перемога студентів КНТЕУ у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»!
Тренди проектного менеджменту: занурення в досвід фахівців бізнесу з керівником проектного відділу ТОВ «Хаскі Аутсорсинг» Калабуховим Нікітою
Перспективи успішного працевлаштування PR-фахівців: майстер-клас Юлії Дрожжиної
Оцінка персоналу за методом «360 градусів»: майстер-клас HR-директора ТОВ «Хаскі Аутсорсинг» Таїс Алєйнікової
Вітаємо Ціпуринду Володимира Степановича із ювілеєм!
Бажаємо ювіляру міцного здоров’я та довгих років життя, життєвої енергії, добра і розуміння, численних перемог та досягнень!
У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей,
Сердечно Вас вітаємо й здоров’я Вам бажаємо!
Нехай Вам бог дарує радість, не знайте смутку, а ні бід,
У серці молодість плекайте, живіть в любові до ста літ!
25-27 березня на кафедрі менеджменту проходила акредитаційна експертиза освітньої програми «Менеджмент» початкового рівня вищої освіти ОС «молодший бакалавр». 
Дякуємо її гаранту - доценту Юлії Силкіній та всіх, хто був причетний до події - за високий рівень професіоналізму та відповідальності при підготовці звіту та зустрічах із експертами НАЗЯВО! yes
Тime-management від компаніЇ «JTI Ukraine»: онлайн інтрументарій спеціаліста з розвитку бренду роботодавця Уляни Качор
Майстер-клас фахівця з підбору та адаптації персоналу ПрАТ «ІДС»
Ольги Онопрієнко «Мистецтво підбору персоналу»
Онлайн рішення для бізнесу: майстер-клас з дисципліни «Менеджмент» фахівця з формування медіа контенту компанії «YouControl» Валерія Дробіни
Університет та бізнес – сучасна колаборація в освіті: майстер-клас PR-директора комп’ютерної академії «ШАГ» Орини Яворських
«Технологія сучасного рекрутингу»: майстер-клас HR-менеджера компанії «Decathlon Ukraine» Поліни Дужої на лекції з «Управління персоналом»

Колектив кафедри менеджменту щиро вітає  Дєєву Наталію Едуардівну
із народженням синочка! angel
Бажаємо доброго здоров'я мамі та малюку, родинного добробуту, щастя та великих можливостей! Нехай хлопчик росте міцним, розумним, сильним і сміливим, з роками стане справжнім чоловіком,  опорою і гордістю родини! heart

Вступний марафон-2021 триває: зустріч Юлії Силкіної зі школярами рідної СЗОШ № 289 Дарницького району міста Києва
Проєкт «Teen Day» від компанії UGEN: участь студентів спільно із доцентами Юлією Білявської та Нелею Микитенко
Розвиток діджитал-компетенцій студентів: майстер-клас фахівців ІТ-компанії «Genesis» у форматі Zoom-конференції
На крок ближче до КНТЕУ: доцент Юлія Білявська провела День гостинності для школярів м.Фастіва
Черговий фініш – злет: відбулася підсумкова атестація студентів освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання.
Вітаємо випускників та чекаємо на магістерських програмах!

 
Перемога випускників Дмитра Мартиніва та Лілії Чайки у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт за спеціалізаціями «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент бізнес-структур»!
Зустріч з фахівцями проєкту «METRO Youth Weeks» – крок до розвитку професіоналізму: активна участь студентів у вебінарах від компанії UGEN протягом 1-17 лютого 2021 року спільно із доцентом Юлією Білявською
Долаємо відстані: онлайн-профорієнтація у Вознесенській гімназії імені Тараса Шевченка із поглибленим вивченням англійської мови та віртуальна екскурсія для школярів доцента кафедри менедменту Катерини Кандагури
Онлайн-гостинність кафедри менеджменту у СЗОШ № 128 міста Києва: розпочинаємо вступний марафон 2021!
Щиро вітаємо Людмилу Віталіївну Лукашову із успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за темою «Фасилітація розвитку малого підприємництва», а також її наукового керівника - професора Галину Тезіївну П’ятницьку із визначною науковою подією!
Бажаємо Вам міцного  здоров'я та невичерпної життєвої енергії, втілення всіх творчих і наукових задумів, професійного зростання та добробуту, родинного затишку, підтримки, розуміння та любові!!!

 

Захист випускних кваліфікаційних робіт на кафедрі менеджменту у форматі Zoom-конференції: 14 дипломів з відзнакою, вир емоцій та старт до нових звершень! heartcoolsmiley
Кафедра менеджменту щиро вітає випускників 2020 року і бажає невпинного особистісного та професійного зростання, здоров'я та добробуту!

Зведені результати захисту ВКРyes
 
Вітаємо Миколайчук Ірину Павлівну із отриманням подяки від Міністерства освіти і науки України та нагородженням грамотою КНТЕУ з нагоди ювілею!
Зичимо міцного здоров'я, наснаги та любові, натхнення на реалізацію цікавих нових креативних проєктів!
Многая літа Вам,
Ірино Павлівно!

 

20 листопада 2020 року о 13:30 у рамках Global Trade Days відбувся VІ Всеукраїнський круглий стіл на тему «Конкурентоспроможність підприємств торгівлі: сучасні реалії та стратегічні прогнози» (Zoom-конференція)
 

Участь викладачів у наукових подіях листопада 2020 року: «XIІІ Міжнародному бізнес-форумі «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні» в КНТЕУ та XIV міжнародній науково-практичній конференції «Український цивілізаційний простір: витоки, розвиток, проблеми» (м.Ужгород)
«Оцінка та розвиток персоналу: розтавляємо пріоритети у бізнесі»: 
відкрита лекція за участю сертифікованого ассессора та бізнес-тренера Романа Сторчака
«Секрети ефективного рекрутингу»: майстер-клас HR-фахівця компанії «Decathlon Ukraine» Поліни Дужої
Рекордна кількість вступників-2020 на освітні програми «Менеджмент» (ОС «молодший бакалавр»), «Управління бізнесом», «Торговельний менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Промисловий менеджмент» (всього 9 груп!) довела престижність та значимість професії «менеджер» та високий рівень репутації КНТЕУ як закладу вищої освіти!

