logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет міжнародної торгівлі та права
logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
img

ДТЕУ підписав Меморандум про співпрацю з ГО "Лабораторія юридичного дизайну"

міжнародної торгівлі та права

 ДТЕУ підписав Меморандум про співпрацю з ГО "Лабораторія юридичного дизайну"

Урочиста подія – підписання Меморандуму про співпрацю між Державним торговельно-економічним університетом та ГО «Лабораторія юридичного дизайну» – відбулася 24 травня. Підписантами виступили ректор університету Анатолій Мазаракі, з однієї сторони, та голова ГО «Лабораторія юридичного дизайну» Вячеслав Пряміцин, з іншої. На зустрічі були присутні представники юридичної спільноти ДТЕУ, як студенти, так і викладачі, які мали можливість поставити запитання нашим партнерам.

Згідно із укладеним Меморандумом сторони домовилися про проведення спільних освітніх та просвітницьких заходів у сфері юридичних інновацій, а також всебічне залучення представників сторін до окреслених ініціатив. Зокрема, досягли домовленості щодо залучення студентів-правників до участі в «Школі юридичного дизайну» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

Варто зазначити, що для сучасного фахівця у правничій галузі надзвичайно важливо йти в ногу з часом та здобувати нові знання не тільки за своєю спеціальністю, але й вивчати новітні технології для оптимізації власної роботи та економії часу.

Дякуємо нашим партнерам за реалізацію важливої ініціативи!


13.06.2023
42418
209
остання редакція 13.06.2023