logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Публікації

Центр досліджень управління асортиментом, якістю та безпечністю харчових продуктів

  1. Prytulska N., Antiushko D., Osyka V. Application of good manufacturing practices in the production of food products for special medical purposes  Україна, Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2023. №3 (13 (123). Р. 52–58. (др. ар. 0,44)
  2. Iakubchak, O., Adamenko, L., Taran, T., Sydorenko, O., Rozbytska, T., Tverezovska, N.,Israelian, V., Holembovska, N., Menchynska, A., Ivaniuta, A.The study of the cytotoxic effect of disinfectants. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 17, 82–95.
  3. Белінська С.О. Нестеренко Н.А The effect of storage temperature on the quality of avocado fruits from different climatic zones.         Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023, Volume 17, Р.289–300. 
  4. Antiushko, D., Bozhko, T., Osyka, V., Shapovalova, N. Ensuring environmental protection and economic renewal through organic production certification.Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4 (13 (118)),
  5. Tarbi A., Chtouki T., Sellam M.A., Benahmed A., Elkouari Y., Erguig H., Migalska-Zalas A., Goncharova I., Taboukha S., Tlemçani M. Deformed ternary phosphides III-P for efficient light control in optoelectronic applications. Lasers in Manufacturing and Materials Processing 2023. Available online 03 July 2023. (Scopus, Impact Factor 2.446)
  6. Roskladka A. System Analysis of the Internal and External Migration Processes in Ukraine/ A. Roskladka, N. Roskladka, O. Romanyuk, T. Troianovska-Korobeinikova, L. Savytska // Babichev, S., Lytvynenko, V. (eds) Lecture Notes in Data Engineering, Computational Intelligence, and Decision Making. ISDMCI 2022. Lecture Notes on Data Engineering and Communications Technologies, vol 149. pp 302–319. Springer, Cham, 2023. https://doi.org/10.1007/978-3-031-16203-9_18287 (Scopus).
  7. Termogravimetric study of fish&plant semi-products which made from raw and blanched azov gobies and wheat branе/ N. Prytulska, D. Fedorova, M. Lazarenko, О. Vasylieva, T. Yudina// Україна, Східно-Європейський журнал передових технологій – 2016. – № 6/11 (84) – С. 22-29. (Scopus, Index Copernicus).

12.01.2024
43630
156
остання редакція 12.01.2024
43630