У КНТЕУ з 28 по 30 вересня 2020 р. включно згідно наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 07 вересня 2020 р. № 1220-Е проводиться акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент» (ID у ЄДЕБО 36826) за третім рівнем вищої освіти (справа № 745/АС-20) за ПРОГРАМОЮ

Вітаємо здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «доктор філософії» 2020 року зарахування Марину Джулай, Марію Мевшу та Олега Калашнікова із успішним  вступом до аспірантури КНТЕУ!
Бажаємо успіхів у навчанні, науково-дослідницькій роботі та особистісному житті!
Вітаємо студентів 1-го курсу спеціальності «Менеджмент» освітніх ступенів «молодший бакалавр», «бакалавр» та «магістр» із початком навчання в КНТЕУ!
Зичимо вам миру та здоров'я, успіхів у роботі та навчанні, нових цікавих незабутніх зустрічей та друзів на все подальше життя!

 
Щиро вітаємо Жуковську Валентину Миколаївну із високою оцінкою МОНУ її наполегливої та відданої праці в освітньому середовищі та з нагоди славного ювілею!
Зичимо міцного здоров'я, наснаги та любові, добробуту та натхнення на творчу роботу!
Многая літа Вам,
Валентино Миколаївно!
Щиро вітаємо Безус Аллу Миколаївну із високою оцінкою МОНУ її наполегливої та відданої праці в освітньому середовищі та з нагоди славного ювілею!
Бажаємо Вам міцного здоров'я, оптимізму,  численних життєвих перемог, поваги та любові!
Многая літа Вам,
Алло Миколаївно!
22 червня 2020 року о 15.00 в аудиторії Б-201 відбудеться попередній захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук Лукашової Людмили Віталіївни на тему: "Фасилітація розвитку малого підприємництва".
 
