Центр досліджень Суспільства 5.0
- BONDAR K.,
Competitiveness of the chain in the global market of services //
International hotel and restaurant business trends: articles’s
collection of master programs students / [executive editor A. A.
Mazaraki]. – K.: State University of Trade and Economics, 2023. –
42p.
- KAPRALOVA D.,
Marketing strategy of premier palace hotels in the global market //
International hotel and restaurant business trends: articles’s
collection of master programs students / [executive editor A. A.
Mazaraki]. – K.: State University of Trade and Economics, 2023. –
42p.
- KOSENKO K., Corporate HR
management system of an international hotel chain // International
hotel and restaurant business trends: articles’s collection of
master programs students / [executive editor A. A. Mazaraki]. – K.:
State University of Trade and Economics, 2023. – 42p.
- MOSIIUK A., Branding of
the national hotel chain on the global service market //
International hotel and restaurant business trends: articles’s
collection of master programs students / [executive editor A. A.
Mazaraki]. – K.: State University of Trade and Economics, 2023. –
42p.
- MOTORNYI Y., Corporate
service quality standards of the international restaurant chain //
International hotel and restaurant business trends: articles’s
collection of master programs students / [executive editor A. A.
Mazaraki]. – K.: State University of Trade and Economics, 2023. –
42p.
- RIABYTSIA O., Sales
management system of the hotel and restaurant business //
International hotel and restaurant business trends: articles’s
collection of master programs students / [executive editor A. A.
Mazaraki]. – K.: State University of Trade and Economics, 2023. –
42p.
- UZHVA D., New
technologies in the hospitality // International hotel and
restaurant business trends: articles’s collection of master
programs students / [executive editor A. A. Mazaraki]. – K.: State
University of Trade and Economics, 2023. – 42p.
- VOLYNETS A., Types of
diversification of services in the international hotel bussines //
International hotel and restaurant business trends: articles’s
collection of master programs students / [executive editor A. A.
Mazaraki]. – K.: State University of Trade and Economics, 2023. –
42p.
- ZAHORUIKO A.,
Distribution system of services of international hotel chains //
International hotel and restaurant business trends: articles’s
collection of master programs students / [executive editor A. A.
Mazaraki]. – K.: State University of Trade and Economics, 2023. –
42p.
- БІЛІЧЕНКО
А.,Персоніфікація продажів у преміум-сегменті:
маштабування переваг та оптимізація VIP-досвіду //
Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- ГЕРАЩЕНКО Я.,
Стратегування сервісу суб‘єкта гостинності // Luxary Industry: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- ГОНЧАРЕНКО В.,
Диверсифікація як інструмент управління
бізнес-процесамипідприємства сфери гостинності Lyxary – сегменту //
Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- ІЛЬЧЕНКО А.,
Розроблення програм лояльності споживачів Lyxary – сегменту //
Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- ІВАЩИШИН М., Технології
дистрибуції VIP- послуг суб‘єкта гостинності // Luxary Industry:
зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої
освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ :
Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- КОВАЛЬ А., Концепти
обслуговування VIP- споживачів суб‘єкта гостинності // Luxary
Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- МОСКАЛЕНКО О., Цифрові
технології дистрибуції VIP-послуг суб‘єкта гостинності // Luxary
Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- СІКОРСЬКА Є., Персонал у
системі персоніфікації VIP-послуг у готельному бізнесі // Luxary
Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- СУЧЕК Л., Детермінанти
VIP-сервісу у сфері гостинності // Luxary Industry: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 123c.
- ТРЕБУКОВ М., Управління
конкурентоспроможністю суб'єкта гостинності на ринку Luxary-послуг
// Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
123c.
- АНДРУШКО Д., Брендинг
суб‘єкта гостинності на ринку Luxary-послуг // Luxary Industry: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- БАГАТИР Д., Стандарти
VIP-сервісу у сфері гостинності // Luxary Industry: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 123c.
- БАГАТИР Д., Стандарти
VIP-сервісу у сфері гостинності // Luxary Industry: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 123c.
