logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Розвиток партнерства

Наша гордість

Розвиток партнерства – 20212024 роки

Державний торговельно-економічний університет/Київський національний торговельно-економічний університет завжди відкритий до співпраці зі стейкголдерами. За роки багаторічної плідної роботи спільно з професіоналами-практиками реалізовано цікаві проєкти, завдяки яким формуються компетентності майбутніх фахівців, розвивається співпраця в освітній, науковій та практичній діяльності. З партнерами підписано такі договори про співпрацю:


Договір з Асоціацією «Транспортні, експедиторські та логістичні організації в Україні «УКРЗОВНІШТРАНС» (18 січня 2021 року)

АСОЦІАЦІЯ «ТРАНСПОРТНІ, ЕКСПЕДИТОРСЬКІ І ЛОГІСТИЧНІ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ «УКРЗОВНІШТРАНС» об’єднує лідерів транспортної, експедиторської та логістичної галузі. ЇЇ члени сприяють чесній конкуренції між учасниками ринку, обміну діловим досвідом, застосуванню принципу переходу від конкуренції до партнерства, спрощенню процедур міжнародної торгівлі, які спрямовані на досягнення Цілей Сталого Розвитку ООН, керуючись принципами Глобального договору ООН та вимогами стандартів і технічних регламентів.


Меморандум з ТОВ «Академія ДТЕК», компанія стала партнером освітніх програм «Економіка галузевих ринків» освітнього ступеня «бакалавр» та «Економіка» освітнього ступеня «молодший бакалавр» (22 січня 2021 року)

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Більше 1000 співробітників.
Компанія розвиває бізнеси з видобутку газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподільчих мереж електроенергії, поставці енергоресурсів клієнтам, впровадженню енергоефективних рішень, електрозарядок для електромобілів, тощо. Напрямок Innovation DTEK впроваджує проекти у напрямку технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційною освітньою бізнес-платформою Academy DTEK.


Меморандум з Державною податковою службою України (1 лютого 2021 року)

Держа́вна податко́ва служба Украї́ни – центральний орган виконавчої влади у сфері податків в Україні. Діяльність служби спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України.
Основною функцією Державної податкової служби є контроль за правильністю обчислення, своєчасністю та повнотою сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів до бюджету.
У складі служби:

  • департамент з питань запобігання та виявлення корупції (антикорупційні заходи);
  • департамент кадрового забезпечення та розвитку персоналу (виявлення конфлікту інтересів, профілактична робота);
  • департамент адміністрування податків;
  • департамент податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування;
  • департамент моніторингу ризикових операцій та доходів.


Договір про створення та діяльність спільної «Науково-навчальної лабораторії практичної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України та КНТЕУ» (26 лютого 2021 року)

Мета діяльності Інституту – здійснення фундаментальних, прикладних, пошукових та інших наукових досліджень, спрямованих на розв’язання актуальних методологічних, теоретичних і прикладних проблем психологічної науки та практики. Серед основних напрямків діяльності Інституту:

  • підготовка і наукове обґрунтування державних цільових програм, концепцій розвитку освіти, психологічної та педагогічної науки в Україні;
  • проведення наукових досліджень на замовлення підприємств, установ, та організацій;
  • здійснення видавничої діяльності, заснування та видання друкованих і електронних наукових видань;
  • підготовка висококваліфікованих наукових і науково-педагогічних кадрів у галузі психологічних наук через аспірантуру і докторантуру;
  • організація та проведення наукових і науково-практичних конференцій, семінарів, зборів, симпозіумів, конгресів, форумів, асамблей та інших заходів з метою поширення психологічних знань;
  • розробка методологічних основ і технологій надання психологічної допомоги керівникам та працівникам організацій в різних соціальних сферах (освіта, державна служба, армія, бізнес, медицина та ін.), а також учням, студентам та їх батькам тощо.


Меморандум з ТОВ «АГРІСОЛ», компанія стала партнером освітньої програми «бакалавр» зі спеціальності «Економіка», спеціалізації «Агробізнес» (10 березня 2021 року)

Компанія Агрісол на сільськогосподарському ринку України з’явилася у 2002 році. Першими продуктами були прості добрива, які постачалися для тепличних комбінатів (монокалійфосфат, сульфати калію та магнію, кальцієва селітра, DTPA-хелат заліза).
В 2004 році на полях України з’явився перший біостимулятор – Мегафол, Успіх від застосування Мегафолу став приголомшливим. Компанія АгріСол відразу почала реєструвати всю лінійку продуктів Валагро. Саме тоді кардинально змінився напрямок роботи компанії. Команда АгріСол сприяє розвинутку ринку біостимуляторів та допомогає українському виробнику освоїти високорентабельні види виробництва.


Меморандум про партнерство та співпрацю з асоціацією «Діджитал Україна» (12 березня 2021 року)

Асоціація є недержавною некомерційною організацією, мета якої – формування професійного середовища в IT-індустрії, а також сферах інформаційної безпеки та захисту персональних даних.
Основні завдання Асоціації:

  • розвиток ІТ-бізнесу в Україні;
  • формування стратегії розвитку ІТ у державних органах;
  • створення професійного середовища для формування належного рівня обізнаності у IT-індустрії, а також сферах інформаційної безпеки та захисту персональних даних;
  • проведення освітніх програм із основних напрямків діяльності Асоціації;
  • співробітництво з органами влади щодо нормативно-правового врегулювання законодавства в IT-індустрії, а також сферах інформаційної безпеки та захисту персональних даних;
  • співпраця з вищими та іншими навчальним закладами і організаціями з метою формування, поглиблення знань і навичок, необхідних для молодих спеціалістів у галузі інформаційних, комунікаційних, цифрових технологій, інформаційної безпеки та захисту персональних даних;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики в сферах IT, інформаційної безпеки та захисту персональних даних.


Договір з Державним дендрологічним парком «Олександрія» Національної академії наук (16 березня 2021 року)

Олександрі́я – державний дендрологічний парк Національної академії наук України. Розташований у північно-східній частині Правобережного лісостепу, за 80 км на південь від Києва на північно-західній околиці міста Біла Церква, на висоті 80 – 106 м над рівнем моря. Це найбільший (400га) архітектурно оформлений ландшафтний парк в Україні.
Парк розташований на площі 400,67 гектарів на березі річки Рось. Площа декоративних водойм парку (ставки та р. Рось) становить 21 га. Загальна довжина алей і доріжок становить понад 20 км. Парк є зразком пейзажної паркової композиції, основу якої складають рослини, архітектурні споруди, скульптури, водна гладь річки Рось та ставків.


Договір з ТОВ «ПАУЕР ПЛАНТ» (19 березня 2021 року)

«PowerPlant» – міжнародна компанія, дистриб’ютор аксесуарів і комплектуючих до електроніки, офісної і цифрової техніки.
Основними напрямками діяльності компанії є оптова та роздрібна торгівля товарами наступних категорій:

  • елементи живлення та зарядні пристрої для цифровий фото і відео техніки;
  • акумуляторні батареї і блоки живлення для ноутбуків та планшетів;
  • аксесуари для мобільних телефонів і інших гаджетів;
  • універсальні зовнішні акумулятори;
  • мережеве обладнання;
  • USB, HDMI кабелі;
  • USB аксесуари;
  • аксесуари для техніки Apple.


Меморандум з АТ «УКРПОШТА», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальності «Комп’ютерні науки», спеціалізації «Комп’ютерні науки» освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» (19 березня 2021 року)

АТ «Укрпошта» – єдиний національний оператор поштового зв’язку України. Укрпошта – це найбільша мережа: більше 11 000 відділень забезпечують покриття у 100% населених пунктів України. ЇЇ діяльність – це пошта, логістика, фінанси та торгівля.
Засновником і акціонером АТ «Укрпошта» є держава в особі Міністерства інфраструктури України.
Діяльність Укрпошти регламентується Законом України «Про поштовий зв’язок», іншими Законами України, а також нормативними актами Всесвітнього поштового союзу, членом якого Україна є з 1947 року.
Сьогодні до складу Укрпошти входять 25 регіональних філій, Дирекція оброблення та перевезення пошти, «Автотранспошта» та ГНЦ «Зелена Буча».


Меморандум про співробітництво з ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» (22 березня 2021 року)

Починаючи з жовтня 2005 року, Райффайзен Банк Аваль є частиною банківської групи «Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ», Австрія. Банк пропонує широкий перелік стандартних та новітніх банківських послуг, якими користуються понад 2,5 млн клієнтів.
Райффайзен Банк Аваль залишається лідером із якості обслуговування в українському банківському секторі. Банк зміцнює свої конкурентні переваги шляхом втілення інновацій, пошуку та використання нових можливостей.


Договір з ТОВ «Сільпо-фуд» (23 березня 2021 року)

Сільпо – українська мережа супермаркетів заснована в 1998 році, яка є частиною торгово-промислової групи Fozzy Group.
Супермаркети «Сільпо» – це магазини самообслуговування, асортимент яких налічує до 20 тис. найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від величини торгової площі об’єкта. В Україні «Сільпо» є однією з найбільш великих торгових мереж, що налічує в 2021 році 297 супермаркетів різної площі, цінового сегмента і концепції, що покриває всі області України, включаючи всі обласні центри, в тому числі в Києві і передмістях – 100 супермаркетів.
Середня площа магазина становить 1200 м2..Число працівників 40 тис.


Меморандум з ТОВ «СМАРТТЕНДЕР», компанія стала партнером освітніх програм у галузі знань «Публічне управління та адміністрування» (24 березня 2021 року)

ЕТМ SmartTender пройшов великий шлях від однієї з перших платформ комерційних торгів у 2013 році до потужного офіційного майданчика Prozorro. Зараз SmartTender – це:

  • понад 10 000 тендерів щодня;
  • більше 85 000 зареєстрованих учасників;
  • понад 2 000 000 товарів, послуг і робіт.

Головне призначення SmartTender – сприяти успіху користувачів, робити їхню роботу зручнішою та ефективнішою, тому майданчик постійно розвивається й доповнюється новими сервісами, проводить вебінари та створює докладні інструкції.
Майданчик створений для того, аби забезпечувати взаємодію між організаторами торгів та їх учасниками.
Наразі майданчик забезпечує користувачам доступ до цілої низки сервісів, у тому числі - й ексклюзивних для галузі електронних торгів.