Тімбілдинг в умовах карантину: керівник департаменту навчання та розвитку персоналу ТОВ "IDS Аква Сервіс" Роман Сторчак розкриває його плюси і мінуси для бізнесу та роботи студентів
Зміна форм навчання не змінює якості надання освітніх послуг: он-лайн майстер-клас Орини Яворських
Фактори кар’єрного успіху та лайфхаки кадрового порталу grc (HeadHunter Україна)
Чергова перемога студентів КНТЕУ у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності»!
Перемога студентів КНТЕУ у конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»!
Конкурс наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» підтвердив високий рівень підготовки студентів в КНТЕУ!
Набуваємо навичок з HR-менеджменту: студенти КНТЕУ в гостях у ІТ-компанії SoftServe
Імплементуємо знання у практику: виїзне заняття в комп’ютерній академії «ШАГ»
День гостинності на кафедрі менеджменту: радо зустрічаємо «ОПТИМістів»!
Підсумкова атестація студентів освітнього ступеню «бакалавр»: черговий фініш – і новий злет
Доцент кафедри менеджменту Алла Безус  очолила екзаменаційну комісію Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського!
Зимовий день відкритих дверей в КНТЕУ: екскурсії університетом з Михайлом Волобуєвим, нові знайомства, презентації освітніх програм, майстер-клас Ігоря Підкамінного «Бізнес-клубу «Менеджер»!
Вітаємо нашу випускницю Марію Остапенко  із перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт за спеціалізацією «Менеджмент персоналу» та зичимо подальших успіхів у професійному зростанні!
Вітаємо завідувача кафедри менеджменту С.І.Бая та професора В.М.Жуковську із отриманням міжнародних сертифікатів, які засвідчують володіння англійською мовою на рівні В2 та зичимо подальших успіхів у професійному зростанні!
Принцип «кайдзен» об'єднує лідерів - КНТЕУ та ПІІ «Тойота-Україна»: урочисте підписання меморандуму про співпрацю
Кафедра менеджменту знову випускає, але не відпускає магістрів: випуск 2019!
Гостинність кафедри менеджменту не має меж: зустріч доцента Юлії Силкіної із учнями ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 289 м. Києва
День гостинності на кафедрі менеджменту: зустріч доцента Алли Безус із випускниками коледжу та екскурсія університетом
Захист випускних кваліфікаційних робіт на кафедрі менеджменту: черговий фініш у навчанні та старт у бізнесі!
Верховна Рада України відкриває двері для студентів КНТЕУ: виїзне заняття з дисципліни «Адміністративний менеджмент»
Системні технології ТОВ «Епіцентр-К»: знайомство студентів 1-го курсу із майбутнім
Відбувся V Всеукраїнський круглий стіл «Конкурентоспроможність підприємств торгівлі : сучасні реалії та стратегічні прогнози»
Відбувся ІI Всеукраїнський круглий стіл «Технології підбору кандидатів на вакантні посади в організаціях»
Секрети соціальної відповідальності бізнесу від ТОВ «Метrо Кеш Енд Керрі Україна»
«Яким є життя на MARSі?»: виїзне заняття студентів КНТЕУ
Участь студентів КНТЕУ у соціальному проекті «Суспільство і держава» в Академії ДТЕК
Мотивація до навчання – це мотивація й до інтелектуального розвитку: лекція-дискусія випускника КНТЕУ Олександра Короговного
Майстер-клас Оксани Яковенко – HR-менеджера компанії Bintime та випускниці КНТЕУ
Участь студентів кафедри менеджменту у міжнародному інноваційному бізнес-форумі «Smartinvest – 2019: конвергенція науки та бізнесу»
Інтеграція HR-менеджменту та бізнесу: виїзне заняття студентів в компанію «Good Wine»
«Бізнес – для університету, університет – для бізнесу!»: участь викладачів кафедри менеджменту у VII Національному форумі «Бізнес і університети»
«HR-інтенсив від компанії «Імперіал Брендс»: розвиток навичок командної роботи студентів кафедри менеджменту
«Профорієнтація як засіб формування компетентностей учнів»: участь доцента Михайла Волобуєва у засіданні педагогічної ради
«Кроки до популярності в бізнесі»: майстер-клас PR-директора комп’ютерної академії «ШАГ» Орини Яворських
Участь студентів ФЕМП у майстер-класі з екологічних проблем в Академії ДТЕК
«Як організувати навчання персоналу на підприємстві?»: майстер-клас Наталії Яцуляк для майбутніх менеджерів
«Впровадження HR-стратегії в сучасній організації»: майстер-клас стратегічного партнера кафедри менеджменту Романа Сторчака
День відкритих дверей в університеті – це завжди нові зустрічі, цікаві знайомства, доленосні рішення!
Виїзне заняття у міжнародній компанії «Ernst&Young Ukraine»:
що треба знати студентам для успішного працевлаштування?
«Event бізнес: як реалізувати свою мрію і не розчаруватися»: лекція-презентація засновників Event-агентства «BEZ CLICHE»
На крок ближче до вибору професії: запрошуємо школярів на День відкритих дверей в КНТЕУ
День гостинності на кафедрі менеджменту: готуємося до жовтневого дня відкритих дверей в КНТЕУ!
Майстер-клас з крос-культурного менеджменту провідного фахівця міжнародної компанії «Amadeus» Івана Макарчука
Мистецтво підбору персоналу»: майстер-клас фахівця компанії
«IDS Aqua Servise» Романа Сторчака
Кафедра менеджменту на ярмарку вакансій в КНТЕУ: свято бізнес-комунікацій, нових знайомств та початку професійної кар’єри
Майстер-клас Юлії Дрожжиної та перспективи співпраці з міжнародним кадровим порталом hh/grc
Практичне заняття у SMART-бібліотеці – це реальність та формування командного духу!
Запуск пілотного проєкту зі створення робочої групи «Студенти + менеджери Ашан»!
Bosch Ukraine зустрічає майбутніх менеджерів: виїзне заняття з дисципліни "Менеджмент"
Кафедра менеджменту долучається до проведення дня відкритих дверей в КНТЕУ: нові зустрічі, пам'ятні враження та презентації освітніх програм!
Навчаємося під час екскурсії в ТЦ «Метро»: яскрава подія у житті студентів
Відбулася зустріч викладачів кафедри менеджменту із професором Еманнуелем Дж.Янакудакісом в межах реалізації міжнародного проєкту
Виїзне заняття зі студентами на всесвітньовідомий завод з пивоваріння "CARLSBERG UKRAINE"
Корисне партнерство освіти, науки і бізнесу: дискусія з директором ПП "ІМЕКСБРОК" Павлом Овадчуком
Секрети пошуку роботи та лайфйхаки кадрового порталу HeadHunter Україна
Перспективи сучасного бізнес-навчання студентів КНТЕУ
HR – не професія, а стан душі! Святкування Всесвітнього Дня HR-менеджера: зустрічі з практиками, спілкування і традиційний тортик...
SMART-бібліотека КНТЕУ: крок до реалізації моделі "Університет 4.0"!
Екскурсія студентів на завод «Оболонь»: перше знайомство із професійним середовищем
Продовжуємо традиції вступу до фаху: «АШАН РІВ ГОШ» вперше проводить пізнавальну екскурсію для студентів-першокурсників кафедри менеджменту 
Гіпермаркет «Ашан-Чернігівський» гостинно приймає студентів-першокурсників!
Перше знайомство майбутніх менеджерів з обраним фахом на практиці: екскурсія студентів 1-го курсу в ТОВ "Епіцентр К"
Екскурсія бібліотекою та знайомство студентів 1 курсу зі SMART КНТЕУ, музеєм, коворкінг-центром «KNUTE HUB»
Кафедра менеджменту долучається до святкової інавгурації студентів
1 курсу спеціальності "Менеджмент", а також вітає всіх студентів та колег зі святом 1 вересня - днем знань-2019!
Вітаємо колег, партнерів та студентів із днем працівників торгівлі!
Участь викладачів кафедри менеджменту у проведенні семінарів для працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Відбувся випуск бакалаврів спеціалізацій «Менеджмент персоналу» «Менеджмент організацій торгівлі», «Логістика» та «Менеджмент митної справи»!
В добрий час та до зустрічі в магістратурі!
Вітаємо доцента кафедри менеджменту - Білявську Юлію Вікторівну  із урочистим отриманням вченого звання доцента! Зичимо їй здоров'я, подальших професійних успіхів, в також творчого натхнення на отримання нових наукових здобутків!
Фінішуємо і стартуємо: на кафедрі менеджменту вдбулися кваліфікаційні екзамени студентів освітнього ступеню «бакалавр».
Щиро вітаємо наших бакалаврів із успішним складанням кваліфікаційного екзамену та чекаємо в магістратурі!
Кафедра менеджменту на святі Дня університету: бережемо традиції, зустрічаємо гостей, отримуємо задоволення від спілкування та нових знайомств!
Майстер-клас доцента М.І.Волобуєва на дні відкритих дверей університету: вчимося мистецтву тайм-менеджменту спільно із гостями та нашими випускниками!
Участь викладачів кафедри менеджменту у Міжнародній  науково-практичній конференції «Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури», що відбулася у Національному університеті «Львівська політехніка»
Участь студентів ФЕМП у соціальній акції «Спорт – це для всіх!» спільно із учнями школи-Інтернату
Бізнес-сесія «аудит якості» у форматі ProductCamp: впровадження інновацій у навчання завдяки співпраці зі стейкхолдером «Ашан»
Виїзне заняття студентів кафедри менеджменту до IT-компанії EVO – лідера вітчизняного ринку електронної комерції
Перемога Ольги Суліменко у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності» Наші вітання з побажаннями подальших перемог у житті!
Здоров’я школярів – чинник їх успішного майбутнього: лекція Михайла Волобуєва у школі!
Перемога студентки кафедри менеджменту у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»! Зичимо Катерині Костровій подальших перемог у навчанні та житті!
Участь доцента Ірини Миколайчук у тренінгу з відпрацювання актуальних компетенцій викладача «Круті модерні прєподи» у Вінницькому національному університеті імені Василя Стуса!
Перемога Софії Гаврилюк у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»!
Лекція-дискусія Ігоря Гарбарука про сучасне і майбутнє ритейлу
Кафедра менеджменту традиційно долучається до свята Career Day в КНТЕУ «Світ відкритий для активних»
Вітаємо Сергія Тробюка із призовим місцем у підсумковому ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організацій»!
Кафедра менеджменту активно долучається до Дня народження ФЕМП в колі студентів та стратегічних партнерів!
Найбільша броварня Європи гостинно зустрічає майбутніх фахівців з менеджменту: виїзне заняття до ПрАТ «Оболонь»
Знайомство студентів із можливостями нової Smart-бібліотеки КНТЕУ
Студентка освітньої програми "Управління бізнесом" Марина Джулай здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами та програмами»!
Перемога студентки освітньої програми "Менеджмент персоналу" Марії Остапенко у престижному конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»!
«Імплементація знань у практичні навички»: майстер-клас керівника відділу навчання та розвитку персоналу ПАТ АБ «Південний»
Наталії Яцуляк
Відбувся ХIІI Всеукраїнський круглий стіл «Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи»
Викладачі кафедри менеджменту та студенти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли участь  у організації та проведенні майстер-класу на тему: «Europass: інтеграція до європейських стандартів кваліфікації фахівця»
Участь кафедри менеджменту у студентській науковій конференції «Пріоритети соціально-економічного розвитку суспільства» - це свято весни і науки!
«Лайфхаки» професійної кар’єри»: семінари тренінги публічних виступів Наталії Бєляєвої
Секрети вирощування лідерів в компанії «Ашан»: лекція-дискусія керівника сектору людських ресурсів Тетяни Образцової
Участь викладачів та студентів у ІІІ-й Міжнародній спеціалізованій виставці індустрії «Retail&Development Business Expo – 2019»
Продовжуємо гарні традиції: «Ашан Райдужний» знову гостинно приймає студентів
Вітаємо професора кафедри менеджменту -
Валентину Миколаївну Жуковську 
із урочистим отриманням диплому доктора економічних наук!
Зичимо їй та науковому керівнику - ректору університету, професору