- ЖИВОТОВСЬКА І.,
Корпоративні стандарти обслуговування VIP-споживачів суб‘єкта
гостинності // Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
123c.
- КОВАЛЬЧУК К., Стратегії
диверсифікації послуг суб’єкта гостинності на ринку Luxary
–послуг // Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
123c.
- КРИВОЙ В., Цифровізація
дистрибуції VIP- послуг у сфері гостинності // Luxary Industry: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- ЛІТВІНЕНКО
В.,Концептуальні засади формування персонального маркетингу
суб'єкта гостинності для сегментів VIP споживачів // Luxary
Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 123c.
- МАРГУШЕВА О., Технології
та моделі управління поведінкою VIP-споживачів суб‘єкта гостинності
// Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
123c.
- ПЕДЧЕНКО М., Стратегії
просування послуг суб’єкта гостинності для сегментів VIP споживачів
// Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
123c.
- РОТАЧ Ю.,Інструменти
побудови бренду у Digital-середовищі // Luxary Industry: зб. наук.
ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 123c.
- ШАЛИГІНА А.,Поведінкові
фактори управління поведінкою VIP-споживачів суб‘єкта гостинності.
// Luxary Industry: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
123c.
- БАСЕНКО О., Технологічні
іннвації в готельному бізнесі // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ЗИМКА І., Особливості
концепції мережевих готелів // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- КРАВЧУК А., Проєктування
готелю у туристичній дестинації міста Києва // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- КУДРЕНКО М., Туристична
дестинація та її інфраструктура // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ЛАХТУНОВ Б., Проєкт
готелю у туристичній дестинації «Пуща Водиця» міста Києва //
Готельний і ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів
другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. /
[за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023.
– 146c.
- МАКСИМЕНКО А., Тренди
розвитку бутік-готелів в Україні // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- НЕГРІЙ О., Тенденції
розвитку і функціонування СПА-готелів // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ПАНАСЮК Є.,
Функціональні вимоги проектування бізнес готелю // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- РОМАНЬОК В., Особливості
розробки бізнес плану для Смарт-готелю // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- САВІН В.,
Перспективи розвитку Бутик-готелю у м. Одеса // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- СКРИПКА Т., Аналіз
перспективи розвитку сфери гостинності Закарпаття // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- СУПРУНЕНКО В.,
Перспективи розвитку конгрес-готелів в Україні // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ЧЕЧЬОТКА Ю., Вплив
легалізації грального бізнесу на розвиток готельної справи //
Готельний і ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів
другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. /
[за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023.
– 146c.
- ШПІЛЬКА І., Система
операційного менеджменту готельного комплексу // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ГОЛОВКО В., Особливості
функціонування готельної індустрії в Україні // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ГРИГОР О., Особливості
концептуального рішення готелів в туристичних дестинаціях //
Готельний і ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів
другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. /
[за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023.
– 146c.
- ДАРМЕНКО Т., Курортні
готелі: стан та перспективи розвитку // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- КАПКАНЕЦЬ А.,Сучасний
стан та проблеми розвитку конгрес-готелів // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- КРАВЧЕНКО С., Тенденції
розвитку готельного бізнесу в Україні // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- КУКСА Д., Реалізація
концепції смарт-готелю можливості і виклики // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- МЕЛЬНИК Л., Передумови
розвитку готельного бізнесу туристичної дестинації «Оболонь», м.
Київ // Готельний і ресторанний девелопмент: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- НОВИК А., Функціональні
особливості бізнес-проектування СПА готелю // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- РОМАНЕНКО О., Дестинація
як територіальна туристична система. // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- СЛОБОДЯНИК Л., Брендинг
готельного концепту в процесі проєктування готелю // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ЦІХОЦЬКА Ю.,
Еко-концепції у сфері гостинності // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ЩУР А., Інноваційні
технології в операційній діяльності готелю // Готельний і
ресторанний девелопмент: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
146c.