Меморандум з ТОВ «Агрофірма «Колос», компанія стала зовнішнім партнером освітньої програми зі спеціальності «Економіка», спеціалізація «Агробізнес» (5 квітня 2021 року)

ТОВ «Агрофірма «Колос» – багатогалузеве інтегроване сільськогосподарське підприємство, створене в 2000 році, що орендує 3600 га орної землі в Сквирському районі, Київської області.
Господарство є виробничим плацдармом, випробувальним майданчиком для наукових розробок селекціонерів, мікробіологів. Основними напрямками ТОВ «Агрофірма «Колос» є рослинництво, тваринництво, переробка продукції власного виробництва та наукова діяльність.
Основними принципами роботи підприємства є гарантована якість та сертифікація продукції, розуміння потреб клієнтів, відповідальність за якість реалізованої продукції, взаємовигідні умови співпраці та розрахунків.


Договір з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника (12 квітня 2021 року)

Університет акредитований за найвищим рівнем акредитації ІV, входить до 10-ти найкращих закладів вищої освіти західного регіону. Займає 13-ту позицію серед більш, ніж 200 університетів України за показниками міжнародної наукометричної бази Scopus.
Університет підтримує тісні зв’язки з багатьма науковими та навчальними закладами світу, зокрема США, КНР та ЄС.
У рамках європейської програми Еразмус+ KA1 Університет реалізовує 9 програм академічної мобільності студентів та викладачів.


Договір з Донецьким національним університетом ім. В. Стуса (13 квітня 2021 року)

Донецький національний університет імені Василя Стуса (місце розташування м. Вінниця) – це відкрита академічна спільнота, що є провідним центром освіти, науки та інновацій. Стусівський університет сьогодні – потужний науково-освітній комплекс найвищого ІV рівня акредитації.


Договір з ТОВ «М’ясна історія» (15 квітня 2021 року)

Торгова марка «М’ясторія», створена під егідою «Миргородського м’ясокомбінату».
«М’ясторія» є унікальним м’ясним магазином-рестораном, який пропонує ексклюзивне поєднання якісної продукції, трендового інтер’єру і сервісу найвищого рівня.


Договір з Київським національним університетом ім. Т. Шевченка (26 квітня 2021 року)

Київський університет імені Тараса Шевченка є багатогалузевим освітньо-науковим комплексом. На його базі створено 14 факультетів гуманітарного та природничо-наукового напрямку і 7 навчальних інститутів, в яких навчається близько 25 тисяч студентів. До структури університету входять фізико-математичний ліцей, інформаційно-обчислювальний і видавничо-поліграфічний центри, кілька астрономічних обсерваторій, бібліотека, Ботанічний сад імені А. В. Фоміна і Канівський заповідник.


Договір з АТ «Державний ощадний банк України» (29 квітня 2021 року)

АТ «Ощадбанк» входить до ТОП-1000 найбільших банків світу, посідає 11-ту сходинку серед найбільших банків Центральної та Східної Європи. Другий за розмірами активів та найбільший за кількістю відділень серед усіх банків України. Банк активно працює у всіх фінансових секторах. Серед клієнтів банку найбільші компанії України.
Перебуває у державній власності.


Договір з Національною соціальною сервісною службою України (11 травня 2021 року)

Національна соціальна сервісна служба України – центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України.
Основні функції:

  • реалізація політики, соціального захисту населення і захисту прав дітей;
  • здійснення державного контролю під час надання соціальної підтримки та захисту прав дітей;
  • методичне забезпечення та координація дій органів влади і органів місцевого самоврядування щодо забезпечення прав дітей, проведення соціальної роботи, надання базових соціальних послуг і соціальної підтримки відповідно до потреб жителів територіальних громад.


Меморандум з ПП «Аудиторська фірма «Сайвена-Аудит», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «бакалавр» та «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика» освітнього ступеня «магістр» (17 травня 2021 року)

Група компаній «Сайвена» об’єднує дві фірми: Аудиторську фірму «Сайвена-Аудит» та юридичну фірму «Сайвена-Консалт».
«Сайвена» є компанією «повного циклу», що представляє своїм клієнтам надання широкого спектру професійних послуг – аудиту, бухгалтерського та податкового консультування, юридичного супроводу бізнесу, судового представництва в судах різного рівня, технічного (будівельного) аудиту.


Договір з «Асоціацією приватних виконавців України» (28 травня 2021 року)

«Асоціація приватних виконавців України» – некомерційна професійна організація, яка об’єднує всіх приватних виконавців України і забезпечує самоврядування цієї незалежної юридичної професії.
Голови Рад приватних виконавців мають представництва у 21 області та в місті Києві.


Угода про партнерство і співпрацю з Державним університетом «Одеська Політехніка» (31 травня 2021 року)

Університет є найстарішим технічним закладом вищої освіти на півдні України: 15 навчально-наукових інститутів та факультетів, 64 кафедри, 3 коледжі, 1 вище професійне училище.
Діють програми академічної мобільності та «подвійних дипломів» з навчальними закладами Австрії, Болгарії, Іспанії, Китаю, Німеччини, Польщі, Португалії, Чехії, Швеції.


Договір з ТОВ «Мастер Бургер» (2 червня 2021 року)

Master Burger – це чеська мережа ресторанів здорового швидкого харчування. Технологія продукту відточувалася більше 7-ми років!
Головна ідея Master Burger – фаст-фуд, але здоровий. У бургерах не використовують жодних заготовок, заморожених інгредієнтів та штучних додатків. Усі продукти доставляють у ресторан щодня, до бургерів створюються авторські соуси. Також є веганські позиції та широкий вибір салатів.
В ресторані реалізувана максимальна автоматизація, в тому числі, замовлення без касира.


Договір про співпрацю з ТОВ «Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» (15 червня 2021 року)

«Все про бухгалтерський облік» – всеукраїнська професійна бухгалтерська газета. Виходить з 1994 року в Києві. Газета нагороджена Почесною грамотою та пам’ятним знаком Кабінету Міністрів.
Прикметна риса «Все про бухгалтерський облік» – її універсальність. Газету читають не лише бухгалтери, але й юристи, кадровики, і просто працівники, які можуть довідатися все щодо правильності нарахування зарплат, пенсій, відпусток.


Меморандум з Управлінням туризму Київської обласної державної адміністрації (16 червня 2021 року)


Меморандум про співпрацю щодо реалізації проєкту підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти з ТОВ «ДБІ ХОТЕЛЗ ЕНД РЕЗОРТС» (6 липня 2021 року)


Договір з ТОВ «ВЕЙВО ЮКРЕЙН МОБАЙЛ КОМУНІКЕЙШЕН»,  (6 липня 2021 року)

ТОВ «Vivo Communication Technology Co. Ltd.» – китайська технологічна компанія, що належить компанії BBK Electronics, яка конструктує та розробляє смартфони, аксесуари для смартфонів, програмне забезпечення та онлайн-сервіси. Компанія розробляє програмне забезпечення для своїх телефонів, що поширюється через vivo App Store, з iManager, включеним у власну операційну систему на базі Android, Funtouch OS.


Договір про співробітництво з ТОВ «СМСК» (6 липня 2021 року)

Компанія «Сирне Королівство» розпочинала свою  діяльність в 2013 році з 3 магазинів бутікового формату в м. Києві – наразі динамічно розвивається та має 75 магазинів в Україні.
Сирне королівство – мережа магазинів європейського формату. Це атмосферні магазини голландських сирів (вино і аксесуари.) Компанія об’єднує людей, яким цікава культура споживання сиру.


Договір з Деснянською районною в місті Києві державною адміністрацією (7 липня 2021 року) 


Договір з ТОВ «Міжнародна туристична компанія «S&K Cherry travel» (9 липня 2021 року)

S&K CHERRY INTERNATIONAL TRAVEL – це молода і динамічна туристична компанія, яка надає такі послуги: бронювання авіа та залізничних квитків, страхування, повна організація туристичних поїздок як по Україні так і за кордон. Для бізнес клієнтів компанія пропонує організацію робочих відряджень та ділових зустрічей, трансфер та поселення, послуги перекладача китайської та англійської мови.
Крім того, компанія має власний візовий відділ «S&K CHERRY VISA DEPARTMENT» який вирішує візові питання клієнтів. 


Меморандум про партнерство з ГС «Кіберковчег» (12 липня 2021 року)


Договір про співробітництво ТОВ «ХЕДЖХОГ»  (13 липня 2021 року)

Компанія HedgeHog – міжнародне рекрутингове агенство. Спеціалізується на пошуку і підборі персоналу будь-якої складності. Завдяки досвіду реалізації численних рекрутингових проєктів, сформованої команди і авторським методикам, компанія максимально якісно і оперативно закриває найскладніші вакансії.
Компанія надає послуги провідним українським та міжнародним партнерам, різної сфери діяльності. HedgeHog – це бренд, який використовує інноваційні технології та комплекс нестандартних рішень для розвитку бізнесу клієнтів-партнерів.


Меморандум із Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП) (21 липня 2021 року)


Договір з ТОВ «Рісерч.Юей», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «маркетинг», «Інформаційні системи та технології» освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» (26 липня 2021 року)

Research.ua – маркетингові дослідження. Працює на базі інтернет-споживчих панелей – понад 1,2 млрд респондентів.
Є учасником ESOMAR, організації, яка встановлює стандарти у проведенні опитувань споживачів та дослідження ринку.


Договір про співробітництво із ГО «Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки»  (26 липня 2021 року)

Громадська організація «Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки» (АФО) є добровільним громадським об’єднанням оцінювачів та інших фахівців, пов’язаних з ринком професійних оціночних послуг, яке здійснює діяльність, направлену на розвиток та підвищення професійного рівня оцінювачів та оціночної діяльності в Україні. Асоціація є некомерційною неприбутковою організацією та не має на меті отримання прибутку від своєї діяльності.


Договір про співробітництво з ТОВ «Пирятинський Делікатес»  (20 серпня 2021 року)

Компанія «Пирятинський делікатес» – національний виробник заморожених напівфабрикатів. Виробляє пельмені, вареники, млинці, котлети і страви з м’ясного фаршу, голубці, продукти з рубленого мяса, м’ясні напівфабрикати, заморожене тісто ТМ SmaCom.
Дистрибуція ТМ SmaCom здійснюється в 24 областях України.


