logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет міжнародної торгівлі та права
logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
img

Подяка від Київської торгово-промислової палати

міжнародної торгівлі та права

Державний торговельно-економічний університет має значний досвід у підготовці фахівців для сфери економіки і торгівлі. Уже не один рік здобувачі вищої освіти факультету міжнародної торгівлі та права проходять практику в Київській торгово-промисловій палаті, яка є постійним партнером університету і активним учасником освітнього процесу.

У цьому році Київська торгово-промислова палата особливо відзначила якість підготовки нашим університетом фахівців. Здобувачка вищої освіти факультету міжнародної торгівлі та права за освітньою програмою "Міжнародна економіка" (англійська мова викладання) Дарія Божко проходила практику в Центрі медіа, реклами та інтернет-просування Київської торгово-промислової палати в серпні 2023 року. Під час практики Дарія виявила відповідальність, прагнення до навчання та креативність. Важливим її внеском у роботу Київської торгово-промислової палати стала підготовка каталогу "Експортери міста Києва-2023". 

Університет висловлює вдячність Київській торгово-промисловій палаті за створені умови для проходження здобувачами вищої освіти практичної підготовки, що сприяє подальшому формуванню їх фахових та загальних компетентностей під час навчання за спеціальністю та для успішного працевлаштування. Наша спільна робота є важливим кроком у підготовці молодих фахівців для висококонкурентних ринків економіки та торгівлі

04.10.2023
42418
133
остання редакція 04.10.2023
42418