Анатолію Антоновичу Мазаракі здоров'я, добробуту, нових професійних здобутків та творчих злетів у житті!
КНТЕУ став на крок ближче до школи: квест «КНТЕУ - це круто!»
Інноваційна синергія наукових подій на кафедрі менеджменту:
XIІ міжнародного бізнес-форуму та круглого столу «Мале підприємництво: проблеми, рушійні сили та перспективи розвитку»
Відкрита лекція Катерини Гвоздьової «Комунікація VS результат»
Кафедра менеджменту долучається до весняного дня відкритих дверей в КНТЕУ: екскурсія відвідувачів з Юлією Силкіною та майстер-клас Михайла Волобуєва!
«HR-менеджер як стратегічний бізнес-партнер»: майстер-клас фахівця компанії «IDS Aqua Servise» Романа Сторчака
Майстер-клас менеджера з персоналу ТОВ «Арго – торгівельна мережа» Валерії Степової
Розвиток кар’єри у міжнародній компанії «Амадеус Україна»: відкрита лекція Івана Макарчука
Квест «Smart HR 2019» – спільний проект кафедри менеджменту та компанії АШАН!
NOVUS – зразок продуктового рітейлу: виїзне заняття студентів з Юлією Білявською!
День гостинності зі школярами Київської гімназії №136
І знову фініш – і злет: на кафедрі менеджменту відбулася підсумкова атестація студентів освітнього ступеню «бакалавр»
Особливості процесу управління розкриває керівник ТОВ «Фортіс Медікал» Яна Волкова
Кафедра менеджменту традиційно бере участь у Дні відкритих дверей в університеті!
Зустріч Михайла Волобуєва зі школярами в рамках днів «За здоровий образ життя підлітків»!
Акредитація підтвердила високу якість підготовки менеджерів в КНТЕУ
Захист випускних кваліфікаційних робіт на кафедрі менеджменту-2019: черговий фініш у навчанні та старт у бізнесі!
Збагачуватися досвідом варто завжди: стажування доцента кафедри менеджменту Н.С.Беляєвої у ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет»
Продовжуємо гарні традиції: «Ашан Райдужний» знову гостинно приймає студентів!
Майстер-клас з самоменеджменту на дні відкритих дверей доцента М.І.Волобуєва
Відбувся IV Всеукраїнський круглий стіл «Конкурентоспроможність підприємств торгівлі: сучасні реалії та стратегічні прогнози»
День гостинності у загальноосвітній школі-інтернаті №4  І-ІІІ ступеня м.Києва
«Інформаційний шум. Комунікація VS результат?»: відкрита лекція експерта Headhunter Україна Катерини Криворученко
Виїзне заняття до одного із найбільших підприємств торгівлі «Ашан Райдужний»!
Теорія та практика підвищення ефективності комунікацій в бізнесі: відкрита лекція Дмитра Абрамова
Лекція директора з персоналу аутсорсингової компанії «Допомога в чотири руки або як стати частиною колективу «ХАСКИ»?
«Шкіряний» потенціал «Чинбар»: інтеграція теорії в практику менеджменту
Участь викладачів кафедри менеджменту у засіданні Ради з питань системного менеджменту і ділової досконалості організацій
Попередити, вирішити, допомогти: участь доцента М.І.Волобуєва у засіданні педради СЗОШ № 235
ім. В.Чорновола
NOVUS вартий довіри! Довіряю, як собі!

