Науково-дослідна робота
|
-
|
Круглий стіл
«Ресторанні технології та фуд-дизайн:
перспективи розвитку»
|
20.03.2025 |
10:00 |
українська |
|
- |
Мета:
Пошук та обговорення новітніх ідей для розвитку багатовекторного
партнерства, вдосконалення змісту освітніх програм кафедри
ресторанних і крафтових технологій, розвитку професійних
компетентностей фахівців у галузі ресторанного господарства,
неформальної освіти як важливої складової підготовки фахівців, за
участю здобувачів та науково-педагогічного персоналу закладів вищої
освіти, відокремлених структурних підрозділів ДТЕУ, стейкголдерів,
представників бізнесу
|
Місце
проведення:
Приєднання учасників круглого столу до
Zoom-конференції за
посиланням
Ідентифікатор конференції: 770 4153 7451
Код доступу: cQH3K9
Тематичні
панелі:
|
HoReCa: сервіс-інновації та
тренди.
Роль неформальної освіти у
сучасному університетському середовищі: виклики та можливості.
Вектори розвитку професійних
компетентностей фахівців у галузі ресторанного господарства.
Фуд-дизайн: сучасні європейські
тренди та напрями імплементації в освітню траєкторію фахівців із
ресторанних технологій.
Тренди та стратегії розвитку
крафтових виробництв продукції оздоровчого призначення.
Крафтова продукція як
гастрономічний чинник брендингу територій України.
|
|
- |
|
Реєстрація – до 20 березня
2025 року
|
|
|
- |
|
|
Контакти:
Оксана ВІТРЯК, канд. техн. наук, доц., доцент кафедри
ресторанних і крафтових технологій
(050)358 58 07, o.vitryak@knute.edu.ua
|
-
остання редакція 06.02.2025