logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет міжнародної торгівлі та права
logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
img

Кампус ДТЕУ

міжнародної торгівлі та права

ДТЕУ - ВИБІР МАЙБУТНІХ ЛІДЕРІВ
Привіт)
Ти потрапив на сторінку найкрутішого факультету ДТЕУ - це "ФМТП".
Хочемо познайомити тебе з нашим університетом і показати наскільки він крутий!
Корпус "А" 
 Центральний корпус нашого університету - корпус «А». Увійшовши до корпуса, Ви опинитесь у надзвичайно гарному гранд холі. Тут розміщено кабінети нашого ректора Анатолія Антоновича Мазаракі та його заступників.
Для Вашого комфортного та продуктивного навчання тут знаходяться нові наукові лабораторії та аудиторії, оснащені якісним та новим обладнанням. А протягом перерви Ви можете поновити свої сили найсмачнішою їжею у сучасних та гарних кафе-їдальнях. Корпус «А» є ідеальним та комфортним  для Вашого навчання!

Корпус «Б»
Корпус «Б» оснащений найсучаснішими інтерактивною бібліотекою та коворкінгом «KNUTE HUB», в яких Ви можете спокійно зосередитися на навчанні та плідно попрацювати. Окрім цього там є лекційні аудиторії з LED-екранами, в яких студенти якісно сприймають нову інформацію не лише на слух, а й візуально! Наші студенти також обожнюють корпус «Б» за його зону відпочинку «Венеція», в якій Ви можете відпочити та подихати свіжим повітрям під час перерв. Не менш важливою та визначною памʼяткою цього корпусу є кафе «Венеція», в якій кожен полюбляє дуже смачно підкріпитися.

Корпус «В»
Корпус "В" - це конгрес-центр, серце найяскравіших та незабутніх заходів університету. Саме тут у стінах найбільшої актової зали університету кожного року проходять такі заходи як: «Дебют першокурсника», «Місс ДТЕУ», «Студенська ліга» та багато інших цікавих концертів! А також кожен абітурієнт перед тим, як офіційно стати студентом ДТЕУ, відвідує корпус «В» під час вступної кампанії.
Корпус «Е»
Кожен студент ДТЕУ полюбляє наш корпус «Е» за найсмачнішу та найбільшу їдалню. Не існує людини в нашому університеті, яка б не скуштувала славнозвісну котлету по-київськи тут. Окрім цього в корпусі «Е» знаходяться сервіс-класи та кулінарна студія для навчання наших студентів! 

 
Корпус «Л»
Корпус «Л» є одним з найгарніших корпусів ДТЕУ. В ньому розміщені дуже комфортні та затишні аудиторії для проведення практичних занять. Родзинкою даного корпуса є наявність мультимедійної лінгафонної лабораторії, яка оснащена сучасним обладнанням, спеціальним програмним забезпеченням для вивчення іноземних мов, інтерактивною дошкою з проектором, акустичною системою озвучування приміщення, а також комунітаційним обладнанням для організації локальної мережі.
Студенти з легкістю можуть провести час за обговоренням спільних проектів та навчання, або відвідати конференцію тощо в найкрутішому «Phygital hub». Окрім цього корпус «Л» має спортивну залу, де студенти займаються спортом та укріпленням свого фізичного здоровʼя.
Спортивні манежі
На території нашого університету розміщено два великих спортивних манежи з професійним покриттям. Манеж № 1 має покриття «Мондо», а манеж № 2 - «Терафлекс». Саме тут Ви можете продуктивно та якісно провести своє тренування!

 Smart-бібліотека 

SMART-бібліотека є неймовірним місцем ДТЕУ. Адже саме тут студенти та викладачі мають можливість як продуктивно попрацювати, так і цікаво та креативно розважитись. Це місце поєднує в собі наукометричні бази даних з усього світу, сучасні компʼютери, VR-окуляри для занурення у віртуальну реальність та багато іншого. Саме у SMART-бібліотеці викладачі та студенти можуть проводити цікаві конференції, лекції та заняття за допомогою SMART-WALL або плазмової панелі. Окрім цього в цьому сучасному просторі можна удосконалити свої навички кібер-спорту або ж просто почитати книжку )

Гуртожитки

 ДТЕУ має 7 гуртожитків. Кожен з гуртожитків обладнаний комфортними та сприятливими умовами для проживання, а саме: гарні ремонти та меблі, обладнані сучасною побутовою технікою кухні , оновлені сантехнічні обладнання та вентиляційні системи,тощо. Також більшість  гуртожитків мають блочну систему організації кімнат. Для студентів у гуртожитках обладнані читальні зали для самопідготовки, актові зали для проведення культурно-масових заходів, спортивні майданчики на території студмістечка.  Отже, для вашого комфорту робимо все можливе. Сподіваємось, що наші гуртожитки стануть для Вас другою домівкою, в яку ви повертатиметесь з радістю!

 

16.02.2023
42418
1580
остання редакція 24.05.2023
42418