logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Медичний пункт

Співробітнику

Уже більше десяти років ДТЕУ має свій медичний кабінет, який був створений за ініціативи ректора Мазаракі А.А.

Медичний кабінет обслуговує не тільки працівників університету, але й чимало студентів денної та заочної форми навчання, які звертаються щоденно по медичну допомогу або можуть викликати медичну сестру на місце пригоди чи травми.

Приміщення медичного кабінету відповідає санітарно-гігієнічним вимогам, має вдале розташування, що забезпечує його доступність для відвідувачів. Зручно розташоване (у центральному корпусі на першому поверсі) приміщення має окремий процедурний кабінет, що дає можливість виконувати не тільки невідкладні маніпуляції, але й проводити профілактичні курсові лікувальні заходи. Кабінет оснащений необхідним обладнанням та меблями, що створює належні умови для роботи медсестри. Зокрема, в процедурному кабінеті можуть виконуватись усі види парентерального введення лікарських засобів.

В медпункті працює досвідчена медсестра вищої категорії – Кірбіткіна Вікторія Вікторівна. Вона, як вправний фахівець, завжди готова вислухати, надати необхідну кваліфіковану допомогу, за необхідністю та у цілях профілактики запропонувати пацієнту пройти кардіографію в динаміці, зробити системне вимірювання тиску та пульсації, провести аускультативну діагностику при захворюванні легенів, термометрію тощо. Але найважливішою метою в її роботі є роз'яснення працівникам та студентам, наскільки важливо вести здоровий спосіб життя, проводити профілактичні заходи, попереджувати загострення хронічних хвороб, щоб потім уникнути серйозних ускладнень.

Санітарно-просвітницька робота серед працівників та студентів, пропагування здорового способу життя, користі фізичної культури, правил раціонального харчування, методів боротьби зі стресом є і буде першочерговим завданням медичного працівника завжди.

Якщо довелось звернутись за допомогою, будьте впевнені, що в нашому медичному пункті завжди Вас підтримають у прагненні бути здоровими. А здоров’я - це одне зі складових щасливої і успішної людини.

Ми завжди чекаємо на Вас, але бувайте здорові! І нехай Вам щастить!

04.05.2017
adv
60239
остання редакція 14.09.2023
43630