Договір про співробітництво з ТОВ «АНТИПЛАГІАТ» (14 вересня 2021 року)

Unicheck (ТОВ «АНТИПЛАГІАТ») – платний онлайн-сервіс пошуку, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів користувача.
Сервіс пошуку плагіату Unicheck може застосовуватися як для індивідуального використання – студентами, журналістами, письменниками, публіцистами, вчителями – так і для корпоративного використання в школах, коледжах, ЗВО.


Договір про співробітництво із ГО «АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Реклама і зв’язки з громадськістю» освітнього ступеня «бакалавр» та «Реклама» освітнього ступеня «магістр» (16 вересня 2021 року)

ГО «АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ» – організатор фестивалю вуличного мистецтва.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Емерджекс аутсорсінг», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз» освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр», «Фінансова аналітика» освітнього ступеня «магістр» (16 вересня 2021 року)

Компанія EBS (ТОВ «Емерджекс аутсорсінг») – провідна консалтингова компанія, яка працює в Україні з 1998 року і була створена як єдиний консультаційний центр, призначений для підтримки виходу нових гравців на ринок, сприяння в розвитку, вирішенні повсякденних завдань українських компаній і міжнародних інвесторів. Ми розуміємо регіон і філософії, якими керуються в бізнесі, але найголовніше, команда EBS, яка складається з понад 250 кваліфікованих експертів, здатна зрозуміти, як розкрити потенціал кожної компанії.


Договір про співробітництво із Центром гуманітарної освіти НАН України (20 вересня 2021 року)

Основним завданням ЦГО є підготовка аспірантів НАН України до складання кваліфікаційного іспиту з набуття загальнонаукових (філософських) компетентностей, прийом кваліфікаційного іспиту з набуття загальнонаукових (філософських) компетентностей (кандидатського іспиту з філософії), а також здійснення наукових досліджень в галузі соціогуманітарних наук, зокрема філософських.


Меморандум про партнерство та співробітництво з Національним координаційним центром кібербезпеки (20 вересня 2021 року)


Договір про співробітництво з ПП «К-Медіа Плюс», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Реклама і зв’язки з громадськістю» освітнього ступеня «бакалавр» та «Реклама» освітнього ступеня «магістр» (4 жовтня 2021 року)

Основною діяльністю ПП «К-Медіа Плюс» є виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.


Договір про співробітництво із ДЗ «Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення МОЗ України» (4 жовтня 2021 року)

ДЗ «Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення Міністерства охорони здоров’я» створений 1 серпня 1986 року який розташований у мальовничій курортній зоні міста Києва Пуща-Водиця, що сприяє ефективному оздоровленню дітей. ДЗ «УСДРЗН МОЗ України» надає безоплатну консультативну допомогу дитячому та дорослому населенню, постраждалому внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та з інших екологічно забруднених територій, стаціонарну –дітям віком від 1-го до 18-ти років з усіх регіонів України.


Договір з ТОВ «АП «ТРЕВЕЛ ХАБ», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Туризм», «Міжнародний туризм», «Економіка та організація туризму», «Цифровий туризм» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (4 жовтня 2021 року)

Travel Hub – проєкт який об’єднує всі туристичні сервіси в одному місці: івенти про подорожі, послуги туроператора, подорожі з новим змістом, книги про подорожі, магазин travel-аксесуарів і сувенірів.


Договір про співробітництво з ТОВ «Спорт Медіа Плюс», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Реклама і зв’язки з громадськістю» освітнього ступеня «бакалавр» та «Реклама» освітнього ступеня «магістр» (5 жовтня 2021 року)

Основною діяльністю ТОВ «Спорт Медіа Плюс» є виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.


Договір про співробітництво з ТОВ «СВІТ ІТ» (13 жовтня 2021 року)

Компанія ТОВ «СВІТ ІТ» займається проєктами в галузі ІТ. Консультує, продає і впроваджує інноваційні рішення в області інформаційної безпеки, резервного копіювання даних, управління продуктивністю додатків. Працюють з урядовими організаціями, банківським сектором, софтверними компаніями, аграрними холдингами.


Договір про співробітництво з ТОВ «СБОНДС-ФІНАНС» (13 жовтня 2021 року)

Основною діяльністю ТОВ «СБОНДС-ФІНАНС» є консультування з питань комерційної діяльності й керування.


Договір  з ТОВ «Комунікаційний хаб «Економіка», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Реклама і зв’язки з громадськістю» освітнього ступеня «бакалавр» та «Реклама» освітнього ступеня «магістр» (22 жовтня 2021 року)

Це багатопрофільне бізнес / медіа бюро для вирішення різноманітних запитів компаній в площинах медіа, бізнес-консалтингу та івентів.
Ekonomika + ефектно і ефективно вирішує будь-які завдання: від серії публікацій до масштабної комунікаційної стратегії, від репутаційного аудиту до перепозиціонування, від аналітики до айдентіка. 
Ekonomika + розвиває чотири медіа: delo.ua, WoMo.ua, mmr.ua, «ТОП-100. рейтинги найбільших, залучає різні бізнес-аудиторії на заходах, таких як Business Wisdom Summit, GET Business Festival, HR Wisdom Summit, для вирішення бізнес-завдань.


Договір про співробітництво з АТ «ПУМБ» (2 листопада 2021 року)

АТ «ПУМБ» (Перший Український Міжнародний Банк) – найбільший український банк з приватним капіталом, що надає всі види банківських послуг. Діяльність зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях.


Договір про співробітництво з АТ «КІБ» (2 листопада 2021 року)

Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» – універсальний банк, який надає професійні та кваліфіковані послуги приватним особам, малому та середньому бізнесу, а також великим підприємствам.


Договір про співробітництво з ТОВ «Міжнародна інвестиційна компанія «СТАРТ» (2 листопада 2021 року)

Товариство з обмеженою відповідальністю «Міжнародна інвестиційна компанія «СТАРТ» – українська компанія, що спеціалізується на консультаційних послугах з питань МСФЗ, фінансового аналізу та оподаткування.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «ПЕЙПЕР КЛАУД», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «бакалавр» та «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика» освітнього ступеня «магістр» (4 листопада 2021 року)

Цифрова система послуг для бізнесу, яка переносить бек-офісу з усіма його папками, листами, документами на підпис, рахунками-фактурами та іншими паперами в віддалений хмарний кабінет з прямим доступом для власника і менеджменту.


Договір про співробітництво з ПАТ «Національний депозитарій України» (11 листопада 2021 року)

Національний депозитарій України створений відповідно до Закону України «Про Національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні» для забезпечення функціонування єдиної системи депозитарного обліку.
Центральний депозитарій веде депозитарний облік усіх емісійних цінних паперів, крім тих, облік яких веде Національний банк України відповідно до компетенції, визначеної Законом.


Договір про співробітництво з Київською торгово-промисловою палатою (17 листопада 2021 року)

Київська торгово-промислова палата – недержавна неприбуткова самоврядна організація, що об’єднує юридичних та фізичних осіб, зареєстрованих згідно законодавства України як підприємці та створена і діє згідно з Законом «Про торгово-промислові палати в Україні».


Меморандум про співробітництво з Присиваською територіальною громадою (24 листопада 2021 року)


Договір про співробітництво з ТОВ «ПІПЛФОРС» (25 листопада 2021 року)

Компанія PeopleForce – багатофункціональна HRM система для автоматизації HR і рекрутинг процесів. Складається з 5-х модулів: PeopleHR, PeopleRecruit, PeopleTime, PeoplePulse і PeoplePerform.


Договір про співробітництво з ТОВ «Українська Академія дистиляції» (26 листопада 2021 року)

Академія дистиляції – навчальний заклад, створений, щоб об'єднати фахівців з усіх областей алкогольної промисловості: науково-дослідні інститути, крафтові виробництва алкогольної продукції, спиртові виробництва та підприємства лікеро-горілчаної промисловості, виробників обладнання та сировини під одним дахом та забезпечити навчання, дослідження та практичні заняття.


Меморандум про співробітництво з Дарницьким районним судом міста Києва (16 грудня 2021 року)

Дарницький районний суд міста Києва – загальний суд першої інстанції, юрисдикція якого поширюється на Дарницький район столиці України – міста Києва.


Договір та меморандум про співпрацю з Комунальним підприємством «Бориспільська центральна аптека №24», партнер освітніх програм зі спеціальності «Фармація, промислова фармація» (20 грудня 2021 року)


Договір та меморандум про співпрацю з ТОВ «С.А.Ф. ФАРМА», партнер освітніх програм зі спеціальності «Фармація, промислова фармація» (20 грудня 2021 року)

ТОВ «С.А.Ф. ФАРМА» є українською частиною міжнародної фармацевтичної компанії SAF FARMA Group, заснованої у 1998 році.


Договір про співробітництво з Фармацевтичною компанією «Голден-Фарм» (20 грудня 2021 року)

Основний напрямок і спеціалізація компанії «Голден-Фарм» товари для здоров'я – лікувальна косметика, дієтичні добавки та вітаміни, фіточаї, аромамасла та інші фітопродукти.


Договір про співробітництво з Міжнародною громадською організацією «Асоціація виробників, розробників та операторів ринку спеціальних харчових продуктів та лікувально-профілактичних косметичних засобів» (20 грудня 2021 року)

Основною метою діяльності Асоціації є захист прав та законних інтересів своїх членів, сприяти консолідації зусиль розробників, виробників та усіх операторів ринку спеціальних харчових продуктів, біологічно активних добавок та лікувально-профілактичної косметики для досягнення позитивного результату.


Договір та меморандум про співробітництво з ТОВ «КА-ГРУП», компанія стала партнером освітніх програм зі спеціальностей «Реклама і зв’язки з громадськістю» та «Реклама» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (22 грудня 2021 року)

ТОВ «КА-ГРУП» організатор бізнес-івентів, який щороку організовує воркшопи з міжнародними спікерами, ділові події – Сustomer Experience Management, People Management, EQ Business Forum, Business Thinkers Forum та флагманський Global Inspiring Forum.


Договір про співробітництво з ТОВ «Люстра Адвертайзинг» (30 грудня 2021 року)

ТОВ «Люстра Адвертайзинг» – агенція маркетингового консалтингу, яка вирішує бізнес задачі: досліджує, аналізує, будує робочі стратегії та втілює їх у життя за допомогою креативу.


Договір про співробітництво з ТОВ «Новус Україна» (30 грудня 2021 року)

ТОВ «Новус Україна» – мережа супермаркетів, торгових центрів і магазинів біля дому, яка динамічно розвивається. Це високі європейські стандарти якості обслуговування та ведення бізнесу.
Торговельна мережа NOVUS сповідує філософію свіжих, здорових та смачних продуктів.


