Провідні спеціалісти
технологій та бізнесу
ПРОВІДНІ СПЕЦІАЛІСТИ ПО РОБОТІ ЗІ СТУДЕНТАМИ
Богданова Юлія Сергіївна |
Лихманюк Надія Олександрівна |
Плитій Ганна Петрівна |
ПРОВІДНІ СПЕЦІАЛІСТИ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
Спеціаліст |
Контакти |
Освітня програма |
Курс |
Група |
Мілян Наталія Олександрівн |
(044) 531-49-30 А-527 |
Ресторанні технології та фуд-дизайн |
1 |
9 |
2 |
6 |
|||
3 |
5 |
|||
Харчові технології |
2 |
7мб |
||
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
1 |
10,11 |
||
2 |
7,8 |
|||
3 |
6 |
|||
4 |
6, 7, 23с |
|||
Землеустрій та кадастр |
1 |
12 |
||
2 |
9 |
|||
3 |
7 |
|||
Ресторанні технології та бізнес |
2м |
7, 15 |
||
1м |
6 |
|||
Крафтові технології |
2м |
8 |
||
1м |
7 |
|||
Землеустрій та кадастр |
2м |
9 |
||
1м |
8 |
|||
Богданова Юлія Сергіївна |
(044) 531-49-30 А-527 |
Міжнародний туризм |
2 |
15, 16, 17а |
3 |
12, 13, 14а |
|||
4 |
17, 18, 20а |
|||
1 |
17, 18, 19а |
|||
Креативні індустрії та управління бізнесом |
1 |
5,6 |
||
2 |
4 |
|||
Міжнародний туристичний бізнес |
1м |
12, 13ам |
||
2м |
13, 14ам |
|||
Міжнародний спортивний менеджмент та рекреація |
1м |
3 |
||
2м |
4 |
|||
Проджект менеджмент |
1м |
4, 5ам |
||
2м |
5, 6ам |
|||
Плитій Ганна Петрівна |
(044) 531-49-30 А-527 |
Готельно-ресторанно-справа |
1 |
13 – 15, 16а |
2 |
10 – 13, 14а 13мб |
|||
3 |
8 – 10, 11а |
|||
4 |
9 - 13, 15а |
|||
Готельний і ресторанний девелопмент |
1м |
9, |
||
2м |
10, |
|||
Міжнародний готельний та ресторанний бізнес |
1м |
10м, 11ам |
||
2м |
11м, 12ам |
|||
Лихманюк Надія Олександрівна |
(044) 531-49-30 А-527 |
Спортивний менеджмент |
1 |
1 |
2 |
1 |
|||
3 |
1 |
|||
4 |
1 |
|||
Дизайн |
1 |
2, 3,4 |
||
2 |
2, 3 |
|||
3 |
2, 3 |
|||
4 |
2 |
|||
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
1 |
7,8 |
||
2 |
5 |
|||
3 |
4 |
|||
4 |
3, 4, 5 |
|||
Готельний і ресторанний менеджмент |
3 |
5 |
||
4 |
1, 2, 3 |
|||
Лакшері менеджмент та маркетинг |
1м |
1 |
||
2м |
1 |
|||
Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності |
1м |
2 |
||
2м |
2, 3ам |
ПРОВІДНІ СПЕЦІАЛІСТИ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
Спеціаліст |
Контакт |
Освітня програма |
Курс |
Група |
Бабич Ірина Олегівна |
(044) 531-47-36 А-529 |
Лакшері менеджмент і маркетинг |
2м |
1 |
Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності |
2м |
2 |
||
Міжнародний спортивний менеджмент та рекреація |
2м |
3 |
||
Проджект менеджмент |
2м |
4 |
||
Ресторанні технології та бізнес |
2м |
5 |
||
Крафтові технології |
2м |
6 |
||
Землеустрій та кадастр |
2м |
7 |
||
Готельний і ресторанний девелопмент |
2м |
8 |
||
Міжнародний готельний та ресторанний бізнес |
2м |
9 |
||
Міжнародний туристичний бізнес |
2м |
10 |
||
Міжнародний туризм |
1 |
7 |
||
5 |
4, 15 |
|||
Готельно-ресторанна справа |
1 |
6 |
||
5 |
2, 3, 11 |
|||
Спортивний менеджмент |
1 |
1 |
||
Дизайн |
1 |
2 |
||
Креативні індустрії та управління бізнесом |
1 |
3 |
||
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
1 |
4 |
||
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
1 |
5 |
||
Трихліб Наталія Григорівна |
(044) 531-47-36 А-529 |
Дизайн |
3 |
1 |
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
3 |
2 |
||
5 |
1, 12, 13 |
|||
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
3 |
3, 7с |
||
Землеустрій та кадастр |
3 |
4 |
||
Готельно-ресторанна справа |
3 |
5, 8 |
||
Міжнародний туризм |
3 |
6 |
||
Готельний і ресторанний девелопмент |
1м |
7 |
||
Міжнародний готельний та ресторанний бізнес |
1м |
8 |
||
Міжнародний туристичний бізнес |
1м |
9 |
||
Лакшері менеджмент і маркетинг |
1м |
1 |
||
Ресторанні технології та бізнес |
1м |
4 |
||
Крафтові технології |
1м |
5 |
||
Землеустрій та кадастр |
1м |
6 |
||
Проджект менеджмент |
1м |
3 |
||
Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності |
1м |
2 |
||
Cолошенко Олена Григорівна |
(044) 531-47-36 А-529 |
Спортивний менеджмент |
2 |
1 |
Дизайн |
2 |
2 |
||
Креативні індустрії та управління бізнесом |
2 |
3 |
||
Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
2 |
4 |
||
4 |
1,9 |
|||
Технологія та організація ресторанного бізнесу |
2 |
5 |
||
4 |
2 |
|||
Землеустрій та кадастр |
2 |
6 |
||
Готельно-ресторанна справа |
2 |
7, 9 |
||
4 |
3,8 |
|||
Міжнародний туризм |
2 |
8 |
||
4 |
4,10 |