logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл «Ресторанні та крафтові технології: інтеграція освіти, науки і бізнесу»

Науково-дослідна робота

Круглий стіл

«Ресторанні та крафтові технології: інтеграція освіти, науки і бізнесу»

  14.03.2024   10:00   українська
-

 Мета:

Пошук та обговорення новітніх ідей для розвитку багатовекторного партнерства, вдосконалення змісту освітніх програм кафедри технології і організації ресторанного господарства за участю здобувачів та науково-педагогічного персоналу закладів вищої освіти, відокремлених структурних підрозділів ДТЕУ, стейкголдерів, представників бізнесу.

 Місце проведення:

Приєднання учасників круглого столу до Zoom-конференції за посиланням

Ідентифікатор конференції: 718 9152 3289
Код доступу: cDr5BN

 Тематичні панелі:

  Сучасні виклики функціонування і розвитку закладів ресторанного господарства в умовах дії воєнного стану в Україні.

 Вектори розвитку професійних компетентностей та прикладних навичок здобувачів вищої освіти в галузі ресторанних та крафтових технологій: інтеграція навчального процесу, практики, науки і виробництва.

 Напрями реалізації ідей прикладної освіти через вивчення та імплементацію кращих бізнес-практик.

 Розвиток стійкого зв’язку та досвід спільних проєктів із роботодавцями, бізнес-середовищем, провадженням наукового консалтингу, бізнес-освіти.

 Розвиток крафтових технологій у ресторанному бізнесі, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

 Вектори розвитку міжнародної співпраці закладів освіти, обмін досвідом.

 -

Реєстрація – до 14 березня  2024 року

   -

Контакти: 

Оксана ВІТРЯК, канд. техн. наук, доц., доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

(050) 358 58 07, o.vitryak@knute.edu.ua,

Тетяна ЮДІНА, д-р техн. наук, проф., професор кафедри технології і організації ресторанного господарства

(050) 933 51 82, t.yudina@knute.edu.ua

-

09.02.2024
41787
373
остання редакція 09.02.2024
41787