logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Заходи

Центр досліджень харчових та ресторанних технологій

14-а Європейська  конференція з нутриціології FENS 2023 14-17 листопада 2023 р. М. Белград, Сербія

Виступ проф. Федорової Д.В. на тему «Вивчення порушень харчової поведінки дітей шкільного віку в умовах стресу війни в Україні»

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція

«ТУРИЗМ ХХІ СТОЛІТТЯ: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ ТА ЦИВІЛІЗАЦІЙНІ ЦІННОСТІ»

Науково-практична конференція «Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності» об'єднала понад 80 кращих науковців, освітян, представників влади та бізнесу з України, Польщі, Фінляндії, Великої Британії. Конференція відбулася 23 травня 2023 року на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Учасники зосередили увагу на важливості проведення конференції в сучасних умовах та вирішенні питань, пов’язаних з відновленням індустрії гостинності у повоєнний період.

Проведення наукового заходу відбулося у теплій та дружній атмосфері, викликало жваву дискусію. Доповіді, представлені вітчизняними та іноземними науковцями і практиками у рамках пленарного засідання, забезпечили високий науковий рівень конференції. ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ:

1. Світовий туристичний ринок: постпандемічні наслідки та пріоритети зростання у повоєнний період.

2. Ресторанний теруар: глобальні тренди та локальні практики технологій.

3. Гостинність: глобальні виклики та пріоритетні напрями післявоєнного відновлення

4. Стратегії спортивного менеджменту ХХІ століття.

5. Дизайн: тренди, виклики та можливості

На конференції було представлено актуальні презентаційні матеріали, що сприяли активному обговоренню та висловленню думок учасників стосовно глобальних викликів і стратегічних пріоритетів відновлення індустрії гостинності у післявоєнний період.

Програма конференції

Фотозвіт

ІІ Міжнародна Осіння Школа Жана Моне  «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів»

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні» в рамках проекту програми ЄС ЕРАЗМУС + Жан Моне Модуль

Наукові заходи були проведені  24.10.2023 року на базі Національного університету харчових технологій, м. Київ, Україна

У заходах взяли участь НПП кафедри технології і організації ресторанного господарства у складі: д.т.н., проф. Гніцевич В.А., д.т.н., проф. Юдіна Т.І., д.т.н., проф. Кравченко М.Ф., к.т.н., доц. Вітряк О.П., к.т.н., доц. Антонюк І.Ю., к.т.н., доц. Медведєва А.О., асистент Краєвська С.П.

      

Учасники отримали СЕРТИФІКАТИ.

   

     Нетворкінг "Концепція смарт-харчування школярів: синергія кулінарних традицій та інновацій»  у рамках партнерського форуму «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями»

Науковий захід відбувся 9 лютого 2021 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету. Основна мета заходу – презентація спільних напрацювань кафедри технології і організації ресторанного господарства та фахівців Інституту громадського здоров'я ім. О. М. Марзеєва щодо підготовки збірника рецептур (технологічних карт) кулінарних страв, виробів і напоїв для шкільного харчування, що сприятиме забезпеченню дітей здоровим, якісним та корисним харчуванням.

У рамках заходу НПП кафедри: Федорова Д.В., Юдіна Т.І., Гніцевич В.А., Вітряк О.П., Медведєва А.О., Кочерга В.І., Онопрієнко Г.Я. презентували розроблений «Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей  шкільного віку. Для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соціального захисту». Викладацький склад кафедри технології та організації ресторанного господарства спільно із фахівцями ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» НАМН України у 2021 році брали участь у розробленні технологій та підготовці навчального посібника «Збірника рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей  шкільного віку. Для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соціального захисту». Навчальний посібник рекомендований до друку вченими радами КНТЕУ та ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України». Додатковий тираж Збірника надруковано у 2022 році.

                                               

15.01.2024
43630
87
остання редакція 03.05.2024
42783