logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Заходи

Центр досліджень управління асортиментом, якістю та безпечністю харчових продуктів

Науковці досліджницького центру систематично представляють свої здобутки на симпозіумах та конференціях Міжнародного товариства товарознавців і технологів (IGWT)


Проведено науковий семінар "Внутрішні аудити систем управління: сутність, значення, рекомендації щодо проведення"


Круглий стіл «Sugar substitutes»

24.10.2023 р. відбувся Круглий стіл на тему: «Sugar substitutes». Гостем заходу став представник міжнародної спільноти Португалії, PhD, доцент Факультету Інженерії Університету Порту Володимир Ткач. Науковець виступив з англомовною доповіддю "Sugar substitutes: modern trends application"

12.01.2024
43630
93
остання редакція 12.01.2024