23 жовтня 2018 року
відбувся захист дисертації на здобуття доктора економічних наук  докторанта кафедри менеджменту
Жуковської Валентини Миколаївни! Вітаємо із успішним захистом колегу, зичимо нових професійних здобутків та творчих злетів у житті!

Участь Клавдії Яцишиної у міжнародній конференції в Китаї: навчання, досвід, перспективи співпраці
Синергія гостинності та відкритості на кафедрі менеджменту
День гостинності у Київській спеціалізованій школі № 296 : готуємося до дня відкритих дверей у КНТЕУ!
Виїзний день гостинності у СЗОШ № 128 напередодні дня відкритих дверей в університеті!
Майстер-клас HR-фахівця Ольги Онопрієнко на тему «Секрети кадрового адміністрування»
Фахівці ТЦ «МЕТРО» діляться практичним досвідом зі студентами КНТЕУ!
Передові стандарти бізнесу від одного з лідерів вітчизняного ринку: виїзне заняття до ПрАТ «Оболонь»
Участь професора кафедри менеджменту Ірини Федулової у IV Міжнародній Шумпетеровській конференції
Виїзне практичне заняття з дисципліни «Самоменеджмент» у Київському метрополітені
Знайомство із майбутньої професією студентів першого курсу в економному супермаркеті «Еко-Маркет»
Продовжуємо гарні традиції: «Ашан» гостинно приймає студентів!
Майстер-клас «Шлях до професії HR-менеджера»
Студенти КНТЕУ долучилися до тренду fast-healthy в Україні: виїзне заняття в ресторан Salateira
І знову фініш – і злет: на кафедрі менеджменту відбулися кваліфікаційні екзамени студентів освітнього ступеню «бакалавр»
Викладачі кафедри менеджменту підвищили свій рівень професійної майстерності на семінарах з методики дистанційного навчання

Спільно із студентами вболюваємо за СК «КНТЕУ-Меркурій» на фінальному матчі розіграшу Кубку м.Києва з футболу!
Кафедра менеджменту активно долучається до святкування дня університету та відкритих дверей!

Візит Наталії Бєляєвої до Щецину в рамках програми Erasmus+

«Лайфхаки» професійної кар'єри: відкрита лекція фахівців КPMG Ukraine

Квест в Metro Cash&Carry: участь та перемога студентів кафедри менеджменту

Семінар-тренінг на тему: «Компетенції HR-менеджера»

Будуємо ефективні комунікації з продуктовою IT-компанією: виїзне заняття студентів кафедри менеджменту

Відбувся ХII Всеукраїнський круглий стіл «Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи»

Участь та перемога студентки кафедри менеджменту у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»!
Випускники університету діляться досвідом та запрошують студентів до співпраці!

Cоціальна допомога від КНТЕУ: виїзні заняття зі студентами у Київському метрополітені

Продовжуємо навчатися у флагманів вітчизняного ринку: виїзне заняття в ПрАТ «Оболонь»

Комунікація, HR-менеджмент та GLOBAL VIILAGE: відкрита лекція НeadНunter Україна Катерини Криворученко

Участь представників кафедри менеджменту у ІІ-му етапі всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»

КНТЕУ гостинно приймає учнів столичної школи №128

Перемога студентки КНТЕУ в престижному конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»

Розширюємо географічні межі потенційних абітурієнтів: день гостинності для учнів чернігівського ліцею № 22

Cтратегічні можливості аналізу галузі для успішного розвитку бізнесу: відкрита лекція Оксани Дармастук

Європейські стандарти організації діяльності: виїзне заняття в гіпермаркеті «Ашан-чернігівська»

Участь кафедри менеджменту у студентській науковій конференції на тему: «Пріоритети соціально-економічного розвитку суспільства»

Вітаємо студентку освітньої програми "Менеджмент персоналу" Настю Ільїну із перемогою у конкурсі наукових робіт зі спеціальності "Менеджмент"!
«Оцінка персоналу за компетенціями»: відкрита лекція директора з персоналу Ольги Оспанової
Майстер-клас фахівців компанії UCT «Командоутворення та самопрезентація за методологією Google»
RECRUITMENT DAY BY UGEN – інтерактивний формат комунікацій студентів з успішними фахівцями бізнесу

Викладач кафедри менеджменту КНТЕУ відвідала другу Міжнародну спеціалізовану виставку індустрії Retail&Development Business Expo – 2018

«Cучасний ринок праці: тенденції та глобалізаційні виклики» - лекція HR-директора Ірини Разінкіної

ERASMUS +: професор Г.Т.П’ятницька викладає в Університеті Гренобль Альпи (Франція)
Відкрита лекція керівника відділу продажів компанії «Формед» Яни Волкової «Особливості процесу управління»

