logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл «Ресторанні технології та фуд-дизайн: перспективи розвитку»

Науково-дослідна робота

Круглий стіл

«Ресторанні технології та фуд-дизайн: перспективи розвитку»

  20.03.2025   10:00   українська
-

 Мета:

Пошук та обговорення новітніх ідей для розвитку багатовекторного партнерства, вдосконалення змісту освітніх програм кафедри ресторанних і крафтових технологій, розвитку професійних компетентностей фахівців у галузі ресторанного господарства, неформальної освіти як важливої складової підготовки фахівців, за участю здобувачів та науково-педагогічного персоналу закладів вищої освіти, відокремлених структурних підрозділів ДТЕУ, стейкголдерів, представників бізнесу

 Місце проведення:

Приєднання учасників круглого столу до Zoom-конференції за посиланням

Ідентифікатор конференції: 770 4153 7451
Код доступу: cQH3K9

 Тематичні панелі:

 HoReCa: сервіс-інновації та тренди.

 Роль неформальної освіти у сучасному університетському середовищі: виклики та можливості.

 Вектори розвитку професійних компетентностей фахівців у галузі ресторанного господарства.

 Фуд-дизайн: сучасні європейські тренди та напрями імплементації в освітню траєкторію фахівців із ресторанних технологій.

 Тренди та стратегії розвитку крафтових виробництв продукції оздоровчого призначення.

 Крафтова продукція як гастрономічний чинник брендингу територій України.

 -

Реєстрація – до 20 березня  2025 року

   -

Контакти: 

Оксана ВІТРЯК, канд. техн. наук, доц., доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій

(050)358 58 07, o.vitryak@knute.edu.ua

-

06.02.2025
41787
38
остання редакція 06.02.2025
41787