logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей у КНТЕУ

Загальна інформація

Традиційно у жовтневу суботу Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.

Знову переповнена актова зала зорієнтованих на КНТЕУ вступників-2018, які скористалися можливістю не лише ознайомитись з університетом, поспілкуватись з деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами, членами Приймальної комісії та студентами, а й на власні очі побачити університет, до якого мріють вступати.

Презентувала університет голова ради студентського самоврядування Понкратова Дар’я, яка була модератором і передала атмосферу доброзичливості, толерантності, поваги в рідній Альма-матер. Висвітлено події ярмарку вакансій, проведеного напередодні, де кожен студент-старшокурсник мав можливість працевлаштуватися в провідних вітчизняних та міжнародних компаніях, адже так важливо для молодої людини, розвиваючи свої здібності, поєднувати навчання і роботу.

Факультети, освітні ступені, спеціальності (спеціалізації) яскраво і лаконічно презентували декани:

  • факультет обліку, аудиту та інформаційних систем, кандидат технічних наук, доцент кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Харченко Олександр Анатолійович;
  • факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу Ведмідь Надія Іванівна;
  • факультет фінансів та банківської справи, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Канєва Тетяна Володимирівна;
  • факультет економіки, менеджменту та психології, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії та конкурентної політики Міняйло Олександр Іванович;
  • факультет торгівлі та маркетингу, завідувач кафедри товарознавства та митної справи, доктор технічних наук, професор, академік Української технологічної академії Мережко Ніна Василівна;
  • факультет міжнародної торгівлі та права, завідувач кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права, доктор юридичних наук, професор Гуржій Тарас Олександрович.

З особливостями навчання студентів КНТЕУ за кордоном та перспективою їх участі в програмах подвійного дипломування з провідними європейськими ВНЗ ознайомила присутніх директор Центру європейської освіти, кандидат економічних наук, доцент Дупляк Тетяна Петрівна.

Особливості вступної кампанії 2018 року відповідно до затверджених Міністерством освіти і науки України Умов прийому презентувала відповідальний секретар Приймальної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства та митної справи Глушкова Тетяна Геннадіївна, зазначивши, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні питання: умови проживання, особливості навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

Вступники, які потребували допомоги у визначенні майбутньої професії із врахуванням особистісних здібностей, пройшли комплексне і профорієнтаційне тестування з використанням комп’ютерної програми «Профі».

Змістовними, цікавими для гостей були екскурсії по університету, спеціалізованих лабораторіях, технічно оснащених аудиторіях, бібліотеці, гуртожитках, спортивних манежах, стадіону, території кампусу.

Особливе зацікавлення у відвідувачів викликав майстер-клас від міжнародних експертів "Hummus Lovers" від представників Ізраїлю та Албанії, у складі: Саркіса Якубяна, Ізраїль - координатор Арабського сектору ІСС, Президент асоціації Taste of Peace. Jerusalem, та Мімози Балла, Албанія - Віце-президент та міжнародний координатор асоціації Taste of Peace. Jerusalem.

Зустрічі, проведені в рамках Дня відкритих дверей, були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого закладу вищої освіти Київського національного торговельно-економічного університету!!!

Чекаємо на Вступі-2018!!!

21.10.2017
42265
5648
остання редакція 07.02.2018
456287