Науково-дослідна робота
|
-
|
Круглий стіл
«Ресторанні та крафтові технології: інтеграція
освіти, науки і бізнесу»
|
14.03.2024 |
10:00 |
українська |
|
- |
Мета:
Пошук та обговорення новітніх ідей для розвитку багатовекторного
партнерства, вдосконалення змісту освітніх програм кафедри
технології і організації ресторанного господарства за участю
здобувачів та науково-педагогічного персоналу закладів вищої
освіти, відокремлених структурних підрозділів ДТЕУ, стейкголдерів,
представників бізнесу.
|
Місце
проведення:
Приєднання учасників круглого столу до
Zoom-конференції за
посиланням
Ідентифікатор конференції: 718 9152 3289
Код доступу: cDr5BN
Тематичні
панелі:
|
Сучасні виклики функціонування
і розвитку закладів ресторанного господарства в умовах дії воєнного
стану в Україні.
Вектори розвитку професійних
компетентностей та прикладних навичок здобувачів вищої освіти в
галузі ресторанних та крафтових технологій: інтеграція навчального
процесу, практики, науки і виробництва.
Напрями реалізації ідей
прикладної освіти через вивчення та імплементацію кращих
бізнес-практик.
Розвиток стійкого зв’язку та
досвід спільних проєктів із роботодавцями, бізнес-середовищем,
провадженням наукового консалтингу, бізнес-освіти.
Розвиток крафтових технологій у
ресторанному бізнесі, проблемні питання та шляхи їх вирішення.
Вектори розвитку міжнародної
співпраці закладів освіти, обмін досвідом.
|
|
- |
|
Реєстрація – до 14 березня
2024 року
|
|
|
- |
|
|
Контакти:
Оксана ВІТРЯК, канд. техн. наук, доц., доцент кафедри технології
і організації ресторанного господарства
(050) 358 58 07, o.vitryak@knute.edu.ua,
Тетяна ЮДІНА, д-р техн. наук, проф., професор кафедри технології
і організації ресторанного господарства
(050) 933 51 82, t.yudina@knute.edu.ua
|
-
остання редакція 29.03.2024