- ЮРЧЕНКО Я., Процес
визначення цільових аудиторій споживачів в сфері гостинності
// Готельний і ресторанний девелопмент: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- АНТОНЮК Ю., Інвестиційна
привабливість суб’єкта гостинності // Готельний і ресторанний
менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- БЄЛЯВСЬКА А., Система
performance менеджменту готелю // Готельний і ресторанний
менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- ВОЛОЩУК К., Управління
розвитком суб’єкта сфери гостинності // Готельний і ресторанний
менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- ГРАЖДАН Б.,
Бізнес-адміністрування каналів дистрибуції суб‘єкта гостинності //
Готельний і ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ГУРОВА К.,
Digital-менеджмент якості в індустрії гостинності // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- КЛИМЕНКО Є., Управління
інноваційними процесами суб’єкта гостинності // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ЛУГОВА К., Методичний
базис антикризового управління // Готельний і ресторанний
менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- ТІЩЕНКО К., Стратегія
економічної безпеки суб’єкта гостинності // Готельний і ресторанний
менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- ХАРИТОНОВА К.,Передумови
формування цифрових стратегій ресторану // Готельний і ресторанний
менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 146c.
- ЯКИМЕЦЬ А., Цифрові
стратегії в управлінні суб’єктом гостинності // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- АТАМАНЧУК К., Стратегія
конкурентоспроможності суб’єкта гостинності // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- БАБІК Л., Особливості
управління операційною діяльністю підприємства сфери гостинності //
Готельний і ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ВАВРИК Д., Cистема
професійного навчанняперсоналу суб'єкта ресторанного бізнесу //
Готельний і ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ВИНІЧЕК К, Автматизація
інформаційно-комунікаційних систем готельного підприємства //
Готельний і ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- КОВБА Д., Менеджмент
якості суб’єкта гостинності // Готельний і ресторанний менеджмент:
пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів
другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. /
[за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023.
– 146c.
- МАРЧЕНКО М., Цифрові
технології та цифровий маркетинг: інновації в сфері гостинності //
Готельний і ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- МОВЧАН А., Особливості
управління персоналом у сфері гостинності // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ПИВОВАРЕНКО І.,
Корпоративна стратегія суб‘єкта гостинності // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ФЛЕРКО А., Стратегія
цифровізації суб'єктів готельного бізнесу // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ХОМЕНКО Р., Науковий
базис стратегічного управління суб’єктом гостинності // Готельний і
ресторанний менеджмент: пріоритети відновлення та розвитку: зб.
наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ.
торг.- екон. ун-т, 2023. – 146c.
- ДІДОРЕНКО В., Діяльність
ресторанного бізнесу в сучасних умовах ринку // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ А.,
Програми лояльності в готельній індустрії // Міжнародний готельний
і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ А.,
Брендинг національної готельної\ресторанної мережі на світовому
ринку послуг // Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові
виклики: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 204c.
- ДЯЧУК М., Використання
інформаційних технологій у просуванні туристичного продукту
// Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики:
пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів
другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. /
[за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- ЗАЙЧУК Т., Корпоративна
культура як інструмент управління персоналом // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- КАТАНЕНКО І., Стратегія
маркетингу міжнародної готельної мережі // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- КЛІНДУХОВ В.,
Особливості технологічного процесу обслуговування споживачів
ресторанного господарства // Міжнародний готельний і ресторанний
бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук.
ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 204c.
- ОСТАПЕНКО А.,
Конкурентоспроможність міжнародних ресторанних мереж // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ПІВЕНЬ К., Стратегії
маркетингу суб’єктів ресторанного бізнесу // Міжнародний готельний
і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- РОМАНЕНКО Р., Стратегія
диференціації готельного продукту // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- СИЛКО Д., Розвиток
міжнародного ринку готельних послуг // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- СИСОЄВА Ю., Цифровізація
операційної діяльності міжнародної готельної мережі // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ТЕРЕХОВ В., Споживача
лояльність підприємств гостинності // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ТЮТЮННИК К., Стратегії
цифрового менеджменту // Міжнародний готельний і ресторанний бізнес
нові виклики: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 204c.