Фахівці компанії EVO розкривають перспективи працевлаштування студентів у сфері електронної торгівлі

Участь викладачів кафедри менеджменту у XI-му Міжнародному бізнес-форумі «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні»

День гостинності в ДПТНЗ «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м.Києва»

Набуття студентами практичного досвіду за допомогою створення «віртуального підприємства» на тренінгу-семінарі Вікторії Хмурової

HR-менеджери знайомляться із особливостями майбутньої професії

Участь студентів кафедри менеджменту у дні відкритих дверей

Особливості управління фінансовими установами: цінні поради фахівців Райффайзен Банк Аваль

Організаційна культура як дієвий інструмент управління підприємством: практичний семінар-тренінг для студентів кафедри менеджменту

Збагачуватися досвідом ніколи не пізно: стажування викладачів кафедри менеджменту в ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет»

Подорож cтудентів КНТЕУ до інноваційного технопарку UNIT.City

У ногу з часом: презентація комп’ютерного класу на кафедрі менеджменту

«Шкіряний потенціал «Чинбар»: інтеграція теорії в практику менеджменту

День відкритих дверей в університеті та на кафедрі менеджменту: нові методи профорієнтаційної роботи приносять позитивні результати! Чекаємо на майбутніх абітурієнтів!

День гостинності на кафедрі менеджменту: новий досвід та цікаві перспективи для школярів школи №129 м.Києва

Кафедра менеджменту знову випускає, але не відпускає магістрів… Шлях успішного життя продовжується у бізнесі!

Захист випускних кваліфікаційних робіт на кафедрі менеджменту: черговий фініш у навчанні та старт у бізнесі

11 грудня 2017 року доцент кафедри менеджменту КНТЕУ Михайло Волобуєв провів науково-практичний семінар «Тайм-менеджмент або мистецтво управління власним часом» для службовців апарату Верховної Ради України

Ділова досконалість як цільова установка підвищення конкурентоспроможності університету: науковий семінар Петра Калити

Час як ресурс: тренінг в загальноосвіьній школі

Урок з тайм-менеджмент у загальноосвітній школі

HR-менеджмент та логістика: інтеграція та партнерство із компанією ZAMMLER

ІІІ Всеукраїнський круглий стіл «Конкурентоспроможність підприємств торгівлі: сучасні реалії та стратегічні прогнози»

Вирішуємо актуальні питання управління організаціями на науково-практичній конференції

Працюємо у напрямі забезпечення прозорості освітнього процесу

Викладачі кафедри менеджменту активно залучаються до проведення днів гостинності

Виїзний семінар-тренінг у Національній академії державного управління

Лекція голови експертної  ради з питань корпоративного права й управління  ГС "Українське об’єднання ринків капіталу" (UCMA) Параскеви Оксани Павлівни на тему: "Законодавчі новації корпоративного управління в Україні"

«Правила кращих» від радника Міністра фінансів України та Радника PWC Україна Олени Макеєвої

Вчимося у флагманів вітчизняного ринку: виїзне заняття у ПрАТ "Оболонь"

Участь доцента Волобуєва М.І.
у конференції, присвяченій Всесвітньому дню боротьби з діабетом

Не порушуємо традиції: виїзне заняття у «Метро Кеш Енд Кері Україна»

Cоціальні віруси в суспільстві: лекція президента українського холдингу

Про кар`єрні та освітні можливості в КPMG Ukraine: зустріч у форматі спілкування та тестування

Тенденції змін в ландшафті ринку праці: лекція-тренінг експерта Headhunter Україна Катерини Криворученко

Науковий семінар В.Ціпуринди: «Причинно-системний аналіз та міждисциплінарний синтез як інноваційний підхід в менеджменті»

Набуття студентами практичних навичок в міжнародній компанії «Ernst&Young Ukraine»

Відвідування IMPERIAL TOBACCO або дослідження шляху до цигаркового туману

Осіння подорож студентів до «Міста професій»

Участь викладачів кафедри менеджменту у Дні відкритих дверей КНТЕУ

Про важливість розвитку інноваційного мислення розповів на відкритій лекції професор Міжнародного інституту розвитку інтелекту Пак Сунг Со з Республіки Корея

Київський ліцей «Наукова зміна» гостинно приймає викладачів кафедри менеджменту

День гостинності в школі-інтернаті №4 м.Києва напередодні дня відкритих дверей у КНТЕУ

Жовтневий інтерактив викладачів кафедри менеджменту

Ярмарок вакансій в КНТЕУ: місце зустрічі роботодавців та майбутніх фахівців

АШАН – СИЛА! АШАН – ЖИТТЯ! Екскурсія до одного з найбільших торговельних підприємств

Зустріч слухачів MBA: ще один крок до професійного управління проектами

Професійний розвиток через співпрацю: участь викладачів кафедри менеджменту у засіданні круглого столу

Підвищення ефективності ведення переговорів: від теорії до практики

«УКРАЇНА: ВІД ЗАНЕПАДУ – ДО ПРОЦВІТАННЯ!»: викладачі кафедри менеджменту відвідали лекцію голови Комітету ВР з питань промислової політики та підприємництва ГАЛАСЮКА В.В.

Природне, стійке, нейтральне… або склотара від VETROPACK

Зустріч студентів та викладачів кафедри менеджменту із професором афінського університету економіки та бізнесу Еммануелем Дж. Янакоудакісом

Будуємо професійне майбутнє на RECRUITMENT DAY 2: FMCG!

Відбулася відкрита лекція директора представництва Міжнародної транспортно–експедиційної компанії ТОВ «Космос» у м. Києві

Розширюємо горизонти практичного досвіду

Святкування дня HR-менеджера на кафедрі менеджменту

Екскурсія на «АРТ-завод ПЛАТФОРМА» – найбільший креативний кластер в Україні!

