Центр досліджень управління асортиментом, якістю та безпечністю харчових продуктів
- ГОРДІЄВСЬКА К. (2023). Фактори
формування та збереження споживних властивостей горілки. Інновації
в підприємництві і торгівлі: збірник наукових статей магістрів.
ДТЕУ.
- МИРЕЦЬ І. (2023)Кваліметрія сухих
вершків, що реалізуються на ринку України. Інновації в
підприємництві і торгівлі: збірник наукових статей магістрів.
ДТЕУ.
- ХОМІЦЬКИЙ Д.(2023) Стан ринку
попкорну в Україні. Інновації в підприємництві і торгівлі: збірник
наукових статей магістрів. ДТЕУ.
- КОВАЛЬЧУК Д.(2023) Прогнозування
якості та управління ланцюгами постачання сублімованих харчових
продуктів. Інновації в підприємництві і торгівлі: збірник наукових
статей магістрів. ДТЕУ.
Випускні кваліфікаційні
дослідження
- Мішина А. В. (2023) Прогнозування
якості та управління ланцюгами постачання фаршу рибного
замороженого. ДТЕУ
- Фоміна К. Г.(2023) Позиціювання та
управління ланцюгами збуту насіння ріпаку. ДТЕУ
- Середа А.І. (2023) Експертиза
якості олії рапсової. ДТЕУ
- Тертична В. М. Позиціювання снеків
м’ясних. ДТЕУ
остання редакція 12.01.2024