Провідні спеціалісти
технологій та бізнесу
ПРОВІДНІ СПЕЦІАЛІСТИ ПО РОБОТІ ЗІ СТУДЕНТАМИ
ПРОВІДНІ СПЕЦІАЛІСТИ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
Спеціаліст |
Контакти |
Освітня програма |
Курс |
Група |
Мілян Наталія Олександрівна |
(044) 531-49-30 А-527 |
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
1 |
10,11 |
2 |
9,10,11 |
|||
3 |
6,7,8 |
|||
4 |
5,6 |
|||
Землеустрій та кадастр |
1 |
12 |
||
2 |
12 |
|||
3 |
9 |
|||
4 |
7 |
|||
Ресторанні технології та бізнес |
2м |
6 |
||
Ресторанні технології |
1м |
7 |
||
Крафтові технології |
2м |
7 |
||
1м |
8 |
|||
Землеустрій та кадастр |
2м |
8 |
||
1м |
9 |
|||
Богданова Юлія Сергіївна |
(044) 531-49-30 А-527 |
Міжнародний туризм |
1 |
18,19,20а |
2 |
17,18,19а |
|||
3 |
15,16,17 |
|||
4 |
12,13,14а |
|||
Креативні індустрії та управління бізнесом |
1 |
4,5 |
||
2 |
5,6 |
|||
3 |
4 |
|||
Спортивний менеджмент |
1 |
9 |
||
Міжнародний туристичний бізнес |
1м |
12а |
||
2м |
12,13а |
|||
Міжнародний спортивний менеджмент та рекреація |
2м |
3 |
||
Міжнародний спортивний менеджмент |
1м |
5 |
||
Проджект менеджмент |
1м |
6а |
||
2м |
4,5а |
|||
Плитій Ганна Петрівна |
(044) 531-49-30 А-527 |
Готельно-ресторанно справа та кейтеринг |
1 |
13,14,15,16,17а |
Готельно-ресторанна справа |
2 |
13,14,15, 16а |
||
3 |
10,11,12,13,14а |
|||
4 |
8,9,10,11а |
|||
Готельний і ресторанний девелопмент |
1м |
10 |
||
2м |
9 |
|||
Міжнародний готельний та ресторанний бізнес |
1м |
11 |
||
2м |
10,11 |
|||
Лихманюк Надія Олександрівна |
(044) 531-49-30 А-527 |
Фізична культура і спорт |
1 |
1 |
2 |
1 |
|||
3 |
1 |
|||
4 |
1 |
|||
Дизайн середовища |
1 |
2,3 |
||
Дизайн |
2 |
2,3,4 |
||
3 |
2,3 |
|||
4 |
2,3 |
|||
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
1 |
6,7,8а |
||
2 |
7,8 |
|||
3 |
5 |
|||
4 |
4 |
|||
Лакшері менеджмент та маркетинг |
1м |
2 |
||
2м |
1 |
|||
Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності |
1м |
3,4 |
||
2м |
2 |
|||
Графічний дизайн |
1м |
1 |
ПРОВІДНІ СПЕЦІАЛІСТИ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
Спеціаліст |
Контакт |
Освітня програма |
Курс |
Група |
Бабич Ірина Олегівна |
(044) 531-47-36 А-529 |
Графічний дизайн |
1м |
1 |
Лакшері менеджмент |
1м |
2 |
||
Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності |
1м |
3 |
||
Проджект менеджмент |
1м |
4 |
||
Ресторанні технології |
1м |
5 |
||
Крафтові технології |
1м |
6 |
||
Міжнародний готельний та ресторанний бізнес |
1м |
7 |
||
Міжнародний туристичний бізнес |
1м |
8 |
||
Міжнародний туризм |
2 |
7 |
||
Готельно-ресторанна справа |
2 |
6 |
||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
2 |
8 |
||
Фізична культура та спорт |
2 |
1 |
||
Дизайн |
2 |
2 |
||
Креативні індустрії та управління бізнесом |
2 |
3 |
||
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
2 |
4 |
||
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
2 |
5 |
||
Землеустрій та кадастр |
2 |
9 |
||
Трихліб Наталія Григорівна |
(044) 531-47-36 А-529 |
Фізична культура та спорт |
1 |
1 |
Спортивний менеджмент |
1 |
5 |
||
Дизайн середовища |
1 |
1 |
||
Дизайн |
4 |
2 |
||
Креативні індустрії та управління бізнесом |
1 |
3 |
||
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
1 4 |
4 2 |
||
Технологія та організація ресторанного господарства |
1 |
6 |
||
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
4 |
3 |
||
Землеустрій та кадастр |
1 4 |
7 4 |
||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
1 |
8 |
||
Готельно-ресторанна справа |
4 |
5, 8 |
||
Міжнародний туризм |
1 4 |
9 6 |
||
Готельний і ресторанний девелопмент |
2м |
7 |
||
Міжнародний готельний та ресторанний бізнес |
2м |
8 |
||
Міжнародний туристичний бізнес |
2м |
9 |
||
Лакшері менеджмент і маркетинг |
2м |
1 |
||
Ресторанні технології та бізнес |
2м |
4 |
||
Крафтові технології |
2м |
5 |
||
Землеустрій та кадастр |
2м |
6 |
||
Проджект менеджмент |
2м |
3 |
||
Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності |
2м |
2 |
||
Cолошенко Олена Григорівна |
(044) 531-47-36 А-529 |
Фізична культура та спорт |
3 |
1 |
Дизайн |
3 |
2 |
||
Креативні індустрії та управління бізнесом |
3 |
3 |
||
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
3 |
4 |
||
5 |
1,9 |
|||
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
3 |
5 |
||
5 |
2 |
|||
Землеустрій та кадастр |
3 |
6 |
||
Готельно-ресторанна справа |
3 |
7, 9 |
||
5 |
3,8 |
|||
Міжнародний туризм |
3 |
8 |
||
5 |
4,10 |