Майбутні HR-менеджери знайомляться з історичними місцями столиці
Майстер-клас «Трансформація знань в успішний досвід: управлінський підхід»

Незабутнє літо: стажування викладачів кафедри менеджменту у Великобританії

Студенти спеціальності "Менеджмент" здали кваліфікаційні екзамени
Студенти відвідали сесійний будинок Верховної Ради України
Участь Бєляєвої Н.С. у Першому Національному кар'єрному форумі
Участь у заходах Міжнародного тижня з торгівлі та транспорту в м. Одеса
Участь доцента Безус А.М. у 10-ому Всеукраїнськиму з’їзді якості
Екскурсія на підприємство "Тетрада"

Науковці кафедри менеджменту: "XV Міжнародний науковий симпозіум Італія-Польща-Україна-Сербія "Сучасна економіка: соціальні, правові та економічні аспекти" відбувся!

IX Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми та перспективи розвитку підприємництва в Україні" – успішність бізнесу у наших руках
Виїзне заняття з дисципліни "Теорія організації" на заводі Carlsberg Ukraine
RecruitmentDay для HR та молоді
Давній оберіг: у КНТЕУ відзначили День Вишиванки

Реферативна база SCOPUS - нові можливості, неосяжні горизонти
Лекція-тренінг керівника департаменту по роботі з персоналом групи інженерно-будівельних компаній "АЗБІ"
Виїзне заняття «Шкіряний рай «Чинбар» для студентів ФМТП та ФЕМП
Відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»
Олімпіада зі спеціальності «Менеджмент інноваційної діяльності»
Практичне заняття в ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» для студентів КНТЕУ
Виїзне заняття з дисципліни "Управління розвитком персоналу" в мережі кав’ярень "Шоколадниця"
Лекція від компанії «Віннер Імпортс Україна»: що краще зробити зараз для успішного майбутнього
Пошук роботи – це теж робота: поради від експерта HeadHunter Україна
Всеукраїнський круглий стіл "Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи" - крок до досконалості підготовки фахівців
Керуючий співвласник "Першої будівельної компанії" розповів студентам про сучасні методи мотивації персоналу
День народження ФЕМП - у пошуках щастя!
Фінал конкурсу "Crazy Project Boom"

Студентська конференція
Лекція «Як отримати прибуток за допомогою програми лояльності?»
Виїзне заняття в рамках вивчення дисципліни "Менеджмент"
Лекція "Управління організаційними комунікаціями в рітейлі та їх удосконалення"
Представники КНТЕУ на міжнародній виставці RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO-2017
Екскурсія до Київського пивоварного заводу Carlsberg Ukraine
Переможний результат на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт
https://stat.knute.edu.ua/img/no_img.jpg Лекція "Здорове харчування для молодого організму"
Студентська наука набирає обертів: представниця КНТЕУ здобула перемогу в престижному науковому конкурсі
Як сформувати привабливий образ роботодавця: лекція HR-директора  "OSD GROUP" Ольги Меженської

Конкурс з Управління проектами "Crazy Projects Boom"
День гостинності КНТЕУ в школі №254
Лекція професора Хендрікуса Доннерса про проблеми євроінтеграції України в європейський простір
Лекція від представника комп'ютерної академії "ШАГ" щодо сучасних методів менеджменту для стабільного розвитку компанії

 

HR у сучасному бізнесі: питання, відповіді, перспективи

 

Конкурентоспроможність українських підприємств в умовах глобального насиченого ринку

 

День гостинності: до майбутніх абітурієнтів завітали представники КНТЕУ

Випуск магістрів - напевно, головне свято університету!!!
День гостинності

Ще один крок до досконалості

Від блискучого захисту до престижної роботи

Коворкінг «Платформа» - неформальний офіс для спільної роботи

"Клієнт понад усе" - Майстерня професійного зростання розкриває секрети

Від теорії до практики: виїздне заняття в гіпермаркеті Ашан

Комунікації в організації: від нюансів до ефективності

Початок власного бізнесу - поради від професіонала

Всеукраїнський круглий стіл "Конкурентоспроможність підприємств торгівлі: сучасні реалії та стратегічні прогнози"

Тенденції та особливості розвитку сучасного ринку праці в Україні

HUMAN CAPITAL FORUM 2016

Шикарна зустріч із представником ТОВ «Шико»

Майбутні менеджери з персоналу ознайомилися з системою управління в гіпермаркеті Ашан

Студенти провели інспекцію в готелі Ramada Encore Kiev

Мрія кожного: здобути нові компетенції та практичні навички в ТОВ «Львівська Майстерня Шоколаду»


         