Договір про співробітництво з ТОВ «АНТИПЛАГІАТ» (25 січня 2022 року)

Unicheck (ТОВ «АНТИПЛАГІАТ») – платний онлайн-сервіс пошуку, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів користувача.
Сервіс пошуку плагіату Unicheck може застосовуватися як для індивідуального використання – студентами, журналістами, письменниками, публіцистами, вчителями – так і для корпоративного використання в школах, коледжах, ЗВО.


Договір про науково-педагогічне співробітництво з Міністерством економіки України (28 січня 2022 року)

Міністерство економіки України (Мінекономіки) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України.
Мінекономіки є головним (провідним) органом у системі центральних органів виконавчої влади із забезпечення реалізації державної економічної, цінової, інвестиційної та зовнішньоекономічної політики, а також міжвідомчої координації з питань економічного і соціального співробітництва України з ЄС.


Договір про співробітництво із ГО «Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки» (28 січня 2022 року)

Громадська організація «Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки» (АФО) є добровільним громадським об’єднанням оцінювачів та інших фахівців, пов’язаних з ринком професійних оціночних послуг, яке здійснює діяльність, направлену на розвиток та підвищення професійного рівня оцінювачів та оціночної діяльності в Україні. Асоціація є некомерційною неприбутковою організацією та не має на меті отримання прибутку від своєї діяльності.


Договір про співробітництво з ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» (31 січня 2022 року)

ТОВ «ЕСКА Капітал» надає лізингові послуги юридичним та фізичним особам, власникам мікро-, малого, середнього бізнесу та приватним підприємцям. Спеціалізуються на фінансовому лізингу і пропонують як комплексні програми фінансування, так і лізинг нерухомості.


Договір про співробітництво з ТОВ «ГРІД ДІНАМІКС УКРАЇНА» (29 квітня 2022 року)

ТОВ «ГРІД ДІНАМІКС УКРАЇНА» (Grid Dynamics) є світовим лідером у масштабуванні критично важливих систем. Компанія допомагає клієнтам постачати бізнес-системи, які витримують пікове навантаження, масштабуються за потребою та завжди залишаються в робочому стані.


Меморандум про співпрацю з Департаментом кіберполіції Національної поліції України (6 липня 2022 року)

Департамент кіберполіції Національної поліції України – це міжрегіональний підрозділ Національної поліції, що займається питаннями попередження, виявлення та припинення правопорушень, які здійснюються за допомогою комп’ютерів, комп’ютерних мереж і електрозв’язку.


Договір про співробітництво з Українською військово-медичною академією (6 липня 2022 року)

Українська військово-медична академія, УВМА – вищий багатопрофільний військово-медичний навчальний та науковий заклад післядипломної освіти для медиків військових лікувальних закладів Міністерства оборони України, Державної прикордонної служби України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, найвагоміша медична установа у сфері військової медицини в Україні. Має IV рівень акредитації.


Договір про співробітництво з ТОВ «УКРХОТЕЛІНВЕСТ КОМПАНІ» (6 липня 2022 року)

ТОВ «УКРХОТЕЛІНВЕСТ КОМПАНІ» – мережа готелів Ibis Kyiv, що належить готельному холдингу AccorHotels.


Договір та меморандум про співробітництво з ФОП Попелем Анатолієм Валерійовичем («Креативна Практика»), який став партнером освітніх програм зі спеціальностей «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (29 липня 2022 року)

«Креативна Практика» – онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях. Також розробляють освітню програму, що буде доступною онлайн для кожного, хто прагне стати фахівцем в царині творчих індустрій та готовий докладати для цього зусилля.
Це не лише освітній продукт, це також спільнота фахівців. Саме це дозволяє робити більш якісний проєкт, адже компанія залучає до роботи широке коло експертів.


Меморандум про співпрацю з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація адвокатів України» (2 серпня 2022 року)


Договір про співробітництво із ГО «АСОЦІАЦІЯ НООСФЕРА» (29 серпня 2022 року)

ГО «АСОЦІАЦІЯ НООСФЕРА» є некомерційною громадською організацією, діяльність якої зосереджена довкола сфери наукових досліджень та підвищення рівня знань у суспільстві.
Мета діяльності ГО «АСОЦІАЦІЯ НООСФЕРА» – сприяти становленню, використанню та поширенню знань, популяризувати науку та науковий тип мислення, об’єднувати фахівців-науковців та розвивати наукові дослідження на рівні світових стандартів.


Договір та меморандум про співробітництво з ТОВ «СВАРОГ-БУКОВИНА», компанія стала партнером освітньої програми зі спеціальності «Агробізнес» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (9 вересня 2022 року)

Основним видом діяльності ТОВ «СВАРОГ-БУКОВИНА» є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.


Угода про співробітництво з Національною асоціацією кулінарів Азербайджану (НАКА) (13 вересня 2022 року)

Національна асоціація кулінарів Азербайджану є єдиною організацією, яка представляє Азербайджан у Worldchefs (Всесвітня кулінарна організація) та WICS (Всесвітня ісламська кулінарна організація).


Договір про співробітництво з ТОВ «Українські інформаційні технології» (21 вересня 2022 року)

SoftServe – українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг.
Є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших аутсорсингових компаній України.


Договір співпраці з ТОВ «МАСТЕР:СТРІМ» (1 листопада 2022 року)

Програма-платформа MASTER і програмні продукти MASTER – розробка української компанії IT-Enterprise.
Компанія IT-Enterprise займається впровадженням ІТ-рішень для автоматизації бізнес-процесів на підприємствах різних напрямів діяльності і має значний досвід розробок і впровадження найскладніших ERP-систем.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «ХАСКІ МЕНЕДЖМЕНТ», компанія стала партнером освітніх програм «Менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Промисловий менеджмент», «Торговельний менеджмент», «Управління бізнесом» освітніх ступенів «молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр» та «доктор філософії» (3 листопада 2022 року)

ТОВ «ХАСКІ МЕНЕДЖМЕНТ» – це український професійний оператор з аутсорсингу складського персоналу.
Клієнтами є ведучі логістичні центри, виробничі компанії, підприємства, кур'єрські служби та міжнародні рітейлери.


Договір про співробітництво з «Буста Інк» (3 листопада 2022 року)

«Буста Інк» (Boosta Inc) – міжнародна IT-компанія, яка створює та розвиває IT-бізнеси у digital-сферах.


Договір про співробітництво з ТОВ «СУПЕРЛЮДИ ГЛОБАЛ» (18 листопада 2022 року)


Договір про співробітництво з Державною установою «Інститут фармакології та токсикології Національної академії медичних наук України» (22 листопада 2022 року)

Основою діяльності Інституту є фундаментальні дослідження, спрямовані на вивчення патогенетичних механізмів формування патологічних станів, загальних та специфічних особливостей дії фізіологічно активних речовин на різних рівнях організації живої матерії – молекулярному, клітинному, тканинному, а також в органах та організмі в цілому.


Договір про співробітництво з Полтавським державним аграрним університетом (30 листопада 2022 року)

Полтавський державний аграрний університет – навчально-науковий комплекс, до складу якого входять чотири коледжі та три технікуми.


Договір та меморандум про співробітництво з Повним Товариством «Велта П.М.С.Г. «Гарант-Сервіс», компанія стала партнером освітніх програм «Митна справа», «Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі» зі спеціальності «Підприємництво та торгівля» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (15 січня 2023 року)

Повне Товариство «Велта П.М.С.Г. «Гарант-Сервіс» надає комплекс логістичних послуг (фінансові, митні, транспортно-експедиційні).


Договір про підвищення кваліфікації (стажування науково-педагогічних працівників) з Інститутом педагогіки Національної академії педагогічних наук України (2 лютого 2023 року)

Інститут педагогіки НАПН України – державна наукова установа, що забезпечує науково-методичне підґрунтя розвитку сучасної педагогічної науки в Україні, здійснює масштабні дослідження з упровадження новітніх освітніх технологій.


Договір та меморандум про співробітництво з ТОВ «АЛАТРІ», компанія стала партнером освітньої програми «Корпоративні фінанси» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (9 лютого 2023 року)

ТОВ «АЛАТРІ» займається оптовою торгівлею парфумними та косметичними товарами.


Договір та меморандум про співробітництво з ТОВ «АНТЕА», компанія стала партнером освітньої програми «Корпоративні фінанси» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (9 лютого 2023 року)

ТОВ «АНТЕА» займається оптовою торгівлею парфумними та косметичними товарами.


Договір та меморандум про співробітництво з ТОВ «ЛАССІ», компанія стала партнером освітніх програм «Економіка бізнесу» освітнього ступеня «бакалавр» та «Економіка та безпека бізнесу» освітнього ступеня «магістр» (9 лютого 2023 року)

ТОВ «ЛАССІ» займається роздрібною торгівлею косметичними товарами.


Договір та меморандум про співробітництво з ПрАТ «ДИТЯЧИЙ СВІТ КИЇВ» як партнером освітніх програм «Економіка бізнесу» освітнього ступеня «бакалавр» та «Економіка та безпека бізнесу» освітнього ступеня «магістр» (9 лютого 2023 року)

Дитячий світ - це найбільший в Україні асортимент товарів для дітей та молоді під одним дахом.


Договір та меморандум про співробітництво з ТОВ «Гранд Менеджмент» (Fairmont Grand Hotel Kyiv) як партнером освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» початкового рівня вищої освіти молодший бакалавр); «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; «Менеджмент та бізнес-адміністування в сфері гостинності», «Лакшері менеджмент та маркетинг», «Готельний та ресторанний девелопмент», «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти (9 лютого 2023 року)

Fairmont Grand Hotel Kyiv - готель класу 5 зірок у Києві.


Договір та меморандум про співробітництво з Kenner Soft Service GmbH як зовнішнім партнером освітніх програм «Інженерія програмного забезпечення» освітнього ступеня «бакалавр», «магістр»; «Безпека інформаційних і комунікаційних систем в економіці» освітнього ступеня «бакалавр»; «Інформаційні системи і технології» освітнього ступеня «бакалавр»; «Цифрова економіка» освітнього ступеня «бакалавр», «магістр»; «Інформаційні технології та бізнес-аналітика (Data Science)» освітнього ступеня «бакалавр», «магістр»; «Комп’ютерні науки» освітнього ступеня «молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» (15 лютого 2023 року)

Kenner Soft Service GmbH спеціалізується на розробці та запровадженні веб-базованих PIM, СRM та бізнес-додатків на основі власних програмних продуктів, а також на розробці та підтримці інтернет-магазинів та рішень в сфері електронної комерції.


