Дослідники
Центр досліджень харчових та ресторанних технологій
ФЕДОРОВА Діна Володимирівна Доктор технічних наук, професор Коло наукових інтересів: фундаментальні і прикладні дослідження у сфері дослідження
сировини, харчових продуктів і створення технологій харчової
продукції для оздоровчого і спеціального дієтичного споживання ЮДІНА Тетяна Іллівна Доктор технічних наук, професор Коло наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження у галузі технологій
харчової продукції із заданими властивостями на основі вторинної
молочної і рослинної сировини ГНІЦЕВИЧ Вікторія Альбертівна Доктор технічних наук, професор Коло наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження в галузі розроблення
технологій харчових продуктів із заданими властивостями на основі
молочної і рослинної сировини СИДОРЕНКО Олена Володимирівна Доктор технічних наук, професор Коло наукових інтересів: безпечність та якість споживчих товарів, прогнозування якості та
конкурентоспроможності товарів, експертна та дегустаційна оцінка
товарів, товарні категорії, комерційна логістика, інновації в
освіті ГРАБОВСЬКА Олена
В’ячеславівна Доктор технічних наук, професор Коло наукових інтересів: харчові технології, технології полісахаридів, виробництво
крохмалю і крохмалепродуктів, інноваційні техніки і прийоми у
ресторанних технологіях ВІТРЯК Оксана Павлівна Кандидат технічних наук, доцент Коло наукових інтересів: інноваційні технології харчових продуктів і напоїв; використання
рослинної пряно-ароматичної сировини у технології десертів і
напоїв; НАССР у харчових технологіях. ПЕРЕПЕЛИЦЯ Мирослава Павлівна Кандидат технічних наук, доцент Коло наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного
бізнесу МЕДВЕДЄВА Анжеліка Олександрівна Кандидат технічних наук, доцент Коло наукових інтересів: наукові дослідження в галузі розроблення технологій харчової
продукції з використанням біологічно активної сировини і дієтичних
добавок АНТОНЮК Ірина Юріївна Кандидат технічних наук, доцент Коло наукових інтересів: наукові дослідження в галузі розроблення технології кулінарної
продукції спрямованої біологічної дії для різних верств населення;
інновації в організації процесів обслуговування споживачів у
закладах ресторанного господарства різних типів і класів. МАРЦИН Тетяна Олександрівна Кандидат технічних наук, доцент Коло наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного
бізнесу, НАССР для HoReCa РАСУЛОВА Алла Миколаївна Кандидат економічних наук, доцент Коло наукових інтересів: управління суб’єктами готельного та ресторанного бізнесу;
управління дистрибуцією послуг гостинності; управління
бізнес-процесами; бізнес-тренінги; Startup-тренінги;
бізнес-аналітика у сфері HoReCa; готельний та ресторанний
консалтинг, інновінг та стартапінг у сфері гостинності СЕРЕНКО Антон Андрійович Аспірант Коло наукових інтересів: технології харчових продуктів із регульованим нутрієнтним
складом з використанням вторинної молочної сировини ЛАНСЬКА Віта Дмитрівна Аспірант Коло наукових інтересів: технологія безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною
картоплі ДОРОНІН Кирило Андрійович Аспірант Коло наукових інтересів: технологія ферментованих паст з бобових з використанням
стартових культур ВЕНГЛІНСЬКИЙ Олександр Ростиславович Аспірант Коло наукових інтересів: технологія безглютенових мафінів для дітей з особливими
дієтичними потребами