Як отримані в університеті знання можуть допомогти в побудові кар`єри

3 жовтня 2016 року в рамках інформаційно-дискусійної платформи "Майстерня професійного зростання" відбулась відкрита лекція директора департаменту адміністрації і логістики ПрАТ "Страхова компанія РZU Україна", випускника КНТЕУ  Фундовного А.В. на тему "Як отримані в університеті знання можуть допомогти в побудові кар`єри".
 Основними слухачами лекції виступили студенти 4 курсу ФЕМП, що навчаються за спеціалізацією «Менеджмент організацій торгівлі». У цікавій та доступній формі гість розповів про сучасну ситуацію на страховому ринку України, презентував свою компанію, ПрАТ "СК РZU Україна" є найбільшою страховою групою у Східній та Центральній Європі, лідером ринку туристичного страхування та автоцивілки, однією з найбільш рентабельних компаній у страховому секторі.   Страхова Група PZU об’єднує понад 600 страхових відділень Польщі, Литви та України, має понад 16 тис. співробітників та понад 200 видів страхових продуктів.
 Студентам цікаво було почути від практика про стратегію PZU до 2020 року, яка базується на інноваціях, рості і оптимізації витрат. Їх також цікавили основні вимоги, які ставить компанія-лідер до майбутнього співробітника, а також особливості відбору і навчання персоналу в страховому бізнесі.
 Лектор у простій формі поділився зі студентами досвідом побудови кар’єри, професійного зростання, починаючи від випускника КНТЕУ до управлінця успішної компанії. Ним було наголошено, що запорукою успіху в досягненні професійних вершин є наполегливе  навчання, саморозвиток, цілеспрямованість та внутрішня дисципліна.
 Особливо актуальним для студентів було те, що зустріч проводила людина з досвідом роботи понад 20 років, управлінець вищого рівня, що дозволило студентам не тільки прослухати інформацію з практичного досвіду управління, задати питання, а також зробити нотатки для подальшого працевлаштування.
 В зустрічі взяли участь доценти кафедри менеджменту Н.С.Беляєва, Ю.В.Білявська та І.О.Совершенна.  Студенти висловили щиру подяку Андрію Фундовному за цінні поради щодо побудови кар’єри та керівництву кафедри менеджменту за організовану зустріч.

   Трансфер китайського досвіду українським магістрам

26 вересня 2016 р. за підтримки та організації кафедри менеджменту КНТЕУ відбулась лекція заступника начальника управління багатостороннього та двостороннього співробітництва департаменту міжнародного торговельно-економічного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, кандидата економічних наук Дмитренко Інни Андріївни на тему «Стратегічні пріоритети нової структурної моделі роздрібної торгівлі». На лекції була представлена модель структурної перебудови роздрібної торгівлі, реалізація якої сприятиме підвищенню ефективності діяльності підприємств внутрішньої торгівлі; були визначені основні проблеми розвитку внутрішньої торгівлі в Україні; акцентувалась увага на вигодах від прийняття закону України «Про внутрішню торгівлю» з позицій населення, держави та суб’єктів господарювання.
 В межах обговорення матеріалів лекції зі студентами були підняті питання оподаткування у внутрішній торгівлі; електронної комерції; державного регулювання діяльності у сфері внутрішньої торгівлі (у т.ч. пов’язаного зі створенням on-line магазинів); недобросовісної конкуренції у торгівлі тощо. Дмитренко І.А., даючи відповіді на поставлені студентами запитання, також поділилася досвідом (який вона отримала у ході нещодавньої робочої поїздки до КНР) і провела порівняння особливостей організації бізнесу (у т.ч. пов’язаного зі сферою внутрішньої торгівлі) в Китайській Народній Республіці та Україні. Особливу зацікавленість студентів отримала відповідь Дмитренко І.А. на питання про створення та розвиток вільних економічних зон у КНР.

    


Як ростить свої таланти компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

22 вересня 2016 року студенти кафедри менеджменту відвідали завод по виготовленню безалкогольних напоїв «Кока-Кола Беверіджиз Україна» у смт. Велика Димерка біля міста Бровари.
 Завод «Кока-Кола Беверіджиз Україна» існує з 1998 р., надає робочі місця більше ніж 2 тисячам співробітників і є прикладом найуспішнішого підприємства, лідером на ринку України з продажу безалкогольних напоїв.
 Бренд Coca-Cola незмінно входить у ТОП-5 найдорожчих брендів світу за версією Forbes, а материнську компанію Coca-Cola HBC вже третій рік поспіль визнано світовим лідером зі сталого розвитку в галузі напоїв згідно з індексом сталого розвитку Доу-Джонса.
 Екскурсія виявилася пізнавальною та захоплюючою. В музеї історії компанії студенти подивились корпоративний фільм про компанію, її історію, цінності та місію, стратегічні плани розвитку, ознайомились з продукцією, яка випускається, та змогли її скуштувати.
 У виробничих цехах були отримані знання про організацію процесу виробництва, вимоги щодо якості та безпеки продукції. Студенти своїми очами побачили унікальні процеси очищення води, виготовлення та упаковки, контролю якості готової продукції.
 Позитивних вражень додали ознайомлення з кадровою та соціальною, екологічною політикою компанії. Компанія є взірцем із соціальної відповідальності: інвестувала біля 2,3% від прибутку до оподаткування у 2015 р. — у покращення добробуту громад: підтримку активного способу життя, захист навколишнього середовища та розвиток молоді. Індекс сталої залученості персоналу компанії складає 87%.
 Компанія інвестує значні кошти в навчання і розвиток працівників, за які відповідає Академія Талантів – корпоративна структура, центром якої є Департамент організаційного розвитку компанії. Щороку близько 500 співробітників беруть участь у тренінгових програмах з розвитку управлінських та лідерських навичок.
 В «Кока-Кола Беверіджиз Україна» побудувана злагоджена система розвитку кадрового резерву талановитих співробітників та наступництва на усіх рівнях управління, існують програми посиленого розвитку. Програма підготовки майбутніх управлінців Coca-Cola Management Trainee, набір учасників на яку проводиться щорічно, направлена на приваблення та розвиток молодих талановитих випускників вишів, майбутніх керівників. Студенти мали можливість задати будь-які питання й отримати вичерпні відповіді.
 Знайомство з «Кока-Кола Беверіджиз Україна» закінчилось приємною несподіванкою: кожний екскурсант отримав сумісну світлину в пам’ятній рамці, продукцію заводу у подарунок.
 Кафедра менеджменту висловлює щиру подяку керівництву компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» за участь у формуванні професійних компетентностей майбутніх управлінців.       

 

24.01.2017
adv
2083
остання редакція 21.04.2024
05865