Договір про співробітництво із ЗАТ «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» (17 лютого 2023 року)

Закрите акціонерне товариство «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» (скорочена назва ЗАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК») – перший турецький банк в Україні, відкритий для того, щоб надавати якісні послуги українським та іноземним клієнтам.


Угода про співпрацю та Меморандум про партнерство з Дослідницькою службою Верховної Ради України (28 лютого 2023 року)


Меморандум про співпрацю із Громадською організацією «Освітня фундація продуктового IT» (9 березня 2023 року)

«Освітня фундація продуктового IT» – громадська організація, створена компанією Genesis, представниками фонду Horizon Capital та Київської школи економіки.


Договір про співробітництво з ТОВ «БЕСТ ЛІЗИНГ» (10 березня 2023 року)

Компанія надає послуги фінансового лізингу з різних видів основних фондів для юридичних осіб, а також фінансового лізингу для фізичних осіб.


Угода про співробітництво з Інститутом державного управління на наукових досліджень з цивільного захисту (22 березня 2023 року)

Місія ІДУ НД ЦЗ - інтеграція та розвиток наукового знання і практичного досвіду в сфері цивільного захисту через підготовку висококваліфікованих фахівців, проведення навчання та підвищення кваліфікації, проведення наукових досліджень, генерування нових конкурентоспроможних інноваційних методик, механізмів та технологій у сфері цивільного захисту, удосконалення галузевої нормативної бази та систем управління.


Договір про співробітництво з АТ «Комерційний банк «ГЛОБУС» (24 березня 2023 року)

Банк «ГЛОБУС» - це сучасний і динамічний комерційний банк з українським капіталом, який надає повний спектр банківських послуг для всіх категорій клієнтів.


Договір про співробітництво з ТОВ «Медовий Спас» (10 квітня 2023 року)

ТОВ «МЕДОВИЙ СПАС» – це перша в Україні промислова медоварня, яка з 2018 року випускає алкогольні напої за давніми рецептами з використанням сучасних технологій. Товарний портфель складає більше 8 видів напою з меду «СІКЕРА».


Договір про співробітництво з ПП «АЗУРІТ-В» (10 квітня 2023 року)

Бюро перекладів «Азуріт» здійснює діяльність на ринку перекладацьких послуг з 2007 року.


Договір про співробітництво з ТОВ «ЗАММЛЕР УКРАЇНА» як зовнішнім партнером освітніх програм з «Логістична діяльність», «Логістика та управління ланцюгами постачання», «Товарознавство та комерційна логістика», «Ритейлінг та дистрибуція», «Підприємництво та торгівля» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (10 квітня 2023 року)

ZAMMLER – перший український 3 pl-оператор.
Місія компанії – розвиток логістичної галузі України і міжнародних торгових відносин.
Компанії групи ZAMMLER надають повний комплекс логістичних послуг з усіх видів перевезень, митного оформлення, зберігання вантажів і експортно-імпортних операцій.


Договір про співробітництво з ТОВ «БіоФлавід» (19 квітня 2023 року)

Основним видом діяльності ТОВ «БіоФлавід» є неспеціалізована оптова торгівля.


Договір про співробітництво з ТОВ «Ем.Е.Р.І.» (20 квітня 2023 року)

Основний вид діяльності ТОВ «Ем.Е.Р.І.» (видання іншого програмного забезпечення): виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм; компонування кіно- та відеофільмів, телевізійних програм; розповсюдження кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.


Договір про співробітництво із ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (20 квітня 2023 року)

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) – міжнародно-визнаний український незалежний аналітичний центр, який спеціалізується на економічному аналізі та розробці рекомендацій, розвитку громадянського суспільства в Україні.


Договір про співробітництво з Урядом штату Телангана (стейкхолдером освітньої програми «Прикладна лінгвістика (Політична лінгвістика, англійська мова)») (2 травня 2023 року)

Телангана – 29-й штат Індії, який утворений 2 червня 2014 року шляхом виділення 10 округів Андхра-Прадешу в окремий штат. Площа штату – 114 840 км². Розташований на плато Декан у самому центрі Індії. Столиця штату – місто Гайдарабад.


Договір про співробітництво з ФОП Пожидаєв Антон Володимирович (4 травня 2023 року)

ФОП Пожидаєв Антон Володимирович – виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.


Меморандум про співпрацю та взаємодію з Вишгородською районною державною адміністрацією Київської області (3 травня 2023 року)


Меморандум про співпрацю та взаємодію із Бучанською районною державною (військовою) адміністрацією Київської області, Бучанською районною радою Київської області та Державною установою «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» (3 травня 2023 року)

Бучанська районна рада – орган місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ, міст Бучанського району у межах повноважень, визначених Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» й іншими законами, а також повноважень, переданих їм сільськими, селищними, міськими радами.

Інститут економіко-правових досліджень імені В. К. Мамутова НАН України – науково-дослідний інститут, входит до складу Донецького наукового центру НАН України та МОН України.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «БУД ПРОМ ЛАЙН» як зовнішнім партнером освітніх програм «Облік, оподаткування та аудит», «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «бакалавр» та «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «магістр» (9 травня 2023 року)

ТОВ «БУД ПРОМ ЛАЙН» – будівництво житлових і нежитлових будівель.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Бухгалтерське Об’єднання «Ніка» як зовнішнім партнером освітніх програм «Облік, оподаткування та аудит», «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «бакалавр» та «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «магістр» (9 травня 2023 року)


Меморандум про співпрацю з ТОВ «ТД Крафт Декенсістем Україна» як зовнішнім партнером освітніх програм «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «бакалавр» та «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «магістр» (9 травня 2023 року)

ТОВ «ТД Крафт Декенсістем Україна» (KRAFT Deckensysteme) є провідним українським виробником підвісних стель європейської якості.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «ГРАНД СЕКЬЮР СЕРВІС» як зовнішнім партнером освітніх програм «Облік, оподаткування та аудит», «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «бакалавр» та «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика», «Діджитал аудит та аналіз» освітнього ступеня «магістр» (9 травня 2023 року)

ТОВ «ГРАНД СЕКЬЮР СЕРВІС» – оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах.


Договір та меморандум про співробітництво з управлінням агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації як зовнішнім партнером освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Муніципальний менеджмент» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (11 травня 2023 року)


Меморандум про співпрацю з ТОВ «МНС ІНВЕСТМЕНТ» як зовнішнім партнером освітньої програми «Менеджмент» освітнього ступеня «молодший бакалавр» та освітньо-наукової програми «доктор філософії», освітніх програм «Менеджмент персоналу», «Промисловий менеджмент», «Торговельний менеджмент», «Управління бізнесом» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (12 травня 2023 року)

ТОВ «МНС ІНВЕСТМЕНТ» – це офіційний представник компанії СALZEDONIA S.P.A на території України.
Італійські бренди: CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, TEZENIS, FALCONERI – світові лідери з продажів нижньої білизни, домашнього та пляжного одягу.


Договір про співробітництво з ТОВ «АЙЛАІН» (22 травня 2023 року)


Договір про співпрацю із Громадською організацією «Лабораторія юридичного дизайну» (24 травня 2023 року)

ГО «Лабораторія юридичного дизайну» – проєкт міждисциплінарної команди, яка створює нове покоління юридичних продуктів і послуг, використовуючи дизайн, орієнтований на людину; проводити тренінги та сертифікатні програми, проводити дослідження, спрямовані на покращення доступу до послуг системи юстиції та якості цих послуг відповідно до потреб людей.


Меморандум про співпрацю з ФОП Пожидаєвим Антоном Володимировичем (Pozhidaev Production Team) як зовнішнім партнером освітніх програм «Креативні індустрії та управління бізнесом», «Міжнародний туризм», «Дизайн» освітнього ступеня «бакалавр» (27 травня 2023 року)

ФОП Пожидаєвим Антоном Володимировичем (Pozhidaev Production Team) – виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.


Договір та меморандум про співпрацю з Київським окружним адміністративним судом як зовнішнім партнером освітніх програм першого-третього рівнів вищої освіти за спеціальністю «Право», «Міжнародне право» (27 травня 2023 року)

Київський окружний адміністративний суд – місцевий спеціалізований адміністративний суд першої інстанції, розташований у місті Києві, юрисдикція якого поширюється на Київську область.


Договір про співробітництво з ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» (31 травня 2023 року)

Біофарма – українська біотехнологічна компанія, яка займається заготівлею плазми, а також спеціалізується на виробництві плазми для виготовлення препаратів крові.


Меморандум про співпрацю з Одеським торговельно-економічним фаховим коледжем (1 червня 2023 року)

Одеський торговельно-економічний фаховий коледж – заклад фахової передвищої освіти державної форми власності, підпорядкований Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністації, Міністерству освіти і науки України, здійснює професійну підготовку фахівців освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» та рівнів вищої освіти «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» у сфері фінансів та оподаткування галузі знань 07 «Управління та адміністрування».


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ТОВ «ЕКО-БЕСТ» як зовнішнім партнером освітньої програми «Маркетинг» для освітнього ступеня «доктор філософії», освітніх програм «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг», «Рекламний бізнес», «Реклама» для освітнього ступеня «магістр», освітніх програм «Маркетинг», «Рекламний бізнес» для освітнього ступеня «бакалавр» (6 червня 2023 року)

ТОВ «ЕКО-БЕСТ» – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Стандарт-аудит» як зовнішнім партнером освітніх програм «Облік, оподаткування та аудит», «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика», «Діджитал аудит та аналіз» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (7 червня 2023 року)

Товариство з обмеженою відповідальністю «Стандарт-аудит» – висококваліфіковані фахівці в галузі обліку, податків та права: сертифіковані аудитори, адвокати, фахівці з міжнародними дипломами та сертифікатами.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Лукас Аудит» як зовнішнім партнером освітніх програм «Облік, оподаткування та аудит», «Фінансовий контроль та аудит», «Фінансова аналітика», «Діджитал аудит та аналіз» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (7 червня 2023 року)

Серед послуг: аудиторські послуги, трансфертне ціноутворення, оцінка та бізнес-моделювання, юридичні та податкові послуги.