- ТЮТЮННИК К., Стратегії
цифрового менеджменту // Міжнародний готельний і ресторанний бізнес
нові виклики: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 204c.
- МЕНОЦЦІ М., Роль
диверсифікації послуг у залученні нових сегментів ринку для
готельного бізнесу // Міжнародний готельний і ресторанний бізнес
нові виклики: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 204c.
- АХМУЛЛАЄВА В., Брендинг
та лояльність в ресторанному бізнесі // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- БАБІК Н.,
Інтернет-бронювання послуг міжнародної готельної/ресторанної мережі
// Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики:
пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів
другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. /
[за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- БАРАНОВА Д.,
Корпоративної культури підприємства та її роль у формуванні
конкурентоспроможності підприємства // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ВИСОЦЬКА М., Системи
управління продажами міжнародної готельної мережі // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ГАЦЕНКО А., Система
Revenue-менеджмент міжнародної готельної мережі // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ДРАНІНА В.,
Інтернет-дистрибуція послуг міжнародної ресторанної мережі //
Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети
відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- КОНДРАТЮК М.,
Диверсифікація послуг ресторанної мережі на світовому ринку //
Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети
відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- КОЗЛОВЕЦЬ О., Формування
корпоративної системи менеджменту якості міжнародної ресторанної
мережі // Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики:
пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів
другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. /
[за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- КОРОТЮК А., Цифровізація
маркетингової діяльності міжнародної готельної мережі //
Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети
відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- КОРСУНОВА А., Системи
бронювання в індустрії гостинності // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- КРИЖОВА С., Програми
розвитку міжнародної ресторанної мережі // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- КУЗЬМЕНКО Ю., Програми
підвищення конкурентоспроможності мережі // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ЛІТНАРОВИЧ В., Стратегії
цифровізації менеджменту міжнародної готельної мережі //
Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети
відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- МИХАЛЬЧУК А., Міжнародні
програми споживчої лояльності готельних мереж // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ПЕЛЕШОК Г.,
Інформаційно-комунікаційне забезпечення стратегічного маркетингу //
Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети
відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- ПОЛОСЕНКО А.,
Вертикальна інтеграція як складова формування взаємовідносин в
готельному бізнесі // Міжнародний готельний і ресторанний бізнес
нові виклики: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 204c.
- РИБАЛЬЧЕНКО А., Цифрова
маркетингова стратегія міжнародної готельно-ресторанної справи //
Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети
відновлення та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред.
А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. –
204c.
- САВЧЕНКО А.,
Диверсифікація послуг міжнародних готельних мереж // Міжнародний
готельний і ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення
та розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського)
рівня вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. –
Київ : Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- САУЛЕВИЧ В.,
Корпоративна культура готельного бізнесу: генеза та особливості
формування // Міжнародний готельний і ресторанний бізнес нові
виклики: пріоритети відновлення та розвитку: зб. наук. ст.
здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної
форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ : Держ. торг.- екон.
ун-т, 2023. – 204c.
- ТУРЧИНА Я., Теоретичні
аспекти дистрибуції готельних послуг // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
- ФЕСУН Л., Управління
кадровим потенціалом в готелі // Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес нові виклики: пріоритети відновлення та
розвитку: зб. наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти заочної форми навч. / [за ред. А.А. Мазаракі]. – Київ
: Держ. торг.- екон. ун-т, 2023. – 204c.
Кваліфікаційні
дослідження
- Atmazhova, A. (2023) Innovation
trends of development of boutique hotels.DTEU
- Blok, Y. (2023) Leaving the
russian market as a pr must for global hotel chains.
DTEU
- Filonenko, N. (2023) Internet
distribution system of «Hilton» hotel chain.DTEU
- Kurilov, D. (2023) Using branding
in the hotel business .DTEU
- Milcheva, T. (2023)
Diversification of services in restaurants.DTEU
- Myronchuk, D. (2023) The activism
of business for the environment and society.DTEU
- Prikhodko, A. (2023)
Entertainment in the hotel business. DTEU
- Vintsyk, L. (2023) Мarketing
strategy in hotel business. DTEU
- Zlateva, M. (2023) Space
hotel-vacation of the future: myth or reality?
