Дослідницький центр з питань захисту прав споживачів
- Prytulska N., Antiushko D.,
Osyka V. Application of good manufacturing practices in the
production of food products for special medical purposes Україна,
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2023. №3 (13
(123). Р. 52–58. (др. ар. 0,44)
- Iakubchak, O., Adamenko, L.,
Taran, T., Sydorenko, O., Rozbytska, T., Tverezovska, N.,Israelian,
V., Holembovska, N., Menchynska, A., Ivaniuta, A.The study of the
cytotoxic effect of disinfectants. Potravinarstvo Slovak
Journal of Food Sciences, 17, 82–95.
- Antiushko, D., Bozhko, T., Osyka,
V., Shapovalova, N. Ensuring environmental protection and economic
renewal through organic production certification.Eastern-European
Journal of Enterprise Technologies, Termogravimetric study of
fish&plant semi-products which made from raw and blanched azov
gobies and wheat branе/ N. Prytulska, D. Fedorova,
M. Lazarenko, О. Vasylieva, T. Yudina// Україна,
Східно-Європейський журнал передових технологій – 2016. – №
6/11 (84) – С. 22-29. (Scopus, Index Copernicus).
- Н. П. Шульга, Л. Л. Белянко
Стрес-тестування кредитного ризику банків україни на основі
макроекономічних змінних// Інвестиції: практика та досвід,
2019, с.10 – 15, випуск 12.
- O Erkes, O Kalyta, T
Sunduk Banking System of Ukraine in war Science Journal
«Scientia Fructuosa», 2022, 144
- О Еркес, О Калита
Особливості функціонування вітчизняної банківської системи в період
воєнного стану Scientific Collection «InterConf», 2022
остання редакція 30.01.2024