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю ТОВ «ДЕОЛ Партнерс» як зовнішнім партнером освітньої програми «Маркетинг» для освітнього ступеня «доктор філософії», освітніх програм «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг», «Рекламний бізнес», «Реклама» для освітнього ступеня «магістр», освітніх програм «Маркетинг», «Рекламний бізнес» для освітнього ступеня «бакалавр» (7 червня 2023 року)

DEOL Partners – одна з лідируючих девелоперських компаній на українському ринку комерційної нерухомості. Основними напрямками діяльності компанії є девелопмент комерційної нерухомості, управління об'єктами комерційної нерухомості та інвестиційний менеджмент.
DEOL Partners є керуючою компанією ряду інвестиційних проєктів на ринку України і здійснює девелопмент комерційної нерухомості як самостійно так і в партнерстві з провідними світовими компаніями.


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ТОВ «Комунікаційний Хаб «Економіка» як зовнішнім партнером освітніх програм з «Реклама і зв'язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (7 червня 2023 року)

Це багатопрофільне бізнес / медіа бюро для вирішення різноманітних запитів компаній в площинах медіа, бізнес-консалтингу та івентів.
Ekonomika + ефектно і ефективно вирішує будь-які завдання: від серії публікацій до масштабної комунікаційної стратегії, від репутаційного аудиту до перепозиціонування, від аналітики до айдентіка.
Ekonomika + розвиває чотири медіа: delo.ua, WoMo.ua, mmr.ua, «ТОП-100. рейтинги найбільших, залучає різні бізнес-аудиторії на заходах, таких як Business Wisdom Summit, GET Business Festival, HR Wisdom Summit, для вирішення бізнес-завдань.


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ПП «Українська швейна компанія» як зовнішнім партнером освітньої програми «Цифровий маркетинг» освітнього ступеня «магістр» (7 червня 2023 року)

Основні напрямки діяльності: виробництво одягу з флісу та трикотажу; виробництво рекламного та корпоративного одягу; виробництво чохлів, сумок та кофрів для одягу; виробництво хусток, краваток; нанесення символіки, сувенірна продукція із текстилю.


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ТРК «5 канал» як зовнішнім партнером освітніх програм з «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (7 червня 2023 року)

ТРК «5 канал» – український інформаційно–просвітницький телеканал, створений за стандартами «BBC». Особливістю каналу є щогодинні випуски новин та вечірні гостьові студії, документальні фільми та просвітницькі програми власного виробництва.


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ФОП Головань Максим Петрович як зовнішнім партнером освітніх програм з «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (7 червня 2023 року)

ФОП Головань Максим Петрович – консультування з питань комерційної діяльності й керування.


Договір про співробітництво з ТОВ «СК ФЕШН» (7 червня 2023 року)

ТОВ «СК ФЕШН» – роздрібна торгівля взуттям і шкіряними виробами в спеціалізованих магазинах.


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ТОВ «Сторінки України» як зовнішнім партнером освітніх програм з «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (8 червня 2023 року)

ТОВ «Сторінки України» (Page.ua) – це глибока експертиза, великий досвід роботи з бізнесами різних секторів економіки, категорій та масштабів – від лідерів ринку до стартапів.
Page.ua надають послуги в сфері розробки web-сайтів будь-якого формату – від landing page до мобільних додатків: проводять аналіз і проєктування web-систем різного рівня складності; розробляють та проводять комплексні рекламні кампанії із застосуванням новітніх технологій і інструментів.


Меморандум про співпрацю із ГО «Інститут з управління проєктами Україна» як зовнішнім партнером освітньої програми «Менеджмент» освітнього ступеня «молодший бакалавр», освітніх програм «Менеджмент персоналу», «Промисловий менеджмент», «Торговельний менеджмент», «Управління бізнесом» освітнього ступеня «бакалавр», освітніх програм «Менеджмент персоналу», «Торговельний менеджмент», «Управління бізнесом» освітнього ступеня «магістр» та освітньо-наукової програми «доктор філософії» зі спеціальності «Менеджмент» (13 червня 2023 року)

Інститут Проєктного Менеджменту в Україні (The Project Management Institute Ukraine Chapter або PMI Ukraine Chapter) – офіційне представництво міжнародної некомерційної організації Project Management Institute (PMI).
Місія полягає у наданні допомоги проєктним менеджерам розвиватися професійно, організаціям підвищувати рівень зрілості проєктного менеджменту на корпоративному рівні, а також підвищення ефективності проєктів для окремих осіб, компаній, муніципальних та урядових організацій шляхом створення активної спільноти.


Договір про співробітництво з Волинським національним університетом імені Лесі Українки (26 червня 2023 року)

Волинський національний університет імені Лесі Українки – державний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації у місті Луцьк.


Договір про співробітництво з ПрАТ «ОБОЛОНЬ» (3 липня 2023 року)

ПрАТ «ОБОЛОНЬ» – корпорація з виробництва пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральної води.


Договір про співробітництво з ТОВ «ПАННА ГРУП» (ресторан «ГЛЕК») (3 липня 2023 року)

«ГЛЕК» – ресторан сучасної київської кухні в самому серці столиці.


Договір про співробітництво із Громадською спілкою «Харківський кластер інформаційних технологій» (Харківський IT Кластер) (3 липня 2023 року)

ГО «Харківський кластер інформаційних технологій» – харківська громадська спілка, яка об’єднує провідні IT-компанії, місцеву владу та вищі навчальні заклади для впровадження комплексних змін в IT-екосистему міста.


Договір про співробітництво та меморандум з Товариство з обмеженою відповідальністю «ВД Масаві» як зовнішнім партнером освітніх програм з «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (3 липня 2023 року)

«Масаві» – це видавничий дім, до групи якого входять портал «Коментарі» та маркетингове агентство «ТоШоНадо».


Договір про співробітництво та меморанудм з ТОВ «БУД ТЕХНО СЕРВІС» як зовнішнім партнером освітньої програми «Маркетинг» для освітнього ступеня «доктор філософії», освітніх програм «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг», «Рекламний бізнес», «Реклама» для освітнього ступеня «магістр», освітніх програм «Маркетинг», «Рекламний бізнес» для освітнього ступеня «бакалавр» (3 липня 2023 року)

ТОВ «БУД ТЕХНО СЕРВІС» – оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів.


Договір про співробітництво та меморанудм з ТОВ «Спеціалізована компанія «Техексперт-Налагодження» (ТОВ «СК «ТЕН») як зовнішнім партнером освітньої програми «Маркетинг» для освітнього ступеня «доктор філософії», освітніх програм «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг», «Рекламний бізнес», «Реклама» для освітнього ступеня «магістр», освітніх програм «Маркетинг», «Рекламний бізнес» для освітнього ступеня «бакалавр» (3 липня 2023 року)


Договір про співробітництво та партнерство із Київським фаховим коледжем туризму та готельного господарства (11 липня 2023 року)

Навчальний заклад готує фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст» за 9 спеціальностями: «Право», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерна інженерія», «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм».


Договір про співробітництво з ФОП Мудрик І.П. ТМ «Promise Joy» (17 липня 2023 року)

Крафтове виробництво комбучі.


Договір про співробітництво та меморанудм з ТОВ «ІНТЕРНЕТ КОНСАЛТИНГ ГРУП» як зовнішнім партнером освітньої програми «Маркетинг» для освітнього ступеня «доктор філософії», освітньої програми «Цифровий маркетинг» для освітнього ступеня «магістр» (17 липня 2023 року)

Рекламне агентство UaMaster (ТОВ «ІНТЕРНЕТ КОНСАЛТИНГ ГРУП») – сферою діяльності є реклама в інтернеті, а саме: банерна реклама, контекстна реклама, пошукова оптимізація (SEO), реклама в соціальних мережах (SMM та PPC), тизерна реклама, мобільна реклама, розробка сайтів, розробка програм для соціальних мереж, комплексна розкрутка сайтів та просування брендів в інтернеті.


Угода про співпрацю та меморандум про партнерство з ТОВ «РОМАД Україна» (20 липня 2023 року)


Меморандум про співпрацю з ТОВ «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «ПІ.ЕС.ПІ. АУДИТ» як зовнішнім партнером освітніх програм «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз», «Фінансова аналітика» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (2 серпня 2023 року)

ТОВ «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «ПІ.ЕС.ПІ. АУДИТ» (MGI PSP Audit) надає послуги у сфері аудиту, оподаткування, трансфертного ціноутворення, аутсорсингу бізнес-процесів в обліку, права та професійного навчання.


Договір про співробітництво з ТОВ «Оптіма Хотел Менеджмент» (4 вересня 2023 року)

Optima Hotels & Resorts – національна мережа готелів, що обʼєднує бізнес-готелі та курорти. Компанія базується та зареєстрована в Україні.
Бренди мережі: Optima Collection Hotel, Optima Hotel, Vita Park, Raziotel.


Меморандум про співробітництво з Державним центром кіберзахисту державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (5 вересня 2023 року)


Договір про співробітництво з ТОВ «ЮНІТ ХОЛДІНГС» («UNIT.City 1») та «ЮНІТ МЕНЕДЖМЕНТ КОМПАНІ» («UNIT.City 2») (12 вересня 2023 року)

UNIT.City – перший інноваційний парк в Україні. Екосистема, що сприяє розвитку інноваційного підприємництва та досліджень. А також створенню компаній, успішних на глобальному ринку.
Співпрацюючи з перспективними стартапами, UNIT.City створює інноваційне середовище, де найкращі ідеї про комфорт та функціональність втілюються у життя.
Концепція інноваційного парку передбачає впровадження одразу декількох інформаційно-комунікаційних технологій та IoT-рішень для покращення якості життя та ефективності праці в UNIT.City.


Договір про співробітництво та меморандум з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Спілка молодих державних службовців України» як зовнішнім партнером освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Муніципальний менеджмент», освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (22 вересня 2023 року)

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Спілка молодих державних службовців України» заснована з метою сприяння розбудові демократичної правової української держави із відкритим громадянським суспільством, формування нової високопрофесійної еліти державних службовців.


Меморандум про співпрацю із Громадською організацією «Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» (26 вересня 2023 року)

Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» – одне з перших об’єднань в Україні, покликане стати майданчиком для обміну знаннями, досвідом, розвитку та підтримки жінок у юридичній професії.