DTEU
- Антонюк, Ю.О. (2023) Готельний
бізнес: виклики сьогодення. ДТЕУ
- Бойко, М.В. (2023). Пост-воєнне
відновлення туризму в Україні. ДТЕУ
- Виноградний, О.Р. (2023).
Характеристика КВЕДУ у сфері обслуговування. ДТЕУ
- Волошина, В. Б. (2023). Сучасні
тенденції розвитку готельного бізнесу. ДТЕУ
- Вощинська, А. А. (2023).
Управління персоналом в умовах воєнного стану. ДТЕУ
- Гавліцький, Д. Г. (2023).
Розвиток туризм в контексті реновації. ДТЕУ
- Гавліцький, Д. Г. (2023). Світова
співпраця готельних підприємств, як підтримуючий фактор під час
війни.. ДТЕУ
- Гаврилюк, В. В. (2023). Деймінг
готельного бізнесу . ДТЕУ
- Гурова, К. В. (2023).
Digital-менеджмент якості в індустрії гостинності. ДТЕУ
- Гурова, К. В. (2023). Індустрія
гостинності України у фокусі війни. ДТЕУ
- Дасік, О. В. (2023). Прояви та
методи боротьби з недобросовісною конкуренцією у сфері гостинності.
ДТЕУ
- Добровольський, А. Г. (2023).
Поведінка споживачів під час війни на прикладі ресторану «За двома
зайцями». ДТЕУ
- Долінська, А. А. (2023).
Технології оцінювання професійних компетентностей персоналу
готелів. ДТЕУ
- Дядюк, О.О. (2023). Технології
стрес-менеджменіу в управлінні персоналом ресторану.
ДТЕУ
- Ель-Хаж, К.Б. (2023). Стратегічні
напрями розвитку ресторанного бізнесу Україні. ДТЕУ
- Завеля, Ю. О. (2023).
Клієнтоорієнтованість як інструмент формування конкурентних переваг
підприємств ресторанного господарства. ДТЕУ
- Зайчук, Т. М. (2023).
Корпоративна культура як інструмент управління персоналом.
ДТЕУ
- Зайчук, Т. М. (2023). Оцінка
якості послуг в сфері гостинності. ДТЕУ
- Ігнатенко, С. В. (2023). Реалії
готельно-ресторанного справи: «Як розвивається готельний бізнес під
час війни?». ДТЕУ
- Коваленко, В.А. (2023). Принципи
роботи готелів високого класу під час воєнного положення.
ДТЕУ
- Куцокінь, К. О. (2023).
Особливості організації обліку на підприємствах
готельно-ресторанного бізнесу. ДТЕУ
- Левицький, А.В. (2023). Залучення
клієнтів в готельному бізнесі. ДТЕУ
- Логвинюк, В. О. (2023).
Тайм-менеджмент керівника в умовах цифровізації управлінських
процесів. ДТЕУ
- Логвинюк, В. О. (2023). Вплив
економічної кризи на діяльність готелів під час війни.
ДТЕУ
- Лугова, К. О. (2023). Стратегії
відновлення готельного бізнесу. ДТЕУ
- Лугова, К. О. (2023). Штучний
інтелект в сфері гостинності.. ДТЕУ
- Марусіч, Д.В. (2023). Тайм
менеджмент керівника ресторану. ДТЕУ
- Марусіч, Д. В. (2023). Поствоєнні
перспективи автоматизації закладів ресторанного бізнесу.
ДТЕУ
- Мацібора, Д. В. (2023). Брендинг
суб’єкта готельного бізнесу. ДТЕУ
- Мацібора, Д. В. (2023).
Маркетинговий євангелізм у сфері гостинності. ДТЕУ
- Мосійчук, Ю. В. (2023). Сфера
обслуговування: адаптація до нових реалій. ДТЕУ
- Небесня, Л. Р. (2023).
