logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Наукова робота студентів

Центр досліджень управління асортиментом, якістю та безпечністю харчових продуктів

Наукові статті
  • ГОРДІЄВСЬКА К. (2023). Фактори формування та збереження споживних властивостей горілки. Інновації в підприємництві і торгівлі: збірник наукових статей магістрів. ДТЕУ.
  • МИРЕЦЬ І. (2023)Кваліметрія сухих вершків, що реалізуються на ринку України. Інновації в підприємництві і торгівлі: збірник наукових статей магістрів. ДТЕУ.
  • ХОМІЦЬКИЙ Д.(2023) Стан ринку попкорну в Україні. Інновації в підприємництві і торгівлі: збірник наукових статей магістрів. ДТЕУ.
  • КОВАЛЬЧУК Д.(2023) Прогнозування якості та управління ланцюгами постачання сублімованих харчових продуктів. Інновації в підприємництві і торгівлі: збірник наукових статей магістрів. ДТЕУ.
Випускні кваліфікаційні дослідження
  • Мішина А. В. (2023) Прогнозування якості та управління ланцюгами постачання фаршу рибного замороженого. ДТЕУ
  • Фоміна К. Г.(2023) Позиціювання та управління ланцюгами збуту насіння ріпаку. ДТЕУ
  • Середа А.І. (2023) Експертиза якості олії рапсової. ДТЕУ
  • Тертична В. М. Позиціювання снеків м’ясних. ДТЕУ

12.01.2024
43630
89
остання редакція 12.01.2024