logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Дослідники

Центр досліджень харчових та ресторанних технологій

ФЕДОРОВА Діна Володимирівна

Доктор технічних наук, професор

d.fedorova@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

фундаментальні і прикладні дослідження у сфері дослідження сировини, харчових продуктів і створення технологій харчової продукції для оздоровчого і спеціального дієтичного споживання

         

ЮДІНА Тетяна Іллівна

Доктор технічних наук, професор

t.yudina@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

фундаментальні та прикладні дослідження у галузі технологій харчової продукції із заданими властивостями на основі вторинної молочної і рослинної сировини

        

  

ГНІЦЕВИЧ Вікторія Альбертівна

Доктор технічних наук, професор

v.gnitsevich@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

фундаментальні та прикладні дослідження в галузі розроблення технологій харчових продуктів із заданими властивостями на основі молочної і рослинної сировини

        

СИДОРЕНКО Олена Володимирівна

Доктор технічних наук, професор

o.sydorenko@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

безпечність та якість споживчих товарів, прогнозування якості та конкурентоспроможності товарів, експертна та дегустаційна оцінка товарів, товарні категорії, комерційна логістика, інновації в освіті

      

ГРАБОВСЬКА Олена Вячеславівна

Доктор технічних наук, професор

o.hrabovska@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

харчові технології, технології полісахаридів, виробництво крохмалю і крохмалепродуктів, інноваційні техніки і прийоми у ресторанних технологіях

        

ВІТРЯК Оксана Павлівна

Кандидат технічних наук, доцент

o.vitryak@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

інноваційні технології харчових продуктів і напоїв; використання рослинної пряно-ароматичної сировини у технології десертів і напоїв; НАССР у харчових технологіях.

        

ПЕРЕПЕЛИЦЯ Мирослава Павлівна

Кандидат технічних наук, доцент

m.perepelytsya@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного бізнесу

        


МЕДВЕДЄВА Анжеліка Олександрівна

Кандидат технічних наук, доцент

a.medvedeva@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

наукові дослідження в галузі розроблення технологій харчової продукції з використанням біологічно активної сировини і дієтичних добавок

         

АНТОНЮК Ірина Юріївна

Кандидат технічних наук, доцент

i.antonyuk@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

наукові дослідження в галузі розроблення технології кулінарної продукції спрямованої біологічної дії для різних верств населення; інновації в організації процесів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.

         

МАРЦИН Тетяна Олександрівна

Кандидат технічних наук, доцент

t.martsyn@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного бізнесу, НАССР для HoReCa

       

РАСУЛОВА Алла Миколаївна

Кандидат економічних наук, доцент

a.rasulova@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

управління суб’єктами готельного та ресторанного бізнесу; управління дистрибуцією послуг гостинності; управління бізнес-процесами; бізнес-тренінги; Startup-тренінги; бізнес-аналітика у сфері HoReCa; готельний та ресторанний консалтинг, інновінг та стартапінг у сфері гостинності

         

СЕРЕНКО Антон Андрійович

Аспірант

a.serenko@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

технології харчових продуктів із регульованим нутрієнтним складом з використанням вторинної молочної сировини

       

ЛАНСЬКА Віта Дмитрівна

Аспірант

v.lanska@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

технологія безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною картоплі

ДОРОНІН Кирило Андрійович

Аспірант

k.doronin@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

технологія ферментованих паст з бобових з використанням стартових культур

ВЕНГЛІНСЬКИЙ Олександр Ростиславович

Аспірант

o.venhlinskyy@knute.edu.ua

Коло наукових інтересів:

технологія безглютенових мафінів для дітей з особливими дієтичними потребами

15.01.2024
43630
254
остання редакція 03.05.2024
42783