Альтернативна енергетика та її перспективи в Україні.
ДТЕУ
- Негрій, Н. Ю. (2023). Перспектива
інвестиційної діяльності у готельному бізнесі України.
ДТЕУ
- Негрій, Н. Ю. (2023). Виклики
готельного бізнесу під час війни. ДТЕУ
- Негрій, Н. Ю. (2023). Виклики, що
постали перед український готельний бізнесом після російського
вторгнення в україну. ДТЕУ
- Остапенко, А.Ю. (2023).
Моделювання поведінки споживача послуг гостинності під час воєнного
стану. ДТЕУ
- Полуніна, А. В. (2023). Методи
подолання професійного вигорання персоналу суб’єкта ресторанного
бізнесу. ДТЕУ
- Приймак, М. О. (2023).
Різноманітність готелів України і різних країн світу.
ДТЕУ
- Ракович, В. О. (2023).
Класифікація методів управління то особливості їх використання в
готелях. ДТЕУ
- Ракоча, К. В. (2023).
Відвідування іноземних туристів України, їх обслуговування.
ДТЕУ
- Ракоча, М. В. (2023). Перспективи
післявоєнного відновлення готельно-ресторанної галузі в Україні.
ДТЕУ
- Ракоча, М. В. (2023). Мотивація
персоналу суб’єкта готельного бізнесу. ДТЕУ
- Розмаїта, О. О. (2023). Інновації
в управлінні персоналом ресторану. ДТЕУ
- Ситнік, В. О. (2023). Перспективи
розвитку готельного бізнесу в Україні. ДТЕУ
- Стригунова, С. О. (2023).
Аромамаркетинг в готельному бізнесі. ДТЕУ
- Таргонська, Л. В. (2023).
HR-стратегія в індустрії гостинності. ДТЕУ
- Титарчук, С. А. (2023).
Формування професійних компетентностей на засадах концепції Life
Long Learning. ДТЕУ
- Ткаленко, Я. І. (2023).
формування команди в ресторанному бізнесі. ДТЕУ
- Ткаленко, Я. І. (2023). Векторний
розвиток інформаційних технологій у ресторанному бізнесі.
ДТЕУ
- Товма, В. Р. (2023). Впровадження
еко-ініціатив в готельно-ресторанному бізнесі: переваги та виклики.
ДТЕУ
- Томишинець, Ю. С. (2023). "Як
функціонує готельна нерухомість в умовах війни та чого очікувати у
2023 році". ДТЕУ
- Тропотяга, С. С. (2023).
Поведінкові фактори споживачів послуг гостинності.
- ДТЕУ
- Тулінова, В. В. (2023). Система
мотивації персоналу суб'єкта ресторанного бізнесу. ДТЕУ
- Тулінова, В. В. (2023). Бекграунд
автоматизації закладів ресторанного бізнесу в умовах війни.
ДТЕУ
- Тулінова, В. В. (2023).
Управління професійною адаптацією персоналу суб'єкта ресторанного
бізнесу. ДТЕУ
- Тулінова, В. В. (2023). Рестарт
автоматизованих систем управління у ресторанному бізнесі.
ДТЕУ
- Тютюнник, К. Ю. (2023).
Сегментування як інструмент взаємодії зі споживачами.
ДТЕУ
- Уткіна, Ю. Д. (2023). Робота за
кордоном: працевлаштування переселенців з України за умов воєнного
часу. ДТЕУ
- Шевченко, А. О. (2023). Проблеми
розвитку ресторанного бізнесу в Україні. ДТЕУ
- Шкаранда, А. В. (2023). Стратегія
розвитку ресторанних мереж в Білій Церкві. ДТЕУ
- Юрченко, Є. Л. (2023). Формування
системи екологічного менеджменту на підприємстві. ДТЕУ
- Ярошенко, В. О. (2023).
Оздоровлення та спортивне життя у готельній сфері. ДТЕУ
- Яцун, В. С. (2023). Відновлення
готельно ресторанного бізнесуУкраїни після війни. ДТЕУ
- Кисіль, Є. Є., Міняйло, В. П.
(2023). Вплив сучасних маркетингових інструментів на аналіз
туристичної господарської діяльності. НТУ ХПІ
- Костенко, А. В., Файвішенко, Д.
С. (2023). Маркетингові інструменти для відновлення туристичного
потоку в Україну після війни. НТУ ХПІ
- Кравчук, Є. А. (2023). Стратегії
та інструменти розвитку туризму та гостинності в Україні після
воєнного конфлікту. НТУ ХПІ
- Манзюк, Е. С. (2023). Хостели.
Перспективи та особливості. НТУ ХПІ
- Плохова, М. О., Василишина, Л. М.
(2023). Маркетингова стратегія просування туристичних послуг. НТУ
ХПІ
- Проц, В. О. (2023). Туристичний
бізнес в Україні під час війни: Проблеми та перспективи розвитку.
НТУ ХПІ
- Степанова, С. В., Кармазінова, В.
Д. (2023). Інструменти прямого маркетингу, ефективні узастосуванні
для повоєнного розвитку туризму в Україні. НТУ ХПІ
- Тулінова, В. В. (2023). Роль
соціальних медіа в просуванні ресторану та залученні цільової
аудиторії. НТУ ХПІ
- Тулінова, К. В. (2023).
Дослідження чат-ботів в роботі ресторанів. НТУ ХПІ
- Зарва, А. О. (2023). Внутрішній
туризм в Україні в умовах повномасштабної війни. НТУ
ХПІ
- Пономарьова, Е. П. (2023).
Морський туризм в Одеській області під час воєнного стану. НТУ
ХПІ
- Ухова, П. О. (2023). Аналіз
розвитку туризму та гостинності в регіонах України. НТУ
ХПІ
- Ткачук, С. Р. (2023). Стратегії
економічного розвитку суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу
України під час воєнного стану. НТУ ХПІ
- Бойко, М. В. (2023). Сучасний
інтернет-маркетинг у роботі ресторанних закладів. НТУ
ХПІ
- Лебедєва, А. А. (2023).
DIGITAL-технології як основа розвитку туристичної діяльності в
Україні. НТУ ХПІ
- Дасік, О.С. (2023).
SEO-оптимізація сайтів готелів. Unifying Scientific Approaches in
Multifaceted Research». Amsterdam, Netherlands.
- Таргонська, Л.В. (2023). Revenue
management у сфері гостинності. Національний університет
«Запорізька політехніка», м. Запоріжжя, Україна
- Златєва, М.Д. (2023). Світові
досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та
готельно-ресторанного господарства. Національний університет
«Запорізька політехніка», м. Запоріжжя, Україна
- Вощинська, А.А. (2022). Інновації
в готельному господарстві України. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Крук, А.О. (2022). Інноваційні
технології в ресторанному господарстві. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Дядюк, О. О. (2022). Розвиток
ресторанів під час повномасштабного вторгнення. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Гавліцький, Д. Г. (2022).
Підтримка України мережами готелів. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Томишинець, Ю. С (2022). Як
працюють готелі в умовах війни. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Товма, В.Р. (2022). Вплив війни
на готельний бізнес в Україні. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Яцун, В. С. (2022). Сфера
гостинності України під час війни. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Бойко, М. О. (2022). Війна в
Україні вплинула на європейський туризм. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Корсун, В.В (2022). Сучасний стан
готельної індустрії України. Готельний бізнес під час війни.
Глухівські цитання, м.Глухів
- Кузюра, А.В. (2022). Готельні
підприємства під час війни. Глухівські цитання,
м.Глухів
- Ніверчук, Є.О. (2022). Тенденції
глобальних змін риноку готельного бізнесу під впливом війни.
Глухівські цитання, м.Глухів
- Кондратова, В. Л. (2022).
Психологія воєнного часу. Глухівські цитання, м.Глухів
- Лісовська, В. О. (2022).
Психологія обслуговування у засобах розміщення. Глухівські цитання,
м.Глухів
остання редакція 30.01.2024