Договір про співробітництво з ТОВ «ЮТС БРОКЕРИДЖ» (4 жовтня 2023 року)


Угода про співпрацю та меморандум про партнерство з Територіальним управлінням Бюро економічної безпеки м. Києві (10 жовтня 2023 року)


Договір та меморандум про співробітництво з ТОВ «АП МАРІН» як зовнішнім партнером освітньої програми «Агробізнес», освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (13 жовтня 2023 року)

ТОВ «АП МАРІН» у складі групи компаній «Агропросперіс» надає агровиробникам повний спектр логістичних послуг: автомобільні, залізничні та річкові перевезення агропродукції з поля до елеватору чи порту.


Договір про співробітництво з ТОВ «АЦЕ Логістикс Україна» (13 жовтня 2023 року)

ACE Logistics Estonia AS (ACE) – експедиційно-логістичне підприємство. ACE Logistics Estonia є частиною компанії ACE Logistics Group.


Договір про співробітництво та організацію взаємовідносин з ПАТ «МХП» (17 жовтня 2023 року)

ПАТ «МХП» – міжнародна компанія у сфері продовольчих та агро технологій.


Договір про співробітництво із Громадською організацією «Стратегічна група «Софія» (20 жовтня 2023 року)

Strategic Group Sofia – новий проєкт, метою якого є повернути діалог українських інтелектуалів, що поділяють ідеї реформ та прогресу, глибоких соціальних перетворень, яких об'єднує ідея нового українського проєкту.


Договір про співробітництво з ФОП Свєтайло Артур Вікторович (30 жовтня 2023 року)

ФОП Свєтайло Артур Вікторович (кондитерська-кав’ярня «KEKS») – крафтове виробництво борошняно-кондитерських виробів.


Меморандум про взаємодію та співпрацю з ГС «Українська академія медіації» (30 жовтня 2023 року)

Основною метою діяльності ГС «Українська академія медіації» – сприяння становленню та поширенню в Україні медіації та інших альтернативних способів вирішення спорів (АВС), а також підвищення рівня культури миру і злагоди в українському суспільстві.


Меморандум про співпрацю з АТ КБ «ПриватБанк» (13 листопада 2023 року)

АТ КБ «ПриватБанк» – найбільший за розмірами активів український банк і лідер роздрібного банківського ринку України.


Договір про партнерство та співробітництво з Інститутом соціології Національної академії наук України (14 листопада 2023 року)

Інститут соціології України НАН України – науково-дослідний інститут Відділення історії, філософії та права НАН України, який займається фундаментальними дослідженнями в галузі соціології. Провідна академічна установа з розвитку соціологічної науки в Україні.


Договір про співробітництво з ТОВ АФ «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)» (20 листопада 2023 року)

PricewaterhouseCoopers (PwC) – міжнародна мережа компаній, що пропонує професійні послуги у сфері менеджмент-консалтингу та аудиту. Під «PricewaterhouseCoopers» слід розуміти компанії, що входять до глобальної мережі компаній PricewaterhouseCoopers International Limited, кожна з яких є самостійною юридичною особою.


Договір про співробітництво з АТ «Концерн Галнафтогаз» (20 листопада 2023 року)

АТ «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК OKKO) – одна з найбільших автозаправних мереж в Україні з ринковою часткою торгівлі світлими нафтопродуктами понад 18%.


Договір про співробітництво з ФОП Бондаренко Валерія Валеріївна (28 листопада 2023 року)

ФОП Бондаренко Валерія Валеріївна – керівник творчого об’єднання «Славута».


Договір про співпрацю з Державною науковою установою «Центр інноваційних медичних технологій НАН України» (30 листопада 2023 року)

Основний напрямок діяльності Центру – надання кваліфікованої багатопрофільної медичної допомоги громадянам України, передусім співробітникам НАН України, на рівні експертних світових стандартів.


Договір про співробітництво з ТОВ ВКФ «ОНИКС», Департамент кондитерського та хлібобулочного виробництва (1 грудня 2023 року)

ТОВ ВКФ «ОНИКС» – провідний виробник тортів і тістечок в Україні ТМ «Лучіано».


Договір про співробітництво з ТОВ «УКРРЕСТ» (1 грудня 2023 року)

ТОВ «УКРРЕСТ» – кафе-сироварня «Мацоні».


Договір про співробітництво з ТОВ «КПІ ПРО» (1 грудня 2023 року)

ТОВ «КПІ ПРО» – виробництво хліба і хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання, виробництво сухарів і сухого печива.


Договір про співпрацю з Державною навчально-науковою установою «Академія фінансового управління» (7 грудня 2023 року)

Державна навчально-наукова установа «Академія фінансового управління» є провідною науковою установою з питань наукового забезпечення бюджетного процесу, розвитку системи управління державними фінансами.


Договір про співробітництво з ТОВ «Сервіо Софт» (11 грудня 2023 року)

ТОВ «Сервіо Софт» (Expert Solution) – головною метою є навчити працівників підприємств сфери послуг використовувати програмні і апаратні інструменти для вирішення щоденних бізнес-задач і побудови правильної структури роботи.


Договір про військову підготовку здобувачів вищої освіти за програмою підготовки офіцерів запасу з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка (11 грудня 2023 року)

Київський університет імені Тараса Шевченка є багатогалузевим освітньо-науковим комплексом. На його базі створено 14 факультетів гуманітарного та природничо-наукового напрямку і 7 навчальних інститутів, в яких навчається близько 25 тисяч студентів. До структури університету входять фізико-математичний ліцей, інформаційно-обчислювальний і видавничо-поліграфічний центри, кілька астрономічних обсерваторій, бібліотека, Ботанічний сад імені А. В. Фоміна і Канівський заповідник.


Меморандум про співпрацю з Приватним акціонерним товариством «ДИТЯЧИЙ СВІТ КИЇВ» як зовнішнім партнером освітньої програми «Економіка торгівлі» освітнього ступеню «бакалавр» та освітньої програми «Корпоративні фінанси» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукової програми «доктор філософії» «Економіка» (12 грудня 2023 року)

Дитячий світ - це найбільший в Україні асортимент товарів для дітей та молоді під одним дахом.


Угода про співробітництво з ГС «Національна туристична організація України» (18 грудня 2023 року)

Місія Національної туристичної організації України полягає в консолідації національної сфери туризму і гостинності, органів державної влади, місцевого самоврядування та академії, створенні і розвитку мережі DMO з метою сталого розвитку туризму в Україні.


Договір про співробітництво з Фондом державного майна України (19 грудня 2023 року)

Фонд державного майна України є центральним органом виконавчої влади із спеціальним статусом, що реалізує державну політику у сфері приватизації, оренди, використання та відчуження державного майна, управління об'єктами державної власності, у тому числі корпоративними правами держави щодо об'єктів державної власності, що належать до сфери його управління, а також у сфері державного регулювання оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності.


Договір про співробітництво з Одеським національним економічним університетом (21 грудня 2023 року)

Одеський національний економічний університет – один із провідних вищих навчальних закладів України, який засновано у 1921 році для підготовки висококваліфікованих фахівців з економіки та проведення досліджень усього спектру економічних проблем.


Договір про співробітництво та меморандум з Громадською організацією «Територіальні ініціативи» як зовнішнім партнером освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» та «Муніципальний менеджмент» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (27 грудня 2023 року)


Договір про співробітництво та меморандум з ТОВ «ОМЕГА» як зовнішнім партнером освітньої програми «Економіка торгівлі» та «Економіка бізнесу» (27 грудня 2023 року)

ТОВ «ОМЕГА» («VARUS») – національна українська мережа супермаркетів. В основі лежить високий рівень обслуговування відвідувачів, широкий асортимент товарів та зручне розташування.


Договір про партнерство та співробітництво з Науково-дослідним інститутом українознавства Міністерства освіти і науки України (27 грудня 2023 року)

Науково-дослідний інститут українознавства Міністерства освіти і науки України є провідною науковою інституцією у сфері комплексного вивчення й осмислення ролі України, українців і світового українства у поступальному часопросторовому розвитку людської цивілізації, популяризації її надбань.


Договір про співробітництво та меморандум з ФОП Мороз Артур Іванович як зовнішнім партнером освітніх програм «Бренд-менеджмент», «Трейд-маркетинг» освітнього ступеня «магістр» (27 грудня 2023 року)

ФОП Мороз Артур Іванович («Brooklet») – офіційний дилер глобальних брендів США, Канади, країн Європи та Азії.
Спеціалізується на роздрібній торгівлі та оренді майна (через торгову точку та інтернет-магазин). Має широкий каталог продукції спортивного одягу для активного відпочинку, в т.ч. дитячого, та туристичного інвентаря, починаючи від гірськолижного одягу і завершуючи електротранспортом. Також надає послуги з прокату товарів: від наметів і сноубордів – до велосипедів і генераторів.


Меморандум про співробітництво та партнерство з Громадською організацією «Міжнародна Асоціація Майбутнього України» (8 січня 2024 року)

ГО «Міжнародна Асоціація Майбутнього України» – недержавна організація, яка є генератором повоєнної відбудови та нового всебічного розвитку української держави.


Меморандум про співпрацю з Товариством з обмеженою відповідальністю «Космос» як зовнішнім партнером освітніх програм «Промисловий менеджмент», освітнього ступеня «бакалавр», «Менеджмент персоналу», «Торговельний менеджмент», «Управління бізнесом» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукової програми «доктор філософії» зі спеціальності «Менеджмент» (17 січня 2024 року)

Передова компанія, що надає послуги з перевезення товарів морським, автомобільним транспортом по Україні, країнах СНД, Європі.


Договір про співпрацю з Державним закладом «Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр Міністерства охорони здоров’я України» (31 січня 2024 року)

Державний заклад «Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр МОЗ України» – заклад третинного рівня надання медичної допомоги, має понад 30-ти років досвіду, здійснює наукову діяльність і надає високоспеціалізовані медичну реабілітаційну та медико-психологічну допомогу з впровадженням новітніх медичних технологій.


Договір про співробітництво з Громадською організацією «СОЮЗ СПОЖИВАЧІВ МЕДИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ» (31 січня 2024 року)

Основною метою Союзу споживачів є: задоволення та захист своїх законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів членів, сприяння захисту прав споживачів з питань якості, обігу та реклами лікарських засобів, дієтичних добавок, харчових продуктів, у т.ч, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей дезінфекційних засобів, медичних виробів, а також з питань якості надання медичних послуг та послуг із забезпечення громадян лікарськими засобами.


Договір про співробітництво з Акціонерним товариством «ОТП БАНК» (31 січня 2024 року)

АТ «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків зі 100%-им іноземним капіталом, визнаний лідер фінансового сектору країни, член європейської фінансової групи, що працює в 12 країнах.


Меморандум про співробітництво та партнерство з ТОВ «ІТ-Інтегратор» (6 лютого 2024 року)

«ІТ-Інтегратор» – найбільший розробник і постачальник IT-рішень для корпоративного і державного секторів в Україні. Напрями роботи – інформаційна безпека, дата-центри, базова ІТ-інфраструктура, мережева інфраструктура, контакт-центри, системи управління і моніторингу, інженерна інфраструктура, хмарні сервіси.


Договір про співробітництво з ТОВ «МАК-ЦІНИ» (15 лютого 2024 року)

ТОВ «МАК-ЦІНИ» – консалтингова компанія, що спеціалізується на проведенні маркетингових досліджень, аналітиці та консалтингу.
Сфери спеціалізації такі: інвестиційний та IT-консалтинг, цінова експертиза, дослідження ринків, розроблення програм регіонального розвитку тощо.


Договір про співробітництво з ТОВ «Рент Стайл» (15 лютого 2024 року)

Мережа шопінг центрів «Територія мінімальних цін» (ТОВ «Рент Стайл») – інтернет магазин та 18 великих магазинів з широким вибором одягу, взуття, іграшок, галантереї, товарів відпочинку для всієї родини.
Місія – дарувати задоволення від життя, створюючи простір вдалих покупок якісних сучасних товарів для всієї родини за розумною ціною.


Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ТОВ «КА-ГРУП» як зовнішнім партнером освітніх програм «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (15 лютого 2024 року)

ТОВ «КА-ГРУП» (KA Group) – організатор бізнес-івентів, який щороку організовує воркшопи з міжнародними спікерами, ділові події – Сustomer Experience Management, People Management, EQ Business Forum, Business Thinkers Forum та флагманський Global Inspiring Forum.
Тематичні воркшопи та навчальні модулі з використанням провідних бізнес-інструментів для розвитку soft skills та досягнення цілей через переосмислення бізнес-стандартів.
Для керівників компаній КА Group реалізовує комунікацію з міжнародними експертами для вдосконалення форм управління та ведення бізнесу на етапі глобальних організаційних трансформацій.


Договір про співпрацю та меморандум про партнерство з Комунальною науково-дослідною установою «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» (21 лютого 2024 року)


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Чистий туризм» як зовнішнім партнером освітніх програм за спеціальностями ОС «Бакалавр»: 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 242 «Туризм і рекреація» та ОС «Магістр»: 073 «Менеджмент», 242 «Туризм і рекреація» (22 лютого 2024 року)

Компанія «Чистий туризм» – холдинг, який об’єднав кілька проєктів. Кожен із них безпосередньо стосується туристичної галузі: Online Bistro, Need Travel, All-Round School, Internet Marketing, Прорахунок турів, Travel Soft, MICE, Global Marketing.


Договір про співробітництво та меморандум з ТОВ «КОМПАС УКРАЇНА» як зовнішнім партнером освітніх програм за спеціальностями ОС «Бакалавр»: 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 073 «Менеджмент», 242 «Туризм і рекреація» та ОС «Магістр»: 073 «Менеджмент», 242 «Туризм і ркреація» (22 лютого 2024 року)

KOMPAS Touroperator працює на туристичному ринку з квітня 2005 року, в Україні – з 2018 року.
KOMPAS Touroperator здійснює індивідуальний підхід до організації та формування турпродукту незалежно від ціни та кількості туристів у групі. На кожному етапі контролюється якість обслуговування. Є лідером за динамічним пакетуванням. Завдяки цьому може запропонувати тури в будь-який куточок світу на регулярних рейсах авіакомпаній, зокрема lowcost-сегмента.


Договір про співробітництво та меморандум з Громадською організацією «Інститут соціологічних досліджень та громадських ініціатив» як зовнішнім партнером освітніх програм «Соціологія економічної діяльності», «Політологія міжнародних відносин», освітнього ступеня «бакалавр», освітньої програми «Діджитал соціологія», освітнього ступеня «магістр» (4 березня 2024 року)

Громадська організація «Інститут соціологічних досліджень та громадських ініціатив» недержавна, незалежна дослідницька організація, яка спеціалізується на проведенні усіх видів соціологічних досліджень з дотриманням міжнародних стандартів WAPOR, ESOMAR, AAPOR.


Меморандум про співпрацю з АТ «ПУМБ» (5 березня 2024 року)


Меморандум про співпрацю з Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях як зовнішнім партнером освітніх програм «Публічне управління та адміністрування», освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» та «Муніципальний менеджмент» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (7 березня 2024 року)

Основні завдання:
реалізація державної політики у сфері приватизації;
реалізація державної політики у сфері оренди;
реалізація державної політики у використанні та відчуженні державного майна;
управління об'єктами державної власності, у тому числі корпоративними правами держави щодо об'єктів державної власності, що належать до сфери  управління регіонального відділення;
реалізація державної політики у сфері регулювання оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності.


Договір про співпрацю з Інститутом політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса НАН України (13 березня 2024 року)


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Фудком» (15 березня 2024 року)

ТОВ «Фудком» компанія-оператор мереж супермаркетів «Велика кишеня» та «Велмарт» входить до міжнародного холдингу Retail Group.

«Велика Кишеня» – всеукраїнська мережа, яка має 9 супермаркетів та 18 магазинів.
Широкий вибір товарів, доступні ціни, незмінна якість і постійний її контроль з боку фахівців мережі, великий асортимент ексклюзивної продукції власних торговельних марок.

«Велмарт» працює у новому для України форматі дисконтного гіпермаркету, концепція якого – забезпечити приємно низькі ціни на весь асортимент гіпермаркету.
Наразі представлено 35 гіпермаркетів мережі.
Одна з головних переваг «Велмарт» – це політика наближення до виробника, яка дає компанії велику перевагу – низьку ціну.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Рент Стайл» як зовнішнім партнером освітніх програм з «Реклама і зв'язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» (15 березня 2024 року)

Мережа шопінг центрів «Територія мінімальних цін» (ТОВ «Рент Стайл») – інтернет магазин та 18 великих магазинів з широким вибором одягу, взуття, іграшок, галантереї, товарів відпочинку для всієї родини.
Місія – дарувати задоволення від життя, створюючи простір вдалих покупок якісних сучасних товарів для всієї родини за розумною ціною.


Меморандум про співробітництво із Службою зовнішньої розвідки України (15 березня 2024 року)

Служба зовнішньої розвідки України є державним органом, який здійснює розвідувальну діяльність у політичній, економічній, військово-технічній, науково-технічній, інформаційній та екологічній сферах.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «ТРАНС.ЄУ Україна» (21 березня 2024 року)


Договір про співробітництво з ТОВ «Софт Парк» (12 квітня 2024 року)

«Soft Park» є офіційним дистриб’ютором «Вправно ERP».
«Вправно ERP» дозволяє автоматизувати ключові бізнес-процеси: продажі та закупівлі, виробництво, склад, бухгалтерський облік та багато іншого.


Договір про співробітництво з ТОВ «Вкусняр» (12 квітня 2024 року)

ТОВ «Вкусняр» – ресторан «La Frusta» та їдальня «Бо Біжу».


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Тімак Агро Україна» (15 квітня 2024 року)

Компанія «Тімак Агро Україна», що входить у французьку групу Рульє, займається дослідженням та розробкою інноваційних рішень у галузі живлення сільськогосподарських культур.


Угода про партнерство і співробітництво із Житомирським державним університетом імені Івана Франка (15 квітня 2024 року)

Житомирський державний університет імені Івана Франка (ЖДУ імені Івана Франка) – вищий навчальний заклад Житомирщини. Заснований у 1919 році як «Волинський педагогічний інститут». Входить в сотню кращих вузів України та в десятку кращих Центрального регіону. Акредитований за найвищим IV рівнем акредитації.


Договір про співробітництво з ТОВ «Київські енергетичні послуги» (16 квітня 2024 року)

YASNO – це бренд, під яким працюють компанії, що постачають електроенергію, газ, впроваджують енергоефективні рішення для підприємств.


Договір про співробітництво з ТОВ «МВВ ІНСТРУМЕНТС» (17 квітня 2024 року)

ТОВ «МВВ Інструментс» здійснює господарську діяльність на ринку роздрібної реалізації лікарських засобів та виробів медичного призначення через власну мережу аптечних закладів.


Договір про співробітництво з ТОВ «БАКСТОН» (17 квітня 2024 року)

ТОВ «БАКСТОН» – аптечна мережа «Бажаємо здоров’я». В аптеках представлені лише якісні сертифіковані лікарські засоби, вироби медичного призначення, біологічно-активні добавки та косметичні засоби.


Договір про співробітництво з Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» (18 квітня 2024 року)

Громадська спілка «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» – створено задля об’єднання всіх учасників туристичного ринку з метою втілень сучасних, якісних, та безпечних гастрономічних вражень.


Договір про співробітництво з ТОВ «АйБіЮІОО» (Beermaster Brewery & Pub) (18 квітня 2024 року)

Beermaster Brewery & Pub – паб з власною броварнею, стильним та затишним інтер’єром.


Договір про співпрацю та організацію взаємовідносин з ТОВ «ПОДОРОЖНИК КИЇВ» (18 квітня 2024 року)

ТОВ «ПОДОРОЖНИК КИЇВ» – найбільша мережа аптек України, що займається офлайн та онлайн торгівлею товарів медичного призначення.
В аптеках представлені ліки перевіреної якості, натуральна косметика європейських брендів, вітаміни, БАДи тощо.


Договір про співробітництво з КП «Фармація» (18 квітня 2024 року)

КП «Фармація» – найбільш розгалужена мережа аптек в місті Києві. Це традиційні аптеки, у яких зосереджена як роздрібна торгівля, так і власне виготовлення лікарських засобів за індивідуальними прописами.


Договір про співробітництво з Київським національним університетом будівництва і архітектури (22 квітня 2024 року)

Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА) – навчальний заклад в Україні з підготовки фахівців для архітектурно-будівельної галузі. В університеті є три наукові інститути, два науково-дослідні комплекси, центр економічних досліджень і прогнозувань, 11 науково-дослідних лабораторій.


Договір про співробітництво з першою дистанційною школою в Україні «Оптіма» (23 квітня 2024 року)

17.08.2021
433884
38286
остання редакція